Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά τα παπούτσια nike και adidas παίζει να είναι μαϊμού; Λίγα μου φαίνονται τα 30-40Ε που τα έχει.

Επίσης κάποια t-shirts και κάποια shorts lonsdale και everlast που παίζουν στο πεντάευρο, είναι ποιοτικά ή επιπέδου λαϊκής;

Λιγα σου φαίνονται, αλλα αυτο που δεν ψιλιάζεσαι ειναι οτι και αυτά λιγο θα κρατήσουν.  Μην περιμενεις κατι ιδιαιτερο απο κατασκευη.

Τα t-shirts 5ευρου, κανουν τοσο γιατι αυτη ειναι και η ποιοτητα τους. Εχω πάρει και γω και εχω δει φθορες στο υφασμα που σε μπλουζάκια πολυ ποιο φορεμένα των 20-25 ευρώ δεν υπάρχουν καν. Πιθανα καλυτερα απο τα λαικης πάντως...

Κοινως... οτι πληρώσεις παιρνεις.

Δημοσ.

Στα μποξεράκια Lonsdale μου φαίνεται ή οι τιμές έχουν ανέβει ?Γιατί απο τι θυμάμαι την τελευταία φορά που αγόρασα ήταν πιο φθηνά.

Και εκεί που κάνεις μια αγορά με pre-order μέσα,σου έρχεται η τελικά η παραγγελία αλλά τα περισσότερα που δεν ήταν pre-order είχαν κάνει φτερά. :wacko:

Δημοσ.

Εχω ετοιμη παραγγελια,αλλα στην ωρα της πληρωμης,δε μου δινει τη δυνατοτητα paypal.Εχω κανει πολλες παραγγελιες με αυτο το τροπο.

Αλλαξε κατι η ειναι bug του site?

Δημοσ.

δηλαδή εδώ δε σου δείχνει το paypal?:

Untitled.png

στείλε screenshot άμα μπορείς

Moυ τα δειχνει ολα εκτος απτο εικονιδιο του πευπαλ..Ακριβως οπως σε εσενα αλλα χωρις το πευπαλ..τι γινεται?

Δημοσ.

Τελικα μπορει να βοηθησει καποιος η να το ξεχασω προς το παρων?

περίεργα πράγματα , τι να σου πω, άλλαξε χώρα στη σελίδα (π.χ. uk ή ελλάδα) , δοκίμασε με άλλο browser κλπ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...