Lnk Hlk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Σε ευχαριστώ φίλε μου. Γράφει κάπου στη σελίδα λεπτομέρειες για να μπορώ να υπολογίσω? Έριξα κάποια προιόντα στο καλάθι αλλα δεν είδα να μου βγάζει κάπου κόστος μεταφορικών.
john_shadow Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 πάτα continue securely, κανε log in και θα σε βγάλει εκεί που διαλέγεις τα μεταφορικά και δες. μπορείς να πας πίσω μετά χωρίς κανένα πρόβλημα.
konmarkn Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ SPORT'S DIRECT ΕΔΩ Κ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Κ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΦΟΡΤΩΤΙΚΗΣ.ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ 4 MAILS,ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ Κ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 3 ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ?
gbouros Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ? 1. Να μην φωνάζεις 2. Υπομονή 3. Να πας με τον αριθμό φορτωτικής που έχεις και να δεις που είναι το δέμα σου
elendiv Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το παρακάτω Campri Ski Jacket http://gr.sportsdirect.com/campri-ski-jacket-ladies-402144?colcode=40214469 αλλά δυσκολεύομαι λίγο με το νούμερο που πρέπει να πάω. Είμαι 1,80 και 75 κιλά. Πρέπει να πάρω XL ή 2XL? Ας με βοηθήσει όποιος γνωρίζει. Ευχαριστώ.
kob6931 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ SPORT'S DIRECT ΕΔΩ Κ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Κ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΦΟΡΤΩΤΙΚΗΣ.ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ 4 MAILS,ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ Κ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 3 ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ? Όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σου, ήταν άμεσα διαθέσιμα? Μήπως κάποιο δεν ήταν, γι'αυτό καθυστερεί όλη η παραγγελία...
gbouros Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Αφού λέει ότι έχει αριθμό φορτωτικής σημαίνει ότι τα έχουν στείλει.
Kalliraper Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδια ειμαι 1,71 υψος και 55 κιλα βαρος..Σε αυτο το φουτερ τι μεγεθος μου κανει? ΧS η S?http://gr.sportsdirect.com/no-fear-over-the-head-hoody-mens-534029?colcode=53402926 Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2016 από Kalliraper
kalgeorge Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 παιδιά καλησπέρα, επειδή έλειψα καιρο, να ρωτησω κατι? ανοιξαν οι παραγγελίες? μπορούμε με τον παλιο κλασσικό τρόπος της κάρτας να παραγγείλουμε πλεόν? ευχαριστω εκ των προτερων
Questioner Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 παιδιά καλησπέρα, επειδή έλειψα καιρο, να ρωτησω κατι? ανοιξαν οι παραγγελίες? μπορούμε με τον παλιο κλασσικό τρόπος της κάρτας να παραγγείλουμε πλεόν? ευχαριστω εκ των προτερων Paypal με οποιαδήποτε κάρτα έχεις συνδεδεμένη.
kalgeorge Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Paypal με οποιαδήποτε κάρτα έχεις συνδεδεμένη. οκ φιλε μου, σε ευχαριστω
john_shadow Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 υπάρχει κανένα κουπόνι? όχι, ότι προσφορές υπάρχουν της βλέπεις κάτω αριστερά στην κεντρική σελίδα στο μπλε "ALL DEALS"..
G_TSIF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Σε αγορές που είχα κάνει στο παρελθόν υπήρχαν σχόλια κάτω απ τα ρούχα απο άτομα τα οποία τα είχαν αγοράσει, τα οποία σε βοηθούσαν πολύ για να κάνεις τη σωστή επιλογή στα νούμερα, Τώρα δε βλέπω κάτι τέτοιο. Τα κατάργησαν ?
djcat Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Σε αγορές που είχα κάνει στο παρελθόν υπήρχαν σχόλια κάτω απ τα ρούχα απο άτομα τα οποία τα είχαν αγοράσει, τα οποία σε βοηθούσαν πολύ για να κάνεις τη σωστή επιλογή στα νούμερα, Τώρα δε βλέπω κάτι τέτοιο. Τα κατάργησαν ? Ναι τα έχουν σταματήσει εδώ και καιρό, δυστυχώς... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα