Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλησπερα. Σκεφτομαι να αγορασω απο αυτο το site και θα ηθελα να ρωτησω δυο πραγματα. 1ον την αποψη σας σχετικα με την ποιοτητα των ρουχων που εχετε παρει απο εκει. Δεν ειμαι της μαρκας (και δεν τις ξερω αυτες που εχει με εξαιρεση καποιες) αλλα δεν θελω να παιρνω και μουφα ρουχα. 2ον με τα μεγεθη ειχατε προβληματα? Ενδιαφερομαι πιο πολυ για ρουχα και οχι τοσο για παπουτσια, αλλα το size guide που εχει δεν ειναι αρκετα αναλυτικο.

Ίσως θα ήταν προτιμότερο να γράψεις το ύψος και το βάρος σου και να postάρεις ποια ρούχα ή μαρκες σ'ενδιαφέρουν ώστε να μπορέσουν οι κάτοχοι να σε καθοδηγήσουν ακριβέστερα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λέγανε παλιά ότι ήταν πιο στενά

Φίλε μου τί ακριβώς εννοείς? Οτι πχ το νούμερο στο sportsdirect 12(46) θα αντιστοιχεί σε ελληνικό 45 ή 45,5?

Εντωμεταξύ ενω αναφέρει δίπλα στο παπούτσι το νούμερο ως 12(46), όταν πας στο size guide αναφέρει UK: 12, US: 13, General continental: 47 1/3.

Τι ισχύει απο όλα αυτά?

Τί νούμερο πρέπει να παραγγείλεις σε σχέση με το νούμερο που αγοράζεις τα αθλητικά παπούτσια στην Ελλάδα?

Φίλε μου τί ακριβώς εννοείς? Οτι πχ το νούμερο στο sportsdirect 12(46) θα αντιστοιχεί σε ελληνικό 45 ή 45,5?

Εντωμεταξύ ενω αναφέρει δίπλα στο παπούτσι το νούμερο ως 12(46), όταν πας στο size guide αναφέρει UK: 12, US: 13, General continental: 47 1/3.

Τι ισχύει απο όλα αυτά?

Τί νούμερο πρέπει να παραγγείλεις σε σχέση με το νούμερο που αγοράζεις τα αθλητικά παπούτσια στην Ελλάδα?

Το ιδιο θεμα εχω κι εγω. Παρήγειλα αυτα http://www.sportsdirect.com/salomon-sense-link-mens-trail-running-shoes-219003?colcode=21900318 . Λεει νουμερο 9.5/43.5, ενω στο size quide λεει uk 9.5, us 10, eur 44. Οταν λενε 9.5/43.5 εννοουν το αγγλικο μεγεθος μπροστα ή το αμερικανικο?

Επίσης αν θελησω να αλλαξω το μεγεθος, ενω εχω βάλει ήδη την παραγγελία, γίνεται? Γιατι ψαχνω στο site τους και δεν βρισκω τιποτα.

Το ιδιο θεμα εχω κι εγω. Παρήγειλα αυτα http://www.sportsdirect.com/salomon-sense-link-mens-trail-running-shoes-219003?colcode=21900318 . Λεει νουμερο 9.5/43.5, ενω στο size quide λεει uk 9.5, us 10, eur 44. Οταν λενε 9.5/43.5 εννοουν το αγγλικο μεγεθος μπροστα ή το αμερικανικο?

Επίσης αν θελησω να αλλαξω το μεγεθος, ενω εχω βάλει ήδη την παραγγελία, γίνεται? Γιατι ψαχνω στο site τους και δεν βρισκω τιποτα.

το καλύτερο με τα νούμερα στα παπούτσια είναι να πηγαίνετε με βαση το αγγλικό και οχι με το ευρωπαϊκό γιατί είναι μπερδεμένα.

αν εχεις βάλει την παραγγελία στειλτους μήνυμα αλλα δύσκολα θα αλλάξει κάτι γιατί τα διαβάζουν 2-3 εργάσιμες μετά...

• Like 1

Ναι, αλλα το θεμα μου ειναι στην σελιδα που επελεξα το 9,5/43,5 το 9,5 ειναι το αγγλικο ή το αμερικανικο? Σε ελληνικο καταστημα που τα δοκιμασα το αγγλικο 9,5 (ευρωπαικο 44) μου ήταν ακριβως. Θα ερθει αυτο όμως?

Καλησπέρα, βρήκα 2 άρθρα τα οποία αναφέρουν για τις συνθήκες εργασίες των εργαζομένων , καθώς και το μισθό στο εν λόγω κατάστημα.

https://www.theguardian.com/business/2016/jan/19/judge-criticises-sports-direct-in-rangers-legal-case

https://www.theguardian.com/business/2015/dec/09/how-sports-direct-effectively-pays-below-minimum-wage-pay

• Like 1

Ναι, αλλα το θεμα μου ειναι στην σελιδα που επελεξα το 9,5/43,5 το 9,5 ειναι το αγγλικο ή το αμερικανικο? Σε ελληνικο καταστημα που τα δοκιμασα το αγγλικο 9,5 (ευρωπαικο 44) μου ήταν ακριβως. Θα ερθει αυτο όμως?

το αγγλικό εχουν

• Like 1

το καλύτερο με τα νούμερα στα παπούτσια είναι να πηγαίνετε με βαση το αγγλικό και οχι με το ευρωπαϊκό γιατί είναι μπερδεμένα.

αν εχεις βάλει την παραγγελία στειλτους μήνυμα αλλα δύσκολα θα αλλάξει κάτι γιατί τα διαβάζουν 2-3 εργάσιμες μετά...

Άρα ο πιο σωστός τρόπος είναι να τσεκάρουμε τα αθλητικά που αγοράσαμε απο Ελλάδα, και να δούμε το αγγλικό νούμερο που γράφουν, και να παραγγείλουμε αυτό το νούμερο απο sportdirect?

Ρωτάω γιατι δεν είμαι σίγουρος αν έχω καταλάβει καλά ποιος είναι ο σωστός τρόπος...

Είχε γίνει στο παρελθόν πολύ κουβέντα και τα σχόλια των χρηστών ήταν ότι τα παπούτσια αυτά , karimor, είναι λίγο μικρότερα από τα κανονικά. Ίσως τώρα αυτό αποτυπώνεται στο γεγονός ότι γραφουνε δίπλα στο αγγλικό νούμερο και το ευρωπαϊκό

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω αυτο το μπουφάν 3σε1 της Karrimor, είμαι 1,70 και 80 κιλά.

Από παλιότερα σχόλια καταλήγω σε medium. Λέτε να είναι μεγάλο;

Με ενδιαφέρει κατι σχετικά ελαφρύ αλλα να προστατεύει από κρύο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...