bill987 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 το paypal δε σε ρωτάει λόγο νομίζω αν δε γουστάρεις τα δίνεις πίσω για μισό νούμερο είναι τόσο χάλια σε σένα? Ναι, είναι αρκετά μεγάλα, περιμένω να δω αν μου απαντήσουν στο fb και βλέπω..
takaros79 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!Ηταν το μόνο που με καθυστερούσε γιατι ανησυχούσα για το νούμερο! αυτο εννοω αδερφε..η μαυρη πιο στενη ενω η ασπρη πιο ανετη..ιδιο σχεδιο διαφορετικο χρωμα κ ομως η μια πιο στενη..καλες αγορες 1
george94pav Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 αυτο εννοω αδερφε..η μαυρη πιο στενη ενω η ασπρη πιο ανετη..ιδιο σχεδιο διαφορετικο χρωμα κ ομως η μια πιο στενη..καλες αγορεςΝαι όντως έχεις δίκιο, αλλά αν δεν είναι μεγάλη η διαφορά δεν είναι κάτι τρομερό... Πήρα λοιπόν extra large και μόλις έρθουν θα πω εντυπώσεις. 1
coyote2 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 εστειλα και εγω επιστροφή σήμερα Για να δούμε πόσο καιρό θα πάρει
takaros79 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 εστειλα και εγω επιστροφή σήμερα Για να δούμε πόσο καιρό θα πάρει παρασκευη τα ειχα στειλει πισω..κυριακη ειχαν φτασει(στο site ελτα απλα ελεγαν oτι εφτασαν αγγλια τπτ αλλο)τεταρτη μ εστειλαν οτι η αλλαγη εγινε μαζι με το shipping number k τα 3ιχα σε 6ημερες πισω απο την τεταρτη που μ εστειλαν το mail 1
Luxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Παιδια ηρθε μια παραγγελια που εκανα, αλλα καποια νουμερα δε μου κανουν και θελω να τα αλλαξω. Προφανως και δεν ειναι λαθος δικο τους. Τι ακριβως χρεωση θα υπαρξει;
c23 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Παιδια ηρθε μια παραγγελια που εκανα, αλλα καποια νουμερα δε μου κανουν και θελω να τα αλλαξω. Προφανως και δεν ειναι λαθος δικο τους. Τι ακριβως χρεωση θα υπαρξει; Θα χρεωθείς τα μεταφορικά να τα στείλεις, υπολογίζεις το βάρος τους και βλέπεις πόσα σε βγάζει: https://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx (έως 2κ είναι επιστολή, άνω των 2κ είναι δέμα). Τα μεταφορικά επιστροφής τα βάζει το SportsDirect μόνο του, μπορείς να διεκδικήσεις βέβαια τα μεταφορικά σου πίσω μέσω του PayPal Returns.
energy52 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Παιδια καλησπερα!! Εχω σκοπο να παραγγειλω παπουτσια firetrap.Τrainer αλλα και μποτακια χειμερινα..Τι λενε τα νουμερα τους ειναι κανονικα ή καλυτερα να βαλω μισο νουμερο πιο πανω;
Luxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Θα χρεωθείς τα μεταφορικά να τα στείλεις, υπολογίζεις το βάρος τους και βλέπεις πόσα σε βγάζει: https://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx (έως 2κ είναι επιστολή, άνω των 2κ είναι δέμα). Τα μεταφορικά επιστροφής τα βάζει το SportsDirect μόνο του, μπορείς να διεκδικήσεις βέβαια τα μεταφορικά σου πίσω μέσω του PayPal Returns. Γιατι να διεκδικησω τα μεταφορικα πισω, αφου τα βαζει το sportsdirect; Δε το επιασα.. Μονο μεσω ΕΛΤΑ τα στελνω; Βαζω δεμα 2 κιλα και μου βγαζει 26 ευρω!!
c23 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Γιατι να διεκδικησω τα μεταφορικα πισω, αφου τα βαζει το sportsdirect; Δε το επιασα.. Μονο μεσω ΕΛΤΑ τα στελνω; Βαζω δεμα 2 κιλα και μου βγαζει 26 ευρω!! Το SD βάζει τα μεταφορικά *επιστροφής*, τα μεταφορικά για να πάνε έως εκεί τα βαζεις εσυ. Μέσω του PayPal Returns έχεις επιστροφή έως 30ε. Μέσω ΕΛΤΑ είναι ο πιο οικονομικός τρόπος, τουλάχιστον αυτόν ξέρω εγώ. Είναι τόσο μεγάλο; Αν είναι 1900 ξέρω γω διαλέγεις Επιστολή.
john_shadow Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Παιδια καλησπερα!! Εχω σκοπο να παραγγειλω παπουτσια firetrap.Τrainer αλλα και μποτακια χειμερινα..Τι λενε τα νουμερα τους ειναι κανονικα ή καλυτερα να βαλω μισο νουμερο πιο πανω; στα δικά μου κανονικά είναι τα νούμερα..
Luxx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Το SD βάζει τα μεταφορικά *επιστροφής*, τα μεταφορικά για να πάνε έως εκεί τα βαζεις εσυ. Μέσω του PayPal Returns έχεις επιστροφή έως 30ε. Μέσω ΕΛΤΑ είναι ο πιο οικονομικός τρόπος, τουλάχιστον αυτόν ξέρω εγώ. Είναι τόσο μεγάλο; Αν είναι 1900 ξέρω γω διαλέγεις Επιστολή. Πως γινεται αυτη η επιστροφη μεσω paypal; Και πως θα δειξω στη paypal οτι εχω πληρωσει τα μεταφορικα; Και γιατι ποιο λογο να μου κανει επιστροφη; Τι εχει να κερδισει αυτη απο κατι τετοιο;
coyote2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Τα λέει λίγο πιο πίσω στο τοπικ Τι έβαλα κι εγώ Φωτογραφίες βγάζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα