Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από ότι είχα δει κάποια στιγμή γράφανε ότι γίνετε συλλογή της παραγγελίας αλλά αποστέλλετε όταν γίνουν διαθέσιμα τα pre-order..

Δημοσ.

Θεωρητικά έτσι πρέπει να γίνεται. Θα δεσμεύονται αυτά που είναι in stock και θα περιμένουν τα υπόλοιπα να γίνουν διαθέσιμα ώστε να αποστείλουν την παραγγελία. Δεν έχει τύχει να αγοράσω κάτι που είναι σε pre-order.

Δημοσ.

Ψάχνω για μπουφάν / αντιανεμικό / αδιάβροχο, όχι για τίποτα βαριά χιόνια και τέτοια, αλλά κάτι που προστάτευε πχ από το κρύο/αέρα γυρνώντας από γυμναστήριο, αλλά κι από καμιά ξαφνική μπόρα.

...κάτι που θα βόλευε και για φθινόπωρο και για χειμώνα...

Σκεφτόμουν αυτά τα 3-in-1, αλλά δεν ξέρω μήπως αξίζει τελικά να πάρει κανείς διαφορετικά ρούχα.

Πχ αυτό το Karrimor μπουφάν έχει και εσωτερικό (αφαιρούμενο) φλις

http://gr.sportsdirect.com/karrimor-3-in-1-jacket-mens-443532

αλλά μοιάζει σχεδόν ίδιο με το κατά πολύ φθηνότερο

http://gr.sportsdirect.com/karrimor-urban-jacket-mens-442069

με τα νούμερα τί γίνεται με αυτά τα μπουφάν; Είναι φαρδιά / στενά;

Έψαξα για γνώμες, αλλά γενικά βρίσκω μόνο αρνητι΄κα σχόλια για τη πεσμένη ποιότητα των Karrimor και δεν ξέρω αν ισχύει και σε ποιό βαθμό.

Κατά τ' άλλα αδυνάτισα αρκετά από το Πάσχα και δύο παντελόνια Chino Pierre Cardin που είχα παραγγείλει σε W36 τώρα που τα ξαναδοκίμασα ετοιμάζοντας τη "φθινοπωρινή" ντουλάπα, μού είναι πλέον πολύ φαρδιά.

...δεν πρόλαβα καν να τα φορέσω με την πρόωρη καλοκαιρινή ζέστη, έλεγα τώρα θα τιμήσω...αδύνατον...πλέω εκεί μέσα.

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι έτοιμος να πραγματοποιήσω την πρώτη μου παραγγελία από το sportsdirect και έχω κάποιες απορίες.

1)Υπάρχουν έξτρα χρεώσεις πέρα από αυτές που δείχνει στην τελική φόρμα παραγγελίες;

2) Υπάρχουν έξοδα τελωνείου; (ίσως περιττή-χαζή αλλά...)

3)σε περίπτωση λάθος μεγέθους η διαδικασία επιστροφής και αντικατάστασης είναι εύκολη στην πράξη;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα,

Δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις (μόνο τα μεταφορικά ~8-10λίρες). Ούτε έξοδα τελωνείου.

Σχετικά με την επιστροφή: Έκανα αυτές τις μέρες επιστροφή 2 ζευγάρια παπούτσια που χρειάστηκε αλλαγή στα νούμερα. Έχοντας πληρώσει με paypal μπορείς να ζητήσεις πίσω τα έξοδα επιστροφής (https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/). Το πακέτο κόστισε 16,5 ευρώ στα ΕΛΤΑ και βγάζοντας φωτογραφία το πακέτο με τα γραμματόσημα αμέσως πρίν το στείλουν και την απόδειξη με το tracking number , έκανα submit στο paypal και μέσα σε 1 βδομάδα μου πίστωσαν τα 16,5. Στο μεταξύ το πακέτο έφτασε Αγγλία , έγινε η αλλαγή και σήμερα μου ήρθε email με την ενημέρωση πως το νέο πακέτο είναι στο δρόμο. Δεν μου ζητήθηκαν χρήματα για τα έξοδα αποστολής του δεύτερου πακέτου!!

Στην περίπτωση μου υπήρχαν διαθέσιμα τα νούμερα από τα παπούτσια που ζήτησα αλλαγή. Εάν δεν υπάρχει νούμερο , τότε σου πιστώνουν τα χρήματα!

Όλα καλά δηλαδή..

Δημοσ.

Καλημέρα,

Δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις (μόνο τα μεταφορικά ~8-10λίρες). Ούτε έξοδα τελωνείου.

Σχετικά με την επιστροφή: Έκανα αυτές τις μέρες επιστροφή 2 ζευγάρια παπούτσια που χρειάστηκε αλλαγή στα νούμερα. Έχοντας πληρώσει με paypal μπορείς να ζητήσεις πίσω τα έξοδα επιστροφής (https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/). Το πακέτο κόστισε 16,5 ευρώ στα ΕΛΤΑ και βγάζοντας φωτογραφία το πακέτο με τα γραμματόσημα αμέσως πρίν το στείλουν και την απόδειξη με το tracking number , έκανα submit στο paypal και μέσα σε 1 βδομάδα μου πίστωσαν τα 16,5. Στο μεταξύ το πακέτο έφτασε Αγγλία , έγινε η αλλαγή και σήμερα μου ήρθε email με την ενημέρωση πως το νέο πακέτο είναι στο δρόμο. Δεν μου ζητήθηκαν χρήματα για τα έξοδα αποστολής του δεύτερου πακέτου!!

Στην περίπτωση μου υπήρχαν διαθέσιμα τα νούμερα από τα παπούτσια που ζήτησα αλλαγή. Εάν δεν υπάρχει νούμερο , τότε σου πιστώνουν τα χρήματα!

Όλα καλά δηλαδή..

καλησπερα επειδη θελω και εγω να στειλω κατι πισω, ολως τυχαιως πληρωσα και εγω με πειπαλ. μπορεις να μου εξηγησεις καπως καλυτερα τη διαδικασια; μιλαω πρωτα με sportsdirect? βαζω μεσα και εκεινο το χαρτι της αλλαγης που εστειλαν με την παραδοση;

Δημοσ.

Γεια σας είμαι έτοιμος να κάνω την παραγγελία μου, επειδή έχω να παραγγείλω πολύ καιρό μήπως ξέρετε εαν άλλαξε τίποτα σχετικά με τα Capital Control ή θα πρέπει να κάνω την γνωστή διαδικασία με την Revolut?

Δημοσ.

Καλημέρα,

Όλα καλά δηλαδή..

Δεν το ήξερα αυτό ότι σου πληρώνουν τα έξοδα αν αλλάξεις μέγεθος. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος γιατί αν ισχύει είναι μεγάλο +.
Δημοσ.

Δεν το ήξερα αυτό ότι σου πληρώνουν τα έξοδα αν αλλάξεις μέγεθος. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος γιατί αν ισχύει είναι μεγάλο +.

Όπως απαντάς δεν είμαι σίγουρος αν διάβασες προσεκτικά τί έγραψε ο άλλος χρήστης από πάνω

- To SportsDirect δεν "σου πληρώνει τα έξοδα αν αλλάξεις μέγεθος"....το επιστρέφεις με δι΄κα σου έξοδα, αλλά δεν σε χρεώνει για τα μεταφορικά του προϊόντος αντικατάστασης.

- Το paypal Refunded Returns είναι που σου πληρώνει τα έξοδα της επιστροφής του πακέτου

Δημοσ.

Καλησπέρα, μια ερώτηση: θέλω να επιστρέψω κάποια πράγματα για να μου κάνουν refund (επιστροφή χρημάτων), ο λόγος ειναι ότι δεν μου άρεσαν τα προϊόντα. Δεν με νοιάζει να πληρώσω τα μεταφορικά. Μετά απο πόσες ημέρες μπορώ να κάνω επιστροφή των προϊόντων ?

Δημοσ.

Όπως απαντάς δεν είμαι σίγουρος αν διάβασες προσεκτικά τί έγραψε ο άλλος χρήστης από πάνω

- To SportsDirect δεν "σου πληρώνει τα έξοδα αν αλλάξεις μέγεθος"....το επιστρέφεις με δι΄κα σου έξοδα, αλλά δεν σε χρεώνει για τα μεταφορικά του προϊόντος αντικατάστασης.

- Το paypal Refunded Returns είναι που σου πληρώνει τα έξοδα της επιστροφής του πακέτου

Αυτό εννοώ vgiozo ότι σου τα στέλνει δωρεάν αλλά κατ' ουσία αν το συνδυάσεις με pp returns τα στέλνεις κι εσύ δωρεάν.

Αυτό το κάνει μόνο για αλλαγή μεγέθους ή και χρώματος κτλ.?

Δημοσ.

ναι ρε παιδια γιατι του φιλου τα παπουτσια αλλιως εδειχναν στη φωτο αλλιως απο κοντα και θελουμε να τα γυρισουμε, γινεται μονο αλλαγη λογω λαθους νουμερου η και απλα αν δε σου αρεσε;;;

Δημοσ.

Γεια σας είμαι έτοιμος να κάνω την παραγγελία μου, επειδή έχω να παραγγείλω πολύ καιρό μήπως ξέρετε εαν άλλαξε τίποτα σχετικά με τα Capital Control ή θα πρέπει να κάνω την γνωστή διαδικασία με την Revolut?

ναι μπορείς να κάνεις πλέον με απευθείας πιστωτική/χρεωστική. αν κάνεις με revolut μπες στην εφαρμογή καν τα λίρες και αγόρασε σε λίρα Αγγλίας για να γλυτώσεις μερικά ευρώ.

Καλησπέρα, μια ερώτηση: θέλω να επιστρέψω κάποια πράγματα για να μου κάνουν refund (επιστροφή χρημάτων), ο λόγος ειναι ότι δεν μου άρεσαν τα προϊόντα. Δεν με νοιάζει να πληρώσω τα μεταφορικά. Μετά απο πόσες ημέρες μπορώ να κάνω επιστροφή των προϊόντων ?

νομίζω 7 από την μέρα που παραλαμβάνεις.

Αυτό εννοώ vgiozo ότι σου τα στέλνει δωρεάν αλλά κατ' ουσία αν το συνδυάσεις με pp returns τα στέλνεις κι εσύ δωρεάν.

Αυτό το κάνει μόνο για αλλαγή μεγέθους ή και χρώματος κτλ.?

νομίζω σε ότι θες μπορείς να το κάνεις, απλά το paypal από ότι έχω διαβάσει σου εχεις 3-4 φορες μέσα σε ενα χρονο αυτήν την επιλογή.. 

Δημοσ.

ναι ρε παιδια γιατι του φιλου τα παπουτσια αλλιως εδειχναν στη φωτο αλλιως απο κοντα και θελουμε να τα γυρισουμε, γινεται μονο αλλαγη λογω λαθους νουμερου η και απλα αν δε σου αρεσε;;;

"Change my mind" γράφεις σαν αιτία.. Δέν υπάρχει πρόβλημα!

καλησπερα επειδη θελω και εγω να στειλω κατι πισω, ολως τυχαιως πληρωσα και εγω με πειπαλ. μπορεις να μου εξηγησεις καπως καλυτερα τη διαδικασια; μιλαω πρωτα με sportsdirect? βαζω μεσα και εκεινο το χαρτι της αλλαγης που εστειλαν με την παραδοση;

Βάζεις εκείνο το χαρτί της αλλαγής μέσα στο πακέτο και γράφεις το λόγο ,π.χ αλλαγή νούμερου ή ελλατωματικό ή change my mind κλπ. Απο έξω βάζεις το άλλο χαρτί που γράφει τη διεύθυνση επιστροφής και κάτι νουμεράκια (μάλλον τον κωδικό παραγγελίας..). Πάς στα ελτά , στο ζυγίζουν και κολλάνε τα γραμματόσημα και το tracking number. Όταν είναι έτοιμο , το βγάζεις φώτο ώστε να φαίνονται τα στοιχεία αποστολής και το tracking. Βγάζεις φώτο και την απόδειξη πληρωμής (που γράφει το ίδιο tracking number). Η απόδειξη είναι στα ελληνικά αλλά δεν παίζει ρόλο.

Αυτά...

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα σε ολους. Εκανα παραγγελια απο σπορτντιρεκτ για 1η φορα χωρις paypal και οι μπουφοι μου στειλανε παπουτσι 3 νουμερα μεγαλυτερο απ οτι παρηγγειλα... στο κουτι γραφει το σωστο νουμερο αλλα μεσα τα παπουτσια ειναι μεγαλυτερο. Τους εστειλα μειλ να τους πω οτι θελω να τα επιστρεψω κ να μου στειλουν το σωστο μεγεθος αλλα η τραγικη τους εξυπηρετηση απανταει σε 2-3 μερες ή και καθολου...

για να μην περασουν οι μερες ξερει κανεις την ακριβη διαδικασια? τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα οποτε δεν μπορω να καταλαβω πολλα σπο το σαιτ τους. η παραγγελια εφτασε προχτες και την παρελαβα χτες..

1) σε ποσες μερες πρεπει να γινει η επιστροφη?

2) εφοσον ειναι δικο τους λαθος, ελπιζω να τα πληρωνουν αυτοι  τα μεταφορικα (και για να τα στειλω πισω και για να μου στειλουν το σωστο νουμερο)

οποιος ξερει ας με ενημερωσει. ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...