Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως γινεται αυτη η επιστροφη μεσω paypal; Και πως θα δειξω στη paypal οτι εχω πληρωσει τα μεταφορικα; Και γιατι ποιο λογο να μου κανει επιστροφη; Τι εχει να κερδισει αυτη απο κατι τετοιο;

Έχει ειπωθεί πολλές φορές η διαδικασία, δες ένα παλιό μου ποστ: http://www.insomnia.gr/topic/466957-to-topic-%CF%84%CE%BF%CF%85-sportsdirectcom/page-322?do=findComment&comment=54542590 αλλιώς πάνε απευθείας εδώ:  https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/

Θα στείλεις απλά μια φωτογραφία της απόδειξης που θα πάρεις από τα ΕΛΤΑ, δε χρειάζεται κάτι άλλο. 

Τώρα γιατί το κάνει.. Άγνωστο, πιστεύω απλά για να τραβήξει κόσμο με αυτό τον τρόπο προς τις υπηρεσίες, αν δεν έχεις πληρώσει μέσω PayPal δε το δικαιούσαι. Και είναι έως 30ε επιστροφή, για 12 φορές μέχρι το τέλος του 2016.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και πως καταλαβαινει η paypal απο την αποδειη οτι η αγορα εχει γινει μεσω paypal; Χαζη ερωτηση ισως, αλλα δεν το γνωριζω.

Επισης σχετικα με τον φακελο. Μπορω να χρησιμοποιησω μονο καποιον απο τους διαθεσιμους στα ΕΛΤΑ; Υπαρχει καποιος XXL φακελος στα βιβλιοπωλεια που να κανει τη δουλεια μας;

Αν κάνεις κλικ θα δεις ότι ζητάει paypal transaction id

Εγώ πλήρωσα 2,20 επιπλέον και μου εδωσαν στα ελτα κουτί μεγάλο και χώρεσε και το κουτί απο τα παπούτσια και αλλα πράγματα

Για μπλουζάκια όμως δε το χρειάζεσαι

Ότι φάκελο θέλεις βάλε

Ήρθε που λέτε η παραγγελία αλλά τα παπούτσια ήταν λάθος νούμερο.

Στη σελίδα έλεγε ότι είναι νούμερο 15 και σε παρένθεση 49. Karrimor  τα παπούτσια. και σε άλλα ζευγάρια της ίδιας μάρκας πάντα το 15 το είχε σαν 49 ευρωπαϊκό. Ναι μεν δε μου κολλούσε καλά αλλά για να το λέει παντού;

'Ηρθαν και φυσικά ήταν 51 νούμερο. Τους στέλνω μειλ του λέω το και το, δικό σας το φταίξιμο γράφατε λανθασμένη αντιστοιχία. Ναι μου λένε φταίμε εμείς για το 49 το ευρωπαϊκό, θα σου κάνουμε refund, αλλά στείλαμε το σωστό UK νούμερο, το 15, οπότε την επιστροφή θα την πληρώσεις εσύ.

Τους έστειλα ξανά μειλ, αν είναι δυνατόν να πληρώνω εγώ τα δικά σας λάθη και ότι δε συμπεριφέρονται έτσι σε πελάτες κτλ. και περιμένω.

Μάλλον θα μου αρνηθούν και πάλι και θα χρησιμοποιήσω και εγώ την επιστροφή χρημάτων από paypal όπως είδα και πιο πάνω, και καλά που το είδα γιατί δεν το είχα υπ' όψιν μου.

Αλλά να πληρώσω μία μεταφορικά για να το στείλω πίσω και να ξαναπληρώσω για να πάρω το σωστό νούμερο;

Επειδή έχω να αγοράσω κάτι μήνες και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, υπάρχει περίπτωση το δέμα να κάνει πάνω από 12μέρες για Αθήνα?

εκτός απροόπτου όχι..

Υπαρχει καποιο χρονικο οριο για να επιστρεψουμε τα πραγματα πισω;

Στο φακελο/δεμα των ΕΛΤΑ τι ακριβως γραφουμε;

Υπαρχει καποιο χρονικο οριο για να επιστρεψουμε τα πραγματα πισω;

Στο φακελο/δεμα των ΕΛΤΑ τι ακριβως γραφουμε;

νομιζω εχεις 2 εβδομαδες για να τα στειλεις απο την ημερα που τα πηρες στα χερια σου

οταν σ στελνουν τα πραγματα εχει 2  χαρτια μεσα που σου λεει τι εχεις αγορασει(τιμολογιο-invoice) κ αλλο ενα με μια διευθυνση  κ καποια κενα να συμπληρωσεις τι θες να αλλαξεις κ για ποιον λογο...καπου εκει αυτο το δευτερο χαρτι στη μεση εχει παυλες σημαδια κ ενα ψαλιδι που σου δειχνει τι πρεπει να κοψεις..την διευθυνση με τα στοιχεια την βαζεις  εξω απο το φακελο μαζι με τα στοιχεια τα δικα σου ακριβως οπως σ εχουν ερθει τα πραγματα

Εστειλα δύο πράγματα πίσω

μου στείλανε ένα εμαιλ για exchange και ένα για cancelation

Επειδή το ένα ήταν λάθος δικός τους μάλλον θα μου το αλλάξουν και το άλλο απλά δε μου έκανε και το κάνανε refound

δε μου λένε τίποτα για τα μεταφορικά αν κια τους έγραψα ότι θέλω refound καθώς τα παπούτσια ήταν λάθος δικός τους το νούμερο

Εριξα και χτες παραγγελία νέα για έναν φίλο (αμετανόητος!)

Πάντως ίσως οι πονηροί να λένε. Επειδή μας έστειλες και κάτι πίσω τότε δε σου δίνουμε τα μεταφορικά

Περιμένω να δω τι θα μου γράψουν τελικά..... 

Τα μεταφορικά τα ζήτησα βέβαια από το paypal γιατί αυτοί μπορεί να μη τα δώσουν ποτέ. Το σερβις του paypal αποκλείεται αυτοί να το γνωρίζουν?

Μάγκες έχει αρχίσει να χαλάει το Sportsdirect, μου στείλανε σε παραγγελία των 120€ τέσσερα μπλουζάκια λάθος νούμερα (παρήγγειλα L και ήρθε XXXXL τραπεζομάντηλο) και μου λένε να τα στείλω πίσω με δικά μου μεταφορικά.

Αρνήθηκα προφανώς και ζήτησα refund (συνολικά 15 περίπου €) και έκτοτε δεν μου απαντάνε καθόλου. Άσε που έχουν αφαιρέσει και τα σχόλια και δεν ξέρεις τι παίρνεις πλέον. Έστειλα και φωτογραφίες και τα σχετικά.

Για μένα ξεφτίλες, δε παίζει να είναι Άγγλοι αυτοί μάλλον τίποτα λαμόγια Πακιστανοινδοί θα κάνουν κουμάντο πλέον.

• Like 1

Χθες εκανα παραγγελια και βλεπω μια κρυφη χρεωση 3 ευρω..Οι αγορες μαζι με μεταφορικα 118,62 και τελικα το paypal με χρεωνει 121,62..τι ειναι αυτο καμια χρεωση συναλλαγματος γνωριζει κανεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...