mobile_32 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Θέλω να επιστρέψω μερικά πράγματα. Με το refund τι ισχύει πλέον? διάβασα ότι πλέον τα πληρώνεις τα μεταφορικά. Και ένα review από τη τελευταία αγορά μια που τα σταμάτησαν: Αντρικό μπουφάν 40€(περίπου) http://gr.sportsdirect.com//jack-and-jones-mayland-parka-mens-608159. Πολυ καλό, ποιοτικό, για κρύο, περιποιημένο, όχι τρομερά μακρύ κάτω, λίγο στο στήθος "δείχνει να είναι φουσκωτό", καταλαβαίνεις ότι είναι ζεστό και από το βάρος του. Άξιζε η αγορά.
gogos7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικα μπορει να βοηθησει καποιος η να το ξεχασω προς το παρων? Μάλλον έχεις βάλει item pre-order στην παραγγελία σου.
nas91 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) κανε διαγραφή cookies & ιστορικού μπας και ξεκολλήσει.. περίεργα πράγματα , τι να σου πω, άλλαξε χώρα στη σελίδα (π.χ. uk ή ελλάδα) , δοκίμασε με άλλο browser κλπ Μάλλον έχεις βάλει item pre-order στην παραγγελία σου. Δεν εχω τιποτα pre-order.Θα το εμφανιζε πριν προχωρησω στη πληρωμη. Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα που λετε και τιποτα.Μενει να δοκιμασω απο αλλο υπολογιστη... ΕDIT-Δοκιμασα και απο αλλο pc αλλα τζιφος.Τι κουλο ειναι αυτο? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2016 από nas91
akis R Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 με visa enter απο alphabank παρεγγελνεις κανονικα πλεον?
Spiros2332 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Με την χαλαρωση των C.C χρησιμοποιησα με επιτυχια την Prepaid MasterCard της Πειραιως σε αγορα που εκανα στο S/D.
takaros79 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 καλημερα στην ομαδα...να ρωτησω?εχει παρει κανεις γιλεκο pierre garden? η γενικα γιλεκα αμανικα?να δουμε τι παιζει απο ποιοτητα κ μεγεθος?κατι τετοιο εννοω...http://gr.sportsdirect.com/pierre-cardin-zip-gilet-mens-609203?colcode=60920322
miltre Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 εχω παρει το ιδιο με μανικια πολυ ζεστο πολυ ωραια εμφανιση και ποιοτητα του υλικου και το πως φαινεται το μαυρο πολυ καλο φερμουαρ το μονο που δε μπορω να σε βοηθησω η στο περιπου ειναι οτι σιγουρα θα υπολιγιζεις ενα με δυο νουμερα ποιο πανω εγω σε ναικ μπουφαν με 2xl πηρα το 4 xl
coyote2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Φοριέται λες μέσα από σακάκι για τις κρύες μέρες? ή είναι χοντρό
miltre Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 οχι ειναι χοντρο και εχει ενα κολπο σα να ειναι διπλο το γιλεκο σα να ειναι ενα πολυ λεπτο γιλεκο και απο πανω ενα κλασσικο μπουφαν με πουπουλα εμενα δεν εχει καθολου ιχνη φθορας η να κατσει το φουσκωμα και το ξαναλεω ειναι ζεστο! 1
livaspy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, να ρωτήσω Pierre Cardin chinos σε τι μέγεθος παραγγέλνουμε με waist 93...? γιατί έχω μπερδευτεί...
takaros79 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 εχω παρει το ιδιο με μανικια πολυ ζεστο πολυ ωραια εμφανιση και ποιοτητα του υλικου και το πως φαινεται το μαυρο πολυ καλο φερμουαρ το μονο που δε μπορω να σε βοηθησω η στο περιπου ειναι οτι σιγουρα θα υπολιγιζεις ενα με δυο νουμερα ποιο πανω εγω σε ναικ μπουφαν με 2xl πηρα το 4 xl 95 kιλα 1.86 μαλλον παω σε xl παντως στα p g τα καλοκαιρινα τυπου πολο φοραω largeΦοριέται λες μέσα από σακάκι για τις κρύες μέρες? ή είναι χοντρόΧμμμ δε μου κανει στη φωτο για μεσα απο σακακι...ειναι φουσκωτο πολυ!!!κατσε να το καβατζαρω κ θα γραψω εντυπωσεις...αν και μετα απο 10/10 λεει διαθεσιμο
sakist2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα!!! Θέλω να βάλω μια παραγγελία άμεσα στο Sportdirect αλλά έχω δει ένα Μπουφάν το οποίο μου άρεσε πολύ και λέέι ότι είναι Pre - Order για της 15 Οκτωβρίου Με τα μεταφορικά τι γίνετε εφόσον το παραγγείλω? Θα πληρώσω μια φορά 14 ευρώ? Ή όταν μου στείλουν το Μπουφάν θα ξαναπληρώσω μεταφορικά?
Questioner Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα!!! Θέλω να βάλω μια παραγγελία άμεσα στο Sportdirect αλλά έχω δει ένα Μπουφάν το οποίο μου άρεσε πολύ και λέέι ότι είναι Pre - Order για της 15 Οκτωβρίου Με τα μεταφορικά τι γίνετε εφόσον το παραγγείλω? Θα πληρώσω μια φορά 14 ευρώ? Ή όταν μου στείλουν το Μπουφάν θα ξαναπληρώσω μεταφορικά? Η συνολική παραγγελία σου θα επεξεργαστεί όταν θα γίνουν διαθέσιμα τα προϊόντα που είναι σε preorder και θα αποσταλεί συνολικά τότε. Οπότε αν θέλεις άμεσα να εκτελεστεί η παραγγελία σου καλό είναι να μην συμπεριλάβεις το μπουφάν σε αυτή.
sakist2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Οπότε για να πάρω το Μπουφάν μαζί με τα πράγματα που θέλω θα πρέπει να περιμένω έναν μήνα. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση
coyote2 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Να σου πω την αλήθεια δε καταλαβαίνω τι θα γίνει με τα πράγματα που θέλει, είναι διαθέσιμα αλλά δε θα αποσταλούν Αν τα διαλέξει κάποιος άλλος τα χάνει? με τη χαμηλή διαθεσιμότητα που τα έχει ΄τα κρατάνε εφόσον πλήρωσε. Μάλλον τα κρατάνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα