Leoril Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ευχαριστώ crupo για την απάντηση. Τα μεταφορικά όπως μου τα υπολογίζει το site είναι 11,99, αλλά και 15 να ήταν πάλι θα σύμφερε γιατί θα σκάσω 90 ευρώ για την ρακέτα την οποία στα ελληνικά καταστήματα τη βρίσκεις (για κάποιο περιέργο λόγο) κοντά στα 190... Μάλλον θα προχωρήσω στην παραγγελία και θα γράψω εδώ τις εμπειρίες μου μετά
rezoma Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Παιδια παρεγγειλα κατι παπουτσια Nike στα 25ευρω, ομως τελικα μου ειναι τουλαχιστον 2 νουμερα μεγαλυτερα, ανεξαρτητα το τι γραφει επανω! Φοραω 44, αλλα αυτα ειναι για ποδι 46. Τελος παντων θελω να τα επιστρεψω,....πρεπει να επικοινωνησω πρωτα μαζι του? Εκτυπωσα ενα χαρτι ( ΑΥΤΟ ), το συμπηρωνω και απλα τους τα στελνω πισω με σχολιο να μου αλλαξουν το νουμερο?
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Εγώ την έκανα 11/5 και σήμερα την παρέδωσαν στον κουριερ μου ήρθε μαιλ με track number. Πριν το πασχα πήγα να δω εδω στην Αχαρνών σε 4 υποτίθεται στοκατζιδικα.. είχαν πολύ πιο ακριβές τιμές (96 ευρω nike μπασκετικα ) και απο επιλογές οτι είχε μείνει,δηλαδή το .. τίποτα. ...και αφού πήγε η καρδιά μου στην 'κουλουρη" που το δέμα ήταν στάσιμο 48 ώρες,,και έχω πληρώσει με Visa, επιτέλους κουνήθηκε προς EAST MIDLANDS - UK και το χαμόγελο επανήλθε,σίγουρα pay-pal την επόμενη,και περισσότερη πληροφόρηση τώρα στην παραλαβή..
crupo Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Παιδια πατωντας το track your order μεταφερομαι στο site της DHL και λεει τα εξης: Monday, May 13, 2013 Location Time Pieces 1 Shipment information received LEEDS - UK 00:00 Τι σημαινει αυτο? Πως ακομα δεν εφυγε απο Αγγλια?
vrnsst Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Παίδες καλησπέρα. Εγώ την Παρασκευή έκανα μια παραγγελία 130 ευρος μέσω Visa debit. Ακούω πως οι πιο πολλοί έχετε κάνει αγορές μέσω pAYPAL. θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει προκύψει σε κάποιον πρόβλημα μέσω της ίδιας διαδικασίας. Σήμερα λεει στο σαιτ τους ""with courrier"" και στο dhl λέει LEEDS Saturday, May 04, 2013 at 00:00Origin Service Area: LEEDS - Notts, NG20 8RY - UK Destination Service Area: THESSALONIKI - Larissa - GREECE 1 Pieces Saturday, May 04, 2013 Location Time Pieces 1 Shipment information received LEEDS - UK 00:00 Μήπως να ξεκινάω να αμφιβάλλω και εγώ μιας και έγινε το λάθος με αγορά όχι μέσω paypal? Lariseos tsakale....??? an evale leeds mn fovasai tpt alla na frontiseis na kaneis paypal gt egw tin prwti fora tin patisa k meta ekana paypal k apo tote einai ola entaksei....13 paraggelies exw kanei k lefta dn exw xasei mn akous kanenan apo edw...egw mpainw k gelaw
Thaninho Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εκανα Δευτερα μια παραγγελια μεσο paypal χωρις να ειμαι μελος στο σαιτ τους και μου εστειλαν σημερα αυτο. Γινεται να ειναι ολα no longer in stock?Dear @@@@@@@, Unfortunately the items listed below are no longer in stock. As a result we have had to cancel these items from your order. You will not be charged for any of these items. Please accept our apologies for the inconvenience caused by this matter. Cancelled - Unable To Authorise Payment, these items have been cancelled from your order.
crupo Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Lariseos tsakale....??? an evale leeds mn fovasai tpt alla na frontiseis na kaneis paypal gt egw tin prwti fora tin patisa k meta ekana paypal k apo tote einai ola entaksei....13 paraggelies exw kanei k lefta dn exw xasei mn akous kanenan apo edw...egw mpainw k gelaw Γιατι εδω τι λενε ρε φιλε? Πως τους εφαγαν τα λεφτα? Ποτε το ονειρευτηκες αυτο?
geo-3- Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 καλησπερα.λετε σχεδον ολοι οτι τα μεταφορικα ειναι περιπου 18 ευρω αλλα εμενα εκει που παω να πληρωσω μου βγαζει σχεδον 15 ευρω μεταφορικα.υπαρχει περιπτωση να μου τα χρεωσουν μετα εν αγνοια μου?? και κατι ακομα αυτοι επιλεγουν πια εταιρια θα φερει σπιτι μου το προιον και θα μου χρεωσει τιποτα εχτρα αυτη?? ευχαριστω
crupo Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 15 ειναι τα μεταφορικα. Αυτα που διαβασες με 18 ισως βγαινουν αν πληρωσεις σε λιρες. Επειδη ομως αν πληρωσεις σε ευρω το site ΔΕΝ κανει την μετατροπη, εννοειται θα πληρωσεις σε ευρω και τα μεταφορικα θα ειναι 15.
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Τα μεταφορικά αλλάζουν σύμφωνα με το τι ποσότητα έχεις παραγγείλει.. τα δικά μου με 19 κομμάτια 4 εξ'αυτων παπούτσια είναι 19.99. Περιμένω να παραλάβω σήμερα κ η διαδρομή ήταν η παρακάτω.
geo-3- Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 15 ειναι τα μεταφορικα. Αυτα που διαβασες με 18 ισως βγαινουν αν πληρωσεις σε λιρες. Επειδη ομως αν πληρωσεις σε ευρω το site ΔΕΝ κανει την μετατροπη, εννοειται θα πληρωσεις σε ευρω και τα μεταφορικα θα ειναι 15. εμενα μου βγαζει σε λιρες 11.99 και εγω τα μετατρεπω σε ευρω και βγαινουν 14.17. δεν υπαρχει περιπτωση να μου χρεωσουν αλλα ε?
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Όλα ήρθαν σωστά,είχα μόνο μια αστοχία σε μέγεθος ενός παντελονιού,επιβεβαιώνω επίσης την φαρδιά γραμμή των Slazenger, @geo-3- Τα μεταφορικά ποικίλουν ανάλογα την ποσότητα της παραγγελίας,φυσικά όμως και θα πληρώσεις μόνο ότι σου βγάζει στο τέλος και τίποτα παραπάνω.Την μετατροπή καντην στην σελίδα τους (επέλεξε euro) αν θέλεις να βγεις κερδισμένος..
geo-3- Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Όλα ήρθαν σωστά,είχα μόνο μια αστοχία σε μέγεθος ενός παντελονιού,επιβεβαιώνω επίσης την φαρδιά γραμμή των Slazenger, @geo-3- Τα μεταφορικά ποικίλουν ανάλογα την ποσότητα της παραγγελίας,φυσικά όμως και θα πληρώσεις μόνο ότι σου βγάζει στο τέλος και τίποτα παραπάνω.Την μετατροπή καντην στην σελίδα τους (επέλεξε euro) αν θέλεις να βγεις κερδισμένος.. οκ ευχαριστω.και κατι ακομα τι κινδυνοι υπαρχουν να χασω λεφτα αν πληρωσω με prepaid card??
Thaninho Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Προσπαθώ από την Δευτέρα να παραγγείλω από το site αλλά δεν τα καταφέρνω . Την μια μου έστειλαν email οτι τα προϊόντα ήταν out of stock( ολα???) και σήμερα λέει sorry there was a problem during the payment process. Try again ....το έκανα κάνα 2-3 φορές ακόμη αλλά τζίφος. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα