Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως θα ήταν προτιμότερο να γράψεις το ύψος και το βάρος σου και να postάρεις ποια ρούχα ή μαρκες σ'ενδιαφέρουν ώστε να μπορέσουν οι κάτοχοι να σε καθοδηγήσουν ακριβέστερα

Εχεις δικιο. Ειμαι 1.82 και 72 κιλα. Γενικα παιζω μεταξυ medium και large, οποτε αυτο ειναι ενα θεμα στην σωστη επιλογη μεγεθους χωρις δοκιμη. Γενικα σκεφτομαι για διαφορα ειδη ρουχισμου και δεν εχω καταληξει ακομα.

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω αυτο το μπουφάν 3σε1 της Karrimor, είμαι 1,70 και 80 κιλά.

Από παλιότερα σχόλια καταλήγω σε medium. Λέτε να είναι μεγάλο;

Με ενδιαφέρει κατι σχετικά ελαφρύ αλλα να προστατεύει από κρύο.

Έχω πάρει μπουφάν της Karrimor όχι το συγκεκριμένο,είμαι 1.75 και 68 κιλά πήρα το small και μου είναι μια χαρά,αν έπαιρνα το medium θα κολυμπούσα :P

Δημοσ.

Λοιπόν,να γράψω κι εγώ την κριτική μου.Η παραγγελία τοποθετήθηκε στις 20/10/2016 19:33:28 ακριβώς και ήρθε σήμερα,31/10/16,δλδ 11 μέρες μετά,με την απλή "φθηνή" ταχυδρομική,όχι το express.

To δέμα ήτανε σχετικά καλά συσκευασμένο,σε δύο χοντρές πλαστικές σακούλες και από κει και πέρα κάθε προιον στο δικό του σακουλάκι.Τελωνεία,φόροι και ιστορίες τίποτα.Η πληρωμή (200€ πρπ) έγινε με Paypal,όπου τα λεφτά τα τράβαγε από προπληρωμένη κάρτα.Οι τιμές είναι άπαικτες και σποπεύω να ξαναπαραγγείλω τα Χριστούγεννα ξανά με κάτι φίλους...

Η ποιότητα είναι άριστη! Όχι μαιμου,ψεύτικα πανηγυριώτικα και βλακείες...όλα αυθεντικά!

Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το σαιτ και γενικά ήταν πολύ εξυπηρετικοί και είχα επικοινωνήσει μαζί τους και μέσω facebook...

Όλες οι ερωτήσεις σας απαντόνται εδώ http://gr.sportsdirect.com//customerservices

Δημοσ.

θέλω να πάρω αυτό το dunlop μποτάκι. Το έχει πάρει κανείς?

σε αθλητικά nike φοράω 42eu 7.5uk σε αυτό να πάω στο 42 ή στο 41? Έχω ακούσει ότι η φόρμα τους είναι μεγάλη, εξού η ερώτηση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παραγγειλω απο sd..θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τα νουμερα ενδεικτηκα σε αυτο http://gr.sportsdirect.com/gelert-horizon-low-waterproof-mens-walking-shoes-183698?colcode=18369826 ..φορασω 42 νουμερο θα πρεπει να παρω λιγο μικροτερο λιγο μεγαλυτερο; επισης εχω διαβασει διαφορα για τις αποστολες οτι φερνουν λαθος πραγματα και μετα αναγκαζεσαι εσυ να πληρωσεις μεταφορικα για να τα στειλεις πισω..ποσο συχνα γινεται αυτο;ευχαριστω πολυ

Επεξ/σία από mavrakis3
  • Like 1
Δημοσ.

Λιγη βοηθεια παιδια.!!Θελω να παραγγειλω γιατι βλεπω εχει καλες τιμες και μεγαλα μεγεθη που εχω θεμα σε hoodies κτλ

Ειμαι 1.95, 100 κιλα..με ενδιαφερει το μηκος να ειναι πανω απο 75cm και στηθος πανω απο 120 cm..

ψαχνω hoodies everlast,slazenger,lee cooper κτλ ΣΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΝΑ ΠΑΩ? xl,2xl?

Δημοσ.

Παραγγελία πρίν από δυο ημέρες αρκετά πράγματα αξίας ~250 ευρώ πλήρωσα 12,49 GBP.

Μήπως έβαλες βαριά πράγματα στο καλάθι;

Δημοσ.

καλησπέρα, έφτασε η παραγγελία που είχα κάνει απο το flannels αλλά μου ήρθαν λάθος πραγματα!!  Η παραγγελία αφορούσε σε 3 μπλύζεσ τύπου polo και 2 εσώρουχα. Οι μπλόυζες οκ, αλλά τα εσώρουχα ήταν λάθος. επίσης μέσα είχε και ένα γυναικίο φόρεμα (το οποίο είναι και χάλια!!!!!!).

Έχει κάνει κανείς επιστροφή απο το εν λόγω site? ποστάρω έδω γιατί δεν υπάρχει ξεχωριστό νήμα και μιας και είναι η ίδια εταιρεία.....

Δημοσ.

το εχει τσιμπησει καποιος να μας πει ποιοτητα κ τα μεγεθη πως παιζουν?

http://gr.sportsdirect.com/pierre-cardin-zip-gilet-mens-609203?colcode=60920303

Καλησπέρα το είχα πάρει πριν απο 2 χρόνια σε Large (εγώ είμαι 178, 80 κιλά) και μου είναι σχετικά μεγάλο! Medium είναι το νουμερό μου.

Σε γενικές γραμμές είναι φουσκωτό μπουφανάκι και σχετικά ζεστό!

Δημοσ.

Καλησπέρα το είχα πάρει πριν απο 2 χρόνια σε Large (εγώ είμαι 178, 80 κιλά) και μου είναι σχετικά μεγάλο! Medium είναι το νουμερό μου.

Σε γενικές γραμμές είναι φουσκωτό μπουφανάκι και σχετικά ζεστό!

Ευχαριστω πολυ...1.85 95 κιλα μαλλον θα παω σε xl ναι τα pg εχουν αρκετα καλη ποιοτητα φαινεται κ στη φωτο οτι ειναι ψιλοχοντρουλικο..βασικα πανω απο πουκαμισο θελω να το φορεσω κ δουλευω σε κλειστο χωρο...ειανι οτι πρεπει χωρις πολλες σταμπες κ περιεργα στα λαστιχα κ στα φερμουαρ...ευχαριστω για την βοηθεια

• Like 1
Δημοσ.

μήπως μαζί με λινκ για κάθε αντικείμενο που θέλουμε να ρωτήσουμε ή να καταθέσουμε κριτική, να βάζουμε και τον τίτλο που είναι περασμένο στο sportsdirect;

Πχ, στο τελευταίο που είναι δύο αναρτήσεις πάνω από αυτήν, να γράφουμε και

Pierre Cardin Zip Gilet Mens

Για να μπορούμε στο μέλλον να βρίσκουμε σχόλια για προϊόντα που μας ενδιαφέρουν, χωρίς να ξαναρωτάμε..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...