coyote2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Κάνε το τεστ Βάλει 3 παπούτσια να δεις αν έχει απόθεμα (θα σου βγάλει out of the stock)
Alphaleader Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά τα παπούτσια nike και adidas παίζει να είναι μαϊμού; Λίγα μου φαίνονται τα 30-40Ε που τα έχει. Επίσης κάποια t-shirts και κάποια shorts lonsdale και everlast που παίζουν στο πεντάευρο, είναι ποιοτικά ή επιπέδου λαϊκής; Λιγα σου φαίνονται, αλλα αυτο που δεν ψιλιάζεσαι ειναι οτι και αυτά λιγο θα κρατήσουν. Μην περιμενεις κατι ιδιαιτερο απο κατασκευη. Τα t-shirts 5ευρου, κανουν τοσο γιατι αυτη ειναι και η ποιοτητα τους. Εχω πάρει και γω και εχω δει φθορες στο υφασμα που σε μπλουζάκια πολυ ποιο φορεμένα των 20-25 ευρώ δεν υπάρχουν καν. Πιθανα καλυτερα απο τα λαικης πάντως... Κοινως... οτι πληρώσεις παιρνεις.
hotcarver1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Στα new balance ποια ειναι η αντιστιχια ρε παιδια σε σχεση με nike,converse?
Muchacho Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Στα μποξεράκια Lonsdale μου φαίνεται ή οι τιμές έχουν ανέβει ?Γιατί απο τι θυμάμαι την τελευταία φορά που αγόρασα ήταν πιο φθηνά. Και εκεί που κάνεις μια αγορά με pre-order μέσα,σου έρχεται η τελικά η παραγγελία αλλά τα περισσότερα που δεν ήταν pre-order είχαν κάνει φτερά.
nas91 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω ετοιμη παραγγελια,αλλα στην ωρα της πληρωμης,δε μου δινει τη δυνατοτητα paypal.Εχω κανει πολλες παραγγελιες με αυτο το τροπο. Αλλαξε κατι η ειναι bug του site?
john_shadow Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 δηλαδή εδώ δε σου δείχνει το paypal?: στείλε screenshot άμα μπορείς 1
nas91 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 δηλαδή εδώ δε σου δείχνει το paypal?: στείλε screenshot άμα μπορείς Moυ τα δειχνει ολα εκτος απτο εικονιδιο του πευπαλ..Ακριβως οπως σε εσενα αλλα χωρις το πευπαλ..τι γινεται?
karman13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορώ να κάνω την παραγγελία με πιστωτική κάρτα;
shodan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί να μην μπορείς; Εδώ περνάει η σάπια η Maestro πλέον.
nas91 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικα μπορει να βοηθησει καποιος η να το ξεχασω προς το παρων?
john_shadow Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 κανε διαγραφή cookies & ιστορικού μπας και ξεκολλήσει..
kodorevi8ulis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικα μπορει να βοηθησει καποιος η να το ξεχασω προς το παρων? περίεργα πράγματα , τι να σου πω, άλλαξε χώρα στη σελίδα (π.χ. uk ή ελλάδα) , δοκίμασε με άλλο browser κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα