Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"Change my mind" γράφεις σαν αιτία.. Δέν υπάρχει πρόβλημα!

Βάζεις εκείνο το χαρτί της αλλαγής μέσα στο πακέτο και γράφεις το λόγο ,π.χ αλλαγή νούμερου ή ελλατωματικό ή change my mind κλπ. Απο έξω βάζεις το άλλο χαρτί που γράφει τη διεύθυνση επιστροφής και κάτι νουμεράκια (μάλλον τον κωδικό παραγγελίας..). Πάς στα ελτά , στο ζυγίζουν και κολλάνε τα γραμματόσημα και το tracking number. Όταν είναι έτοιμο , το βγάζεις φώτο ώστε να φαίνονται τα στοιχεία αποστολής και το tracking. Βγάζεις φώτο και την απόδειξη πληρωμής (που γράφει το ίδιο tracking number). Η απόδειξη είναι στα ελληνικά αλλά δεν παίζει ρόλο.

Αυτά...

σε ευχαριστώ πολύ αύριο ξεκιναω διαδικασιες!!!
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλημερα σε ολους. Εκανα παραγγελια απο σπορτντιρεκτ για 1η φορα χωρις paypal και οι μπουφοι μου στειλανε παπουτσι 3 νουμερα μεγαλυτερο απ οτι παρηγγειλα... στο κουτι γραφει το σωστο νουμερο αλλα μεσα τα παπουτσια ειναι μεγαλυτερο. Τους εστειλα μειλ να τους πω οτι θελω να τα επιστρεψω κ να μου στειλουν το σωστο μεγεθος αλλα η τραγικη τους εξυπηρετηση απανταει σε 2-3 μερες ή και καθολου...

για να μην περασουν οι μερες ξερει κανεις την ακριβη διαδικασια? τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα οποτε δεν μπορω να καταλαβω πολλα σπο το σαιτ τους. η παραγγελια εφτασε προχτες και την παρελαβα χτες..

1) σε ποσες μερες πρεπει να γινει η επιστροφη?

2) εφοσον ειναι δικο τους λαθος, ελπιζω να τα πληρωνουν αυτοι  τα μεταφορικα (και για να τα στειλω πισω και για να μου στειλουν το σωστο νουμερο)

οποιος ξερει ας με ενημερωσει. ευχαριστω

αν εχεις fb στειλτους εκεί, συνήθως απαντάνε μέσα σε 1-2 μέρες. εφόσον έχουν κάνει λάθος αυτοί θα σου πληρώσουν τα μεταφορικά.

αν εχεις fb στειλτους εκεί, συνήθως απαντάνε μέσα σε 1-2 μέρες. εφόσον έχουν κάνει λάθος αυτοί θα σου πληρώσουν τα μεταφορικά.

εστειλα κ στο φβ.. καλα εκει δεν μου εχουν απαντησει ποτε...

μου στειλανε μειλ πριν λιγο να μου πουν οτι λυπουνται κ με ρωτησαν ποσο κοστιζουν να τα στειλω πισω απο δω.. τους εστειλα να τους πω.. τωρα μεχρι να ξεκαθαρισει το θεμα θα παει κανας μηνας αφου απαντανε οποτε τους καπνισει..

σαν σαιτ ειναι πολυ καλο κ φτηνο αλλα απο εξυπηρετηση νομιζω ειναι οτι πιο ανυπαρκτο στον πλανητη...

ευχαριστω για την απαντηση

Από το κατάστημα maxishoes.net έχει αγοράσει κάποιος? Είναι αξιόπιστο? Διότι βλέπω ότι έχει αρκετά χαμηλές τιμές.

σελίδα που έχει "ελληνικά" και γράφει

ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ 

και που μπήκα πολύ της είναι :)

• Like 2

Καλησπερα, θα ηθελα τι βοηθεια σας φοραω σε nike 42 νουμερο και σε adidas 41 μισο και θελω να παρω ενα firetrap μποτακι τι νουμερο να παρω ? 7 η 8 ευχαριστω

Είχα πάρει ένα ζευγάρι Nike Eastham Mid  σε μέγεθος 47 και παρόλο που αυτό είναι το νούμερό μου, στο συγκεκριμένο παππούτσι χωράει το πλάτος του αντίχειρά μου ανάμεσα στα δάχτυλα και την άκρη του παππουτσιού...έχει πολύ μακρύ κόψιμο...

...κατά τ' άλλα ταιριάζει γάντι...

Στο περπάτημα μέσα στο σπίτι δεν με ενοχλεί, αν και νιώθω το "περίσσευμα"...(επίτηδες δεν το φόρεσα ακόμη έξω)

...το θέμα είναι ότι

- δεν βρίσκω πουθενά αλλού νούμερα, έστω να δοκιμάσω το μικρότερο ή να το αλλάξω

- μου αρέσει εμφανισιακά και δεν έχω βρει άλλο επάξιο αντικαταστάτη του (χωρίς να αποκλείεται να βρω), αν επιλέξω την επιστροφή χρημάτων

...το αρνητικό του είναι ότι λόγω suede υφάσματος, αν και "sneaker", δεν είναι να σε πιάσει και καμιά βροχή με αυτό...

Πέρα απ' αυτό και την ανησυχία με το με΄γεθος δεν έχω άλλο θέμα με το παππούτσι.

Τι να κάνω; Να το κρατήσω ή να το επιστρέψω;

και με τρόπο πληρωμής μόνο αντικαταβολή ......ΜΑΚΡΙΑ !!!!!

Στέλνει το sd αντικαταβολή ;

Με ρώτησε ένας φίλος για να κάνει παραγγελία και δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί.

Υπάρχει θέμα γενικά ; Γιατί μόνο αντικαταβολή ;

αναφορά παραγγελίας:

δίμετρος, 96 κιλά, με πολύ μακριά χέρια, σχετικά ανοιχτές πλάτες και θώρακα.

ΜΗΝ πάρετε σε large τα πουλοβεράκια Pierre Cardin όπως αυτό.

Θα σας είναι μικρά στα χέρια και στο μάκρος.

Το ξέρω, ότι έκανα βλακεία, αλλά στα πιο πολλά κοντομάνικα φοράω large, χωρίς να τα φοράω εφαρμοστά, δεν θα το ξανακάνω.

:)

ερώτηση τώρα,

η αγορά έγινε με παραγγελία που κάναμε 3 φίλοι, μόνο τα δικά μου είναι για επιστροφή.

Μιλάμε για ρούχα αξίας γύρω στις 12 λίρες.

Η πληρωμή έγινε απευθείας με ελληνική κάρτα.

Παίζει να μου έρθει πιο ακριβά από την αξία των ρούχων η επιστροφή και αποστολή άλλων, στο πιο μεγάλο νούμερο;

αναφορά παραγγελίας:

δίμετρος, 96 κιλά, με πολύ μακριά χέρια, σχετικά ανοιχτές πλάτες και θώρακα.

ΜΗΝ πάρετε σε large τα πουλοβεράκια Pierre Cardin όπως αυτό.

Θα σας είναι μικρά στα χέρια και στο μάκρος.

Το ξέρω, ότι έκανα βλακεία, αλλά στα πιο πολλά κοντομάνικα φοράω large, χωρίς να τα φοράω εφαρμοστά, δεν θα το ξανακάνω.

:)

καλά 2μετρος με μακριά χέρια και συγκρίνεις τα κοντομάνικα με τα μακρυμάνικα ; :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...