Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το paypal δε σε ρωτάει λόγο νομίζω

αν δε γουστάρεις τα δίνεις πίσω

για μισό νούμερο είναι τόσο χάλια σε σένα?

Ναι, είναι αρκετά μεγάλα, περιμένω να δω αν μου απαντήσουν στο fb και βλέπω..

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!Ηταν το μόνο που με καθυστερούσε γιατι ανησυχούσα για το νούμερο!

αυτο εννοω αδερφε..η μαυρη πιο στενη ενω η ασπρη πιο ανετη..ιδιο σχεδιο διαφορετικο χρωμα κ ομως η μια πιο στενη..καλες αγορες

post-260582-0-12510500-1467028728_thumb.jpg

post-260582-0-45662000-1467029024_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

αυτο εννοω αδερφε..η μαυρη πιο στενη ενω η ασπρη πιο ανετη..ιδιο σχεδιο διαφορετικο χρωμα κ ομως η μια πιο στενη..καλες αγορες

Ναι όντως έχεις δίκιο, αλλά αν δεν είναι μεγάλη η διαφορά δεν είναι κάτι τρομερό... Πήρα λοιπόν extra large και μόλις έρθουν θα πω εντυπώσεις.
  • Like 1
Δημοσ.

εστειλα και εγω επιστροφή σήμερα

Για να δούμε πόσο καιρό θα πάρει

παρασκευη τα ειχα στειλει πισω..κυριακη ειχαν φτασει(στο site ελτα απλα ελεγαν oτι εφτασαν αγγλια τπτ αλλο)τεταρτη μ εστειλαν οτι η αλλαγη εγινε μαζι με το shipping number k τα 3ιχα σε 6ημερες πισω απο την τεταρτη που μ εστειλαν το mail
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια ηρθε μια παραγγελια που εκανα, αλλα καποια νουμερα δε μου κανουν και θελω να τα αλλαξω. Προφανως και δεν ειναι λαθος δικο τους. Τι ακριβως χρεωση θα υπαρξει;

Δημοσ.

Παιδια ηρθε μια παραγγελια που εκανα, αλλα καποια νουμερα δε μου κανουν και θελω να τα αλλαξω. Προφανως και δεν ειναι λαθος δικο τους. Τι ακριβως χρεωση θα υπαρξει;

Θα χρεωθείς τα μεταφορικά να τα στείλεις, υπολογίζεις το βάρος τους και βλέπεις πόσα σε βγάζει: https://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx (έως 2κ είναι επιστολή, άνω των 2κ είναι δέμα).

Τα μεταφορικά επιστροφής τα βάζει το SportsDirect μόνο του, μπορείς να διεκδικήσεις βέβαια τα μεταφορικά σου πίσω μέσω του PayPal Returns.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα!!

Εχω σκοπο να παραγγειλω παπουτσια firetrap.Τrainer αλλα και μποτακια χειμερινα..Τι λενε τα νουμερα τους ειναι κανονικα ή καλυτερα να βαλω μισο νουμερο πιο πανω;

Δημοσ.

Θα χρεωθείς τα μεταφορικά να τα στείλεις, υπολογίζεις το βάρος τους και βλέπεις πόσα σε βγάζει: https://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx (έως 2κ είναι επιστολή, άνω των 2κ είναι δέμα).

Τα μεταφορικά επιστροφής τα βάζει το SportsDirect μόνο του, μπορείς να διεκδικήσεις βέβαια τα μεταφορικά σου πίσω μέσω του PayPal Returns.

Γιατι να διεκδικησω τα μεταφορικα πισω, αφου τα βαζει το sportsdirect; Δε το επιασα..

Μονο μεσω ΕΛΤΑ τα στελνω;

Βαζω δεμα 2 κιλα και μου βγαζει 26 ευρω!!

Δημοσ.

Γιατι να διεκδικησω τα μεταφορικα πισω, αφου τα βαζει το sportsdirect; Δε το επιασα..

Μονο μεσω ΕΛΤΑ τα στελνω;

Βαζω δεμα 2 κιλα και μου βγαζει 26 ευρω!!

Το SD βάζει τα μεταφορικά *επιστροφής*, τα μεταφορικά για να πάνε έως εκεί τα βαζεις εσυ. Μέσω του PayPal Returns έχεις επιστροφή έως 30ε.

Μέσω ΕΛΤΑ είναι ο πιο οικονομικός τρόπος, τουλάχιστον αυτόν ξέρω εγώ.

Είναι τόσο μεγάλο; Αν είναι 1900 ξέρω γω διαλέγεις Επιστολή.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα!!

Εχω σκοπο να παραγγειλω παπουτσια firetrap.Τrainer αλλα και μποτακια χειμερινα..Τι λενε τα νουμερα τους ειναι κανονικα ή καλυτερα να βαλω μισο νουμερο πιο πανω;

στα δικά μου κανονικά είναι τα νούμερα..

Δημοσ.

Το SD βάζει τα μεταφορικά *επιστροφής*, τα μεταφορικά για να πάνε έως εκεί τα βαζεις εσυ. Μέσω του PayPal Returns έχεις επιστροφή έως 30ε.

Μέσω ΕΛΤΑ είναι ο πιο οικονομικός τρόπος, τουλάχιστον αυτόν ξέρω εγώ.

Είναι τόσο μεγάλο; Αν είναι 1900 ξέρω γω διαλέγεις Επιστολή.

Πως γινεται αυτη η επιστροφη μεσω paypal; Και πως θα δειξω στη paypal οτι εχω πληρωσει τα μεταφορικα; Και γιατι ποιο λογο να μου κανει επιστροφη; Τι εχει να κερδισει αυτη απο κατι τετοιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...