Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω κάνει μια μεγάλη παραγγελία και περιμένω τα πράγματα γύρω στα 250 Ευρώ

Tuesday, October 04, 2016 Location Time Pieces 6 Departed Facility in BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 12:30

1 Pieces

5 Processed at BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 12:29

1 Pieces

Monday, October 03, 2016 Location Time Pieces 4 Arrived at Sort Facility BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 13:39

1 Pieces

Friday, September 30, 2016 Location Time Pieces 3 Departed Facility in GATWICK - UK GATWICK - UK 06:48

1 Pieces

Thursday, September 29, 2016 Location Time Pieces 2 Processed at GATWICK - UK GATWICK - UK 22:13

1 Pieces

Wednesday, September 28, 2016 Location Time Pieces 1

Shipment picked up

LEEDS - UK 00:00

Εχθές αναχώρησαν από την Βουδαπέστη 

Λογικά σήμερα Τετάρτη θα είναι Θεσσαλονίκη και μέχρι την Πέμπτη θα τα έχω Επαρχία  σωστά???

Γιατί μου έχει εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης Δευτέρα 10/10/16

Όποιος ξέρει παρακαλώ να μου απαντήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω οτι εισαι υπεραισιοδοξος. Αν τα παραλαβεις Παρασκευη στην επαρχια, να εισαι και χαρουμενος. Απο Βουδαπεστη χρειαζεται τουλαχιστον δυο μερες για παραδοση σε Αθηνα (εκ πειρας, ψαξε το νημα για περισσοτερες λεπτομερειες). Φανταζομαι οτι Δευτερα θα παραλαβεις παντως, αλλα ελπιζω να κανω λαθος και να τα παρεις κι αυριο :)

Ποσο περιπου κανει πλεον για επαρχια?Να μαντεψω εχει περασει ο καιρος που παραγγελνες Δευτερα και Παρασκευη τα ειχες?Να υπολογιζω 2 εβδομάδες?

Νομιζω οτι εισαι υπεραισιοδοξος. Αν τα παραλαβεις Παρασκευη στην επαρχια, να εισαι και χαρουμενος. Απο Βουδαπεστη χρειαζεται τουλαχιστον δυο μερες για παραδοση σε Αθηνα (εκ πειρας, ψαξε το νημα για περισσοτερες λεπτομερειες). Φανταζομαι οτι Δευτερα θα παραλαβεις παντως, αλλα ελπιζω να κανω λαθος και να τα παρεις κι αυριο :)

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση jonkyr δυστυχώς δεν έγινε κάτι σήμερα...παραμείναν στην Βουδαπέστη εάν αύριο φτάσουν στην Θεσσαλονίκη την επόμενη θα είναι στην Λάρισα αλλά το θέμα είναι πως θα πρέπει να φτάσουν νωρίς...διαφορετικά δεν θα έρθουν Καρδίτσα εώς την Παρασκευή, δεν το βλέπω οπότε μάλλον πάμε για Δευτέρα...

Την Τετάρτη έκανα την Παραγγελία μου και μετά από μια εβδομάδα είναι τα πράγματα μου στην Βουδαπέστη εάν τελικά παραλάβω την Δευτέρα μιλάμε για 1.5 εβδομάδα, όχι και πολύ ικανοποιητικά εάν σκεφτείς πως πλήρωσα και 20 ευρώ για τα μεταφορικά...

Σακη, δυστυχως ειναι μετρημενα κουκια. Οπως σου ειπα, θα εισαι τυχερος αν παραλαβεις την Παρασκευη. Αλλα συνηθως σε αυτο το διαστημα λαμβανεις το πακετο στην Αθηνα (πιθανως και σε Θεσσαλονικη). Δυσκολα ομως σε αλλες πολεις, οσο μεγαλες κι αν ειναι, να φτασει τοσο γρηγορα το πακετο. Τωρα, για τα 20 ευρω που αναφερεις δεν ξερω τι παραγγελια εκανες. Πιθανως μεγαλη, οποτε το βαρος αυξησε τα μεταφορικα. Αν τυχον επελεξες εξπρες, αλλαζει το θεμα φυσικα. Φανταζομαι παντως οτι θα σε αποζημιωσει η αναμονη, το 70-80% των προιοντων του sportsdirect ειναι vfm.

Καλησπέρα. Αν κάποιος έχει στην κατοχή του τζιν soulcal ή soviet ( ενδιαφέρομαι και για τα δυο ) σε νούμερο 36 ή 38 ( προορίζεται για τον συζ ) , θα τον παρακαλούσα, αν είναι δυνατόν, να μετρήσει με μια μεζούρα την μέση του παντελονιού απο άκρη σε άκρη, όπως το κρατάει ( όχι φορώντας το ) με ενωμένες την μπρος με την πίσω μεριά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το Slazenger το έχω σε medium. παίζει να θες large, εμένα το χέρι μου από μασχάλη μέχρι καρπό είναι 50cm και τα μανίκια είναι οριακά προς μικρά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...