Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χθες εκανα παραγγελια και βλεπω μια κρυφη χρεωση 3 ευρω..Οι αγορες μαζι με μεταφορικα 118,62 και τελικα το paypal με χρεωνει 121,62..τι ειναι αυτο καμια χρεωση συναλλαγματος γνωριζει κανεις;

Δες μήπως σου έχουν βάλει αυτόματα κανένα περιοδικό. Συνηθες για το SD

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δες μήπως σου έχουν βάλει αυτόματα κανένα περιοδικό. Συνηθες για το SD

Ευχαριστω για την απαντηση!

Οχι δεν μου εβαλαν περιοδικο το χα προσεξει αυτο.Περιεργα πραγματα...

Το paypal στο Transaction Details μου εμφανιζει: original order: 118,62

total payment: 121,62

Χωρις να φαινονται πουθενα αυτα τα 3 ευρω.....

Αμα τους ρωτησω δε θα μου πουνε;

Μαλλον κατι παιζει με την Revolut μεσω της οποιας εκανα την αγορα

έχει κανείς εμπειρία από τα νούμερα στα αθλητικά της sodico, ? Δεν μπορώ να βγάλω άκρη αν πρέπει να πάρω large ή extra large.

Οποιος μπορεί help please! 

Αυτές  τις σαγιονάρες τις έχει πάρει κανείς να μας πει τι παίζει με νούμερα σε σύγκριση πχ με το παπούτσι που φοράει;

Επίσης με ενδιαφέρουν αυτά τα αθλητικά γυαλιά ηλίου. Τι μέγεθος είναι περίπου αν τα έχει κανείς;

Because you have recently started to sell with PayPal, payments you receive will be temporarily placed in your pending balance for up to 21 days. The funds are kept to settle payments in case there's a problem with transactions.

Τώρα τι μπορώ να κάνω. 5 ώρες παλεύω σώστε με............

Το ιδιο επαθα κ εγω με χρηματα που μου εστειλε ενας φιλος.Του τα γυρισα πισω κ τα εστειλα σε ενα αλλο pay pal και εκανα την δουλεια μου.Aν fysika σου εχει ακομα την ενδειξη refund...

Καλημερα,
Εκανα πριν μια εβδομαδα μια παραγγελια την οποια πληρωσα μεσω paypal.
Παρολο που κατα την ολοκληρωση της παραγγελιας η πληρωμη εγινε κανονικα, η "τσαντα" δεν αδειασε και φαινεται πως η παραγγελια δεν περαστηκε στο καταστημα αφου δεν ελαβα και μαιλ επιβεβαιωσης.
Αν ξαναπαω να ολοκληρωσω την διαδικασια αγορας θα ξαναπληρωσω δευτερη φορα αφου οπως φαινεται το συστημα θεωρει πως η παραγγελια μου δεν εχει ολοκληρωθει.
Στο paypal εχει γινει η χρεωση του ποσου κανονικα και παραμενει με την ενδειξη pending.
Εστειλα εμαιλ και εγραψα στη σελιδα τους στο φβ αρκετες φορες αλλα μονο μια φορα καποιος μου ζητησε να στειλω οτι αποδεικτικο πληρωμης εχω. Το εκανα αμεσως αλλα απο τοτε παλι καμμια αλλη ενημερωση.
Εν τω μεταξυ μερικα απο τα πραγματα που ειχα επιλεξει δεν ειναι πλεον διαθεσιμα. Ετσι αν ξαναολοκληρωσω την αγορα θα προκυψει αλλο ποσο απο αυτο της αρχικης παραγγελιας.
Τι μπερδεμα !!!
Το εχει ξανααντιμετωπισει κανεις ;
Υπαρχει καποιο τηλεφωνο του sportsdirect γιατι με το μαιλ δεν υπαρχει ανταποκριση.

Απλά δεν πέρασε η πληρωμή στην κάρτα (λόγω cc) μέσα από το PAYPAL. 

Σύνδεσε iBAN στο PAYPAL για να βάζεις balance ή μπορείς να βγάλεις και μια κάρτα εξωτερικού Revolut.

εφόσον δεν υπάρχει ούτε στον λογαριασμό σου στο SD η παραγγελία καταχωρημένη τότε θα πρέπει να την ξανακάνεις.

τα λεφτά που είναι pending θα αποδεσμευτουν σε 15-20 μέρες νομίζω, έτσι είχε γίνει σε μένα παλιότερα...

EDIT: ναι αν δεν είχες balance μέσα και πήγες απλά με κάρτα μεσω paypal θα έγινε ότι είπε ο dendenden..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...