Lnk Hlk Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Για να μην ψάχνω σε όλο το νήμα, έχει πιθανότητα τελωνείου αυτό το sait? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kel_kel Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Kαλησπέρα παιδιά είναι η πρώτη φορά που ψωνίζω απ' το sd και θα ήθελα βοήθεια με τα μεγέθη. Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι γι' αυτά: http://gr.sportsdirect.com/karrimor-3-in-1-jacket-ladies-447070?colcode=44707003 http://gr.sportsdirect.com/gelert-cowl-neck-fleece-ladies-447177?colcode=44717703 http://gr.sportsdirect.com/adidas-essentials-3-stripe-hoody-ladies-665002?colcode=66500240 Είδα το size guide που έχει και σύμφωνα με τις διαστάσεις μου θα πρέπει να πάρω το 14, αλλά μου έχουν πει ότι ανάλογα με τη μάρκα αλλάζει και το μέγεθος. Όποια συμβουλή καλοδεχούμενη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 παιδιά μου ρθε παραγγελία και ενα ζευγάρι παπούτσια είναι λάθος από αυτούς. μαζί όμως με αυτά θέλω να στείλω άλλο ένα ζευγάρι παπούτσια και 2 φόρμες, με τα μεταφορικά τι θα παίξει? θα μου τα επιστρέψουν όλα η ένα ποσό? με το paypal μπορώ να τα πάρω πίσω αν δεν μου τα δώσουν αυτοί? Εγώ που το έκανα δε μου τα δώσανε πισω. Ενα λάθος και ενα δικό μου Απλά τα στείλανε πισω δωρεάν Τα πηρα απο το παυπαλ τα λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Εγώ που το έκανα δε μου τα δώσανε πισω. Ενα λάθος και ενα δικό μου Απλά τα στείλανε πισω δωρεάν Τα πηρα απο το παυπαλ τα λεφτά υπαρχει καπου οδηγος πως θα τα παρω απο paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipoOS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Για να μην ψάχνω σε όλο το νήμα, έχει πιθανότητα τελωνείου αυτό το sait? οχι ειναι EU European Union Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 υπαρχει καπου οδηγος πως θα τα παρω απο paypal? Ναι μέσα στο τοπικ σίγουρα Φωτογραφίες θέλει βασικά απο το δέμα με τη διεύθυνση και τις αποδείξεις των ελτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Τι ξέρουμε για το Flannels ; Στέλνει mail το sportsdirect για αγορές από αυτό το store σε polo μπλουζάκια και εσώρουχα Moschino με τιμή 10€ για τα πρώτα και 5€ για τα εσώρουχα με τη χρήση κωδικού.Μεταφορικά κλασικά 9,98€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 οχι ειναι EU European Union Σε ευχαριστώ φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Τι ξέρουμε για το Flannels ; Στέλνει mail το sportsdirect για αγορές από αυτό το store σε polo μπλουζάκια και εσώρουχα Moschino με τιμή 10€ για τα πρώτα και 5€ για τα εσώρουχα με τη χρήση κωδικού.Μεταφορικά κλασικά 9,98€. Ο κωδικός είναι προσωπικός; Γιατί ίσως να ενδιαφέρεται κάποιος (συμπ. και εμού) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ναι,το κατάλαβα ότι είναι αδερφάκι του sd αλλά δεν το είχα ξαναπετύχει! Δοκίμασε MOSCH16...σ'εμένα δούλεψε κανονικά, από 84€ μου χρεώνει 10€ τα polos και τα boxers από 36€ κατεβαίνουν στα 5€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrannakat Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Εντυπώσεις από την πρώτη αγορά Όλα πήγαν μια χαρά ώς πολύ καλά. 13 Οκτωβρίου 15.45 παραγγελία. 14 Οκτωβρίου επεξεργασία παραγγελίας. 15 Οκτωβρίου παραγγελία παρελήφθη από DHL 17 Οκτωβρίου ώρα 11.15 άφιξη στα χέρια μου. Το προϊόν έκανε αρχική 205 ευρώ και το πήρα 54 ευρώ. Μεταφορικά έλεγε 9 για απλή μεταφορά και 13 εξπρές. Πληρωσα τα +4 και δεν το μετάνιωσα. Συσκευασία ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ναι,το κατάλαβα ότι είναι αδερφάκι του sd αλλά δεν το είχα ξαναπετύχει! Δοκίμασε MOSCH16...σ'εμένα δούλεψε κανονικά, από 84€ μου χρεώνει 10€ τα polos και τα boxers από 36€ κατεβαίνουν στα 5€. Για δώσε λινκς με τα προϊόντα γιατί εμένα δεν δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μετα που η παραγγελια θα φυγει απο την Βουδαπεστη ποσες μερες κανει για να ερθει Ελλαδα?Υπαρχει αλλη ενδιαμεση χωρα(γιατι δεν θυμαμαι...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Αν μπορέσει κάποιος να στείλει και ένα screenshot του tracking από μια πρόσφατη παραγγελία του θα βοηθούσε. Μετα που η παραγγελια θα φυγει απο την Βουδαπεστη ποσες μερες κανει για να ερθει Ελλαδα?Υπαρχει αλλη ενδιαμεση χωρα(γιατι δεν θυμαμαι...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySt3R10uSs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Κατι τελευταίο(πιστεύω),με τους φιλους μου θέλουμε να κάνουμε παραγγελία ισως και 200€....Ποσο ασφαλές είναι????Είναι σίγουρο ότι δεν θα γίνει κάποιο λάθος,να μην τα φέρουν,να τα στειλουν σε λαθος διευθυνση,να τα επιστρεψουν στην αγγλια κλπ...???? 200€ ειναι αυτά και δεν θελω να γίνει κάτι αλλά ούτε και να λένε οι άλλοι μετά διάφορα αμα συμβει το οτιδηποτε...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα