aggeloss1993 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Παιδια προσπαθω να παραγγειλω απο sd και δεν μπορω μου ηρθε απο το paypal το εξης μηνυμα : You submitted an order in the amount of 37.58 EUR to Sportsdirect.com. Thanks for using PayPal. Please note that this is not a charge. Your account will be charged when the merchant processes your payment. You may receive multiple emails as the merchant processes your order. Your funds will be transferred when the merchant processes your payment. Any money in your PayPal account at that time will be used before any other payment source. Τι γινεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Απλά τα δεσμεύει και τα θα μεταφερθεί, όταν γίνει η παραγγελία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Απλά τα δεσμεύει και τα θα μεταφερθεί, όταν γίνει η παραγγελία και να συμπληρώσω πως αν δεν γίνει θα επιστραφούν μετα απο 10-15 μέρες στην κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggeloss1993 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Απλά τα δεσμεύει και τα θα μεταφερθεί, όταν γίνει η παραγγελία Δηλαδη εχει γινει η παραγγελια ; τι πρεπει να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kamil Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σας, εχω ενα θεμα με το sportsdirec.. Πηγα να κανω την παραγγελια μου και στο τελευταίο σταδιο που ζητουσε να βαλω εναν κωδικο της καρτας, επειδη δεν το θυμομουν την σταματησα λιγο μεχρι να τον βρω.. Μετα ομως ειδα οτι το sportsdirect με χρεωσε κανονικοτατα ενω η παραγγελία δεν εγινε... Σας εχει τυχει ποτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δηλαδη εχει γινει η παραγγελια ; τι πρεπει να κανω; τιποτα, αν σου στείλει εμαιλ με την παραγγελία τότε έιναι έτοιμη να φύγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Επειδη μου εχει μπλοκαριστει ο λογαριασμος στο paypal,υπαρχει καποιος που να αγορασε απευθειας με Ελληνικη καρτα ή paypal συνδεσμενο με Ελληνικη καρτα σημερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Εγω εκανα αγορα χτες με paypal με πιστωτικη ( οχι με balance) και περασε κανονικα... επιτελους με τους μ@λ@κες εδω και τα cc τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Να με συγχωρατε αν εχει ξαναειπωθει,αλλα τωρα με το Brexit,αλλαξε τιποτα σε χρεωσεις μεταφορικων κτλ? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 οχι, οχι ακόμα τουλάχιστον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis121 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Να Κάνω μια ερώτηση.. επειδή δεν θέλω να μπλεξω με PayPal κτλ γίνεται να παραγγειλω πραγματα με κάρτα ελληνικής τράπεζας;πχ προπληρωμενη mastercard; Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2016 από antonis121 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Στο site εχει το σημα της mastercard οποτε θεωρητικα μπορεις... δεν εχεις να χασεις κατι δοκιμασε το και ενημερωσε μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ναι Τώρα μπορείτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Έχω να κάνω παραγγελία από το sd από πριν τα cc, οπότε έχω τις εξής απορίες: - από τη στιγμή που αφαιρέθηκαν τα σχόλια πως βρίσκεται άκρη με τα νούμερα? - μια η δυο φορές είχαν γίνει κάτι λάθη από αυτούς σε παραγγελίες μου και επέστρεψα τα προϊόντα και μετά από λίγο καιρό μου επέστρεφαν το πόσο + τα μεταφορικά. Τώρα έχει αλλάξει και αυτό ??? - από προχθές που "χαλάρωσαν" τα cc έχει κάνει κανείς καμία παραγγελία ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Εμένα δε μου επεστρεψαν τα μεταφορικά, κάνουν την πάπια Μόνο με PayPal να παραγγελνεις Εμένα δε μου επεστρεψαν τα μεταφορικά, κάνουν την πάπια Μόνο με PayPal να παραγγελνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα