john_shadow Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Πρώτη φορά βλέπω να μου στέλνουν δέμα στο οποίο τα κουτιά είναι τσαλαπατημένα και σκισμένα. Μάλιστα τα γυαλιά adidas είχαν βγει από το τσαλαπατημένο κουτί τους, από την κλασική υφασμάτινη θήκη τους και σουλάτσαραν έτσι μέσα στη σακούλα. Για φάπες είναι και από το sportsdirect και από την dhl.Δεν ξέρω πως στο καλό φτάσαν σώα και αβλαβή, αλλά θα πέσει κράξιμο. ναι συμβαίνει η αλήθεια είναι, κυρίως όταν σου τα στέλνουν σε σακούλα και όχι σε κούτα... το SD δεν τα χαρακτηρίζει ως "fragile" και έτσι η DHL τα "μεταχειρίζεται" ως απλά ρούχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μα ξεφτίλα. Στην περίπτωση των γυαλιών ξεπέρασαν τον χειρότερο εαυτό τους. Οριακά ήμουν έτσι όπως παρέλαβα το δέμα να κάνω request για να το πάρουν πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ήρθε και το δεύτερο δεμα από την πρώτη μου παραγγελία. Όλα άψογα Εριξα και δεύτερη παραγγελία μόλις τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Έκανα Επιστροφή απο λάθος τους Ήρθαν τα πράγματα σωστά Τα μεταφορικά δε μου τα επέστρεψαν Τα πήρα απο το PayPal όμως άλλα Αυτό είναι δικό μου θέμα.....που ειχα PayPal Οι sportsdirect δεν ίδρωσε το αυτί τους. Τους έστειλα αποδείξεις κλπ επειδή έφταιγαν αυτοί Θα τους στειλω ενα χεστηριο εμαιλ αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex_gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Έκανα Επιστροφή απο λάθος τους Ήρθαν τα πράγματα σωστά Τα μεταφορικά δε μου τα επέστρεψαν Τα πήρα απο το PayPal όμως άλλα Αυτό είναι δικό μου θέμα.....που ειχα PayPal Οι sportsdirect δεν ίδρωσε το αυτί τους. Τους έστειλα αποδείξεις κλπ επειδή έφταιγαν αυτοί Θα τους στειλω ενα χεστηριο εμαιλ αύριο Έχει χαλάσει το Sportsdirect. Από τότε που αφαίρεσαν τα σχόλια το έχω παρατηρήσει. Κάνω μία καλή παραγγελία ανά δίμηνο (γύρω στα 150€) και στις τελευταίες 2 είχα κάτι προβλήματα με τα νούμερα και σε μερικά ρούχα υπήρχαν λεκέδες/βρωμιές που δεν έφευγαν. Μετά από πολλά email άκρη δεν έβγαλα, μου ζήτησαν να τα γυρίσω πίσω με δικά μου έξοδα (όσο έκαναν τα ρούχα περίπου τα έξοδα αποστολής) και γενικά πολύ αδιαφορία ενώ έχουν πληρωθεί κανονικά. Από δω και πέρα θα τους ξεσκίσω, συνέχεια από το paypal θα τα παίρνω πίσω έχω δυνατό λογαριασμό και δε μου λέει τίποτα το paypal. PS: Κάποιος συνεργάτης μου είπε ότι έχει αλλάξει χέρια το SP και το έχουν πάρει κάτι πακιστανοινδοί δε ξέρω αν ισχύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Έκανα Επιστροφή απο λάθος τους Ήρθαν τα πράγματα σωστά Τα μεταφορικά δε μου τα επέστρεψαν Τα πήρα απο το PayPal όμως άλλα Αυτό είναι δικό μου θέμα.....που ειχα PayPal Οι sportsdirect δεν ίδρωσε το αυτί τους. Τους έστειλα αποδείξεις κλπ επειδή έφταιγαν αυτοί Θα τους στειλω ενα χεστηριο εμαιλ αύριο Αν θέλεις να κάνεις κάτι σοβαρό άνοιξε case στο PayPal και στείλε εκεί πέρα όλα τα στοιχεία που έχεις, αυτοί δε θα ασχοληθούν ιδιαίτερα και το πολύ πολύ απλά να μην απαντήσουν σε ότι πεις, τζάμπα κόπος. Αν το προχωρήσεις πάντως ρίξε και μια ενημέρωση να μας τι και πως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Με τα νούμερα στις μπλούζες Jack and Jones ξέρουμε τι παίζει σε συγκριση με karrimor και piere garden; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Με τα νούμερα στις μπλούζες Jack and Jones ξέρουμε τι παίζει σε συγκριση με karrimor και piere garden; εγω φοράω σε ολα Medium, τα J&J ειναι ενα τακ πιο στενά απο τα PG, και τα J&J Core δυο τακ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Το Small των PG αντιστοιχεί στο Medium. Για 1.74 και 72-3 κιλά περίπου σύμφωνα με αυτά που λες πάω στο Small των J&J core σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 παιδες άλλαξε κατι με τις αγορες με κάρτα? ή ακομα υπαρχουν περιορισμοί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Το Small των PG αντιστοιχεί στο Medium. Για 1.74 και 72-3 κιλά περίπου σύμφωνα με αυτά που λες πάω στο Small των J&J core σωστά; λογικά ναι, εγώ 1,79, 82 κιλά και τα Medium μου είναι καλά(το Core σχεδόν κολλητό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 παιδες άλλαξε κατι με τις αγορες με κάρτα? ή ακομα υπαρχουν περιορισμοί? Είναι πολύ πιθανό να αλλάξει κάτι σύντομα...απλά ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί καθώς απομένει η δημοσίευση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Δες εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Αν θέλεις να κάνεις κάτι σοβαρό άνοιξε case στο PayPal και στείλε εκεί πέρα όλα τα στοιχεία που έχεις, αυτοί δε θα ασχοληθούν ιδιαίτερα και το πολύ πολύ απλά να μην απαντήσουν σε ότι πεις, τζάμπα κόπος. Αν το προχωρήσεις πάντως ρίξε και μια ενημέρωση να μας τι και πως. Το PayPal με έχει πληρώσει μεσω της ρασφαλειας Μήπως το συσχετίζουν; Απλα περιμένα μια απάντηση απο αυτούςστο sportsdirect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Αντε να ανοιξουν τις αγορες γιατι μας εχει ξεσκισει στο κλεψιμο το κ@λοpaypal με τις μετατροπες του σε ευρω οταν πληρωνεις απο το balance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Γιατί δε πληρώνεις κατευθείαν σε ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα