coyote2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 ρε παιδιά πάλι τα ίδια 2 μέρες κάνει εκτός αν έχει ΣΚ Φίλε εσύ με τα διακόσια ευρώ, τι να απαντήσουμε? Εχεις την ασφάλεια της πιστωτικής σου και του paypal από ένα διεθνές site Δεν είναι το ebay.... Μαγαζί είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Κατι τελευταίο(πιστεύω),με τους φιλους μου θέλουμε να κάνουμε παραγγελία ισως και 200€....Ποσο ασφαλές είναι???? Είναι σίγουρο ότι δεν θα γίνει κάποιο λάθος,να μην τα φέρουν,να τα στειλουν σε λαθος διευθυνση,να τα επιστρεψουν στην αγγλια κλπ...???? 200€ ειναι αυτά και δεν θελω να γίνει κάτι αλλά ούτε και να λένε οι άλλοι μετά διάφορα αμα συμβει το οτιδηποτε...... κανε ντου φιλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos256 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Κατι τελευταίο(πιστεύω),με τους φιλους μου θέλουμε να κάνουμε παραγγελία ισως και 200€....Ποσο ασφαλές είναι???? Είναι σίγουρο ότι δεν θα γίνει κάποιο λάθος,να μην τα φέρουν,να τα στειλουν σε λαθος διευθυνση,να τα επιστρεψουν στην αγγλια κλπ...???? 200€ ειναι αυτά και δεν θελω να γίνει κάτι αλλά ούτε και να λένε οι άλλοι μετά διάφορα αμα συμβει το οτιδηποτε...... Φίλε μου μην αγχώνεσαι έχω κάνεις πανω απο 15 παραγγελιες και ολες πανω απο 150 ευρω και ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Φίλε μου μην αγχώνεσαι έχω κάνεις πανω απο 15 παραγγελιες και ολες πανω απο 150 ευρω και ποτε δεν ειχα κανενα προβλημαΠερίπου στις 6-7 παραγγελίες με την φτηνότερη των 120-140€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySt3R10uSs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ωραία τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 κανε ντου φιλε το τερμάτισες εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 μέχρι 556 πάει.. δύο φορές το προσπάθησε το επικοντώ στα 6.00 και δε το πιασε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 το τερμάτισες εσύ. μέχρι 556 πάει.. δύο φορές το προσπάθησε το επικοντώ στα 6.00 και δε το πιασε χαχαχα με καλή προπόνηση του χρόνου το χω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgakhspap Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά μπορώ να κάνω παραγγελία με χρεωστική μέσω τράπεζας όπως παλιά; ή έχουμε ακόμα θέμα με τα capital controls; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά μπορώ να κάνω παραγγελία με χρεωστική μέσω τράπεζας όπως παλιά; ή έχουμε ακόμα θέμα με τα capital controls; μπορεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 χαχαχα με καλή προπόνηση του χρόνου το χω Να καούν τα κάρβουνα και τα Capital Controls ''Λεφτά τελικά υπάρχουν''....να δεις ποιός το είχε πει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 ξεφορτώνοντας στο σπίτι του john του shadow 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 τα άλλα φορτηγά που είναι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Για παραγγελία 100€, πόσο είναι τα μεταφορικά? Έψαξα στο site τα μεταφορικά για να υπολογίσω αλλα δεν βρίσκω τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 με τα κιλά πάει γυρω στα 12-15 ευρω είναι τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα