Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να λέμε τα καλά με τα ΕΛΤΑ, έστειλα την Παρασκευή το απόγευμα κάποια πράγματα πίσω στο SD και πριν λίγο πήρα μήνυμα ότι τα έκαναν exchange κλπ. Οπότε Παρασκευή το δέμα ήταν Ελλάδα > Τρίτη Αγγλία! DHL 'κους; :P

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντυπώσεις από την πρώτη αγορά

Όλα πήγαν μια χαρά ώς πολύ καλά.

13 Οκτωβρίου 15.45 παραγγελία.

14 Οκτωβρίου επεξεργασία παραγγελίας.

15 Οκτωβρίου παραγγελία παρελήφθη από DHL

17 Οκτωβρίου ώρα 11.15 άφιξη στα χέρια μου.

Το προϊόν έκανε αρχική 205 ευρώ και το πήρα 54 ευρώ.

Μεταφορικά έλεγε 9 για απλή μεταφορά και 13 εξπρές. Πληρωσα τα +4 και δεν το μετάνιωσα.

Συσκευασία ΟΚ.

΄Εκανα και εγώ μια αγορά, 50€ στο σύνολο με τα μεταφορικά. Δεν έβαλα γρήγορη παράδοση γιατί με τόσες αργίες μαζεμένες αυτές τις ημέρες δεν νομίζω να έρχονταν πολύ γρήγορα. Λέτε σε λίγο να ανοίξουμε και το τόπικ για το Flannels :P :P Επεξ/σία από mobile_32

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tuesday, October 25, 2016 Location Time Pieces 4 Arrived at Sort Facility BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 21:14

Monday, October 24, 2016 Location Time Pieces 3 Departed Facility in GATWICK - UK GATWICK - UK 08:02

Sunday, October 23, 2016 Location Time Pieces 2 Processed at GATWICK - UK GATWICK - UK 18:30

Friday, October 21, 2016 Location Time Pieces 1 Shipment picked up LEEDS - UK 00:00

emena einai se authn tin fash twra kai pariggila 20 tou mhnos pote peripou tha einai ellada?? 

opios mporei as mou apanthsh

Επεξ/σία από alefao

Δευτερα ή Τριτη αν μεινεις Αθηνα. Και γραφε ελληνικα.

EDIT: Βλακεια σου εγραψα. Παρασκευη λογικα θα τα ειχες, αλλα ειναι αργια. Συνεπως Δευτερα.

Δεν ξερω πώς λειτουργει η συγκεκριμενη εταιρεια. Αν ειναι εδω Παρασκευη και τα "σπρωξουν" προς τα πανω μεσα στο ΣΚ (απιθανο το κοβω, αλλα που να ξερω πώς εργαζονται...), τοτε ναι. Δευτερα-Τριτη θα εισαι οκ. Αν ομως η δουλεια γινει τη Δευτερα, λιγο χλωμο σε κοβω να τα παρεις Δευτερα :)

Και παλι αυθαιρετα συμπερασματα βγαζω, αλλα Τριτη+ σε βλεπω.

Έκανα exchange όπως έγραψα και πριν κάτι πράγματα και σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι τα παρέλαβε ο κούριερ. Τις προηγούμενες φορές μου έδιναν ένα Tracking Number της DHL και έβλεπα εκεί το δέμα με τα exchanged. Τώρα μου ήρθε ένα link από wndirect το οποίο με παραπέμπει με τη σειρά του στο site της SpeedEx Greece.

Απ' ότι κατάλαβα θα έρθει με SpeedEx μιας και το tracking το αναγνωρίζει κανονικά (βρίσκεται σε φάση "Αναμονή αποστολής από τον αποστολέα").

Έχει κανείς άλλος εμπειρία με αυτό το πράγμα; Να ξέρω περίπου πότε θα φτάσει δηλαδή.

http://www.sportsdirect.com/karrimor-summit-mens-walking-shoes-183013?colcode=18301322

παιδια θελω να παρω αυτα τα παπουτσια,

-τα νουμερα ειναι διαφορετικα? uk12 μου βγαζει για 46, ενω συνηθως αγοραζω uk11 (φοραω 46)

-τα εχει παρει κανεις?

Παιδια καλησπερα. Σκεφτομαι να αγορασω απο αυτο το site και θα ηθελα να ρωτησω δυο πραγματα. 1ον την αποψη σας σχετικα με την ποιοτητα των ρουχων που εχετε παρει απο εκει. Δεν ειμαι της μαρκας (και δεν τις ξερω αυτες που εχει με εξαιρεση καποιες) αλλα δεν θελω να παιρνω και μουφα ρουχα. 2ον με τα μεγεθη ειχατε προβληματα? Ενδιαφερομαι πιο πολυ για ρουχα και οχι τοσο για παπουτσια, αλλα το size guide που εχει δεν ειναι αρκετα αναλυτικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...