coyote2 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καλημέρα σας, παρέλαβα ένα ζευγάρι παπούτσια και θέλω να κάνω αλλαγή λόγω λάθος νούμερου, κάνω τα εξής: 1. Δέμα με κολλημένο το ένα χαρτί με την διεύθυνση του sportsdircet από έξω, αποστολή με περίπου 22 ευρώ 2. Στο paypal ζητάω επιστροφή των μεταφορικών με φωτογραφία της απόδειξης Θα με χρεώσουν πάλι μεταφορικά από το sportsdirect???? Ξεχνάω κάτι άλλο??? Το λάθος Ποιός το έκανε ,αυτοι;Οταν κάνουν λαθος, δε πληρώνουν αυτοι τα μεταφορικά; Μου ήρθαν κι εμένα αφήνατε Σήμερα Ενα λάθος νούμερο μέσα στο κουτί! (Απ εξω σωστό) Και ένα μαγιό λάθος δικό μας Θα τα στείλω πίσω για αλλαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Έκανα παραγγελία 10,5/44,5 που έγραφε στο σάιτ τους, μου ήρθε 10,5/45 και δεν αναγνωρίζουν ότι είναι λάθος, παραγγείλατε 10,5Uk μου λέει, όχι απαντάω έκανα παραγγελία για 10,5/44,5 και μου στείλατε 10,5/45, μια φορά την ημέρα απαντάνε, άκρη δεν βγάζω! Θα τα στείλω πίσω για αλλαγή αφού είναι δωρεάν τα μεταφορικά τα δικά μου (μέσω PayPal), απλά δεν ξέρω τώρα που θα τα στείλουν αν θα ξανάχρεωθω μεταφορικά! Για πειτε βρε παίδες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Έκανα παραγγελία 10,5/44,5 που έγραφε στο σάιτ τους, μου ήρθε 10,5/45 και δεν αναγνωρίζουν ότι είναι λάθος, παραγγείλατε 10,5Uk μου λέει, όχι απαντάω έκανα παραγγελία για 10,5/44,5 και μου στείλατε 10,5/45, μια φορά την ημέρα απαντάνε, άκρη δεν βγάζω! Θα τα στείλω πίσω για αλλαγή αφού είναι δωρεάν τα μεταφορικά τα δικά μου (μέσω PayPal), απλά δεν ξέρω τώρα που θα τα στείλουν αν θα ξανάχρεωθω μεταφορικά! Για πειτε βρε παίδες!! το λεγε στην επιλογή μεγέθους έτσι όπως το λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Αν δεν κάνω λάθος ακόμα έτσι το λέει!! Edit : κανείς παραγγελία για 10,5UK/44,5EU και έρχεται 10,5UK/45EU http://gr.sportsdirect.com/puma-faas-600-s-v2-mens-running-trainers-129063?colcode=12906301 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Στοsize λέει άλλα πάντως 45 λέει Επίσης κοίτα κουφό Εγώ πήρα λάθος νούμερο το 7. Λέει στο σιτε 41, το παπούτσι γράφει 40,5!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Παιδιά και στα δικά τους λαθη πληρώνουμε μεταφορικά η στελνιυντ dhl στο σπίτι; εδω είμαι!!! http://www.insomnia.gr/topic/466957-to-topic-%CF%84%CE%BF%CF%85-sportsdirectcom/page-186?do=findComment&comment=53505812 θα το κάνω με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Αυτό που γράφω και πιο πάνω, στο σάιτ λέει 10,5/44,5 και έρχεται 10,5/45! Θα κάνω ακόμα μια προσπάθεια μέσω fb την Δευτέρα και μετά τα στέλνω πίσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μάλλον τα πουμα έχουν θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george94pav Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπέρα. Θα πάρω πρώτη φορά απο sportsdirect και θελω να παρω μερικες μπλούζες polo pierre cardin οπως αυτη http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-plain-polo-shirt-mens-540454?colcode=54045408, αλλά δεν ξέρω τι νούμερο να πάρω. Συνήθως φοράω large ή extra large ανάλογα με την γραμμη. Ξέρετε μήπως αν έχουν στενή ή κανονική γραμμή; Να προσθέσω ότι είμαι 1.85,98 κιλά με κοιλιτσα. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2016 από george94pav Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros79 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Παιδια καλησπέρα. Θα πάρω πρώτη φορά απο sportsdirect και θελω να παρω μερικες μπλούζες polo pierre cardin οπως αυτη http://www.sportsdirect.com/pierre-cardin-plain-polo-shirt-mens-540454?colcode=54045408, αλλά δεν ξέρω τι νούμερο να πάρω. Συνήθως φοράω large ή extra large ανάλογα με την γραμμη. Ξέρετε μήπως αν έχουν στενή ή κανονική γραμμή; Να προσθέσω ότι είμαι 1.85,98 κιλά με κοιλιτσα. πηρα προσφατα xl 1.86 97 κιλα θα σου πεσει μπαμ,να ξερεις πως κ απο χρωμα σε χρωμα διαφερει λιγο..τι εννοω τωρα ε; ετυχρ να παρω ιδια μπλουζακια σχεδιο με διαφορετικο χρωμα κ ομως καποιο ηταν πιο στενο απο το αλλο χρωμα...ειναι οπως τα κοβουν...αλλα δεν εχει τεραστια διαφορα..ειναι μονο αν εισαι ψειρας οπως εγω κ το καταλαβαινεος αμεσως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george94pav Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 πηρα προσφατα xl 1.86 97 κιλα θα σου πεσει μπαμ,να ξερεις πως κ απο χρωμα σε χρωμα διαφερει λιγο..τι εννοω τωρα ε; ετυχρ να παρω ιδια μπλουζακια σχεδιο με διαφορετικο χρωμα κ ομως καποιο ηταν πιο στενο απο το αλλο χρωμα...ειναι οπως τα κοβουν...αλλα δεν εχει τεραστια διαφορα..ειναι μονο αν εισαι ψειρας οπως εγω κ το καταλαβαινεος αμεσως Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!Ηταν το μόνο που με καθυστερούσε γιατι ανησυχούσα για το νούμερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Σήμερα έχει 5 μπλουζάκια 7 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 η φόρμα σε t-shirt everlast πως είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Έκανα παραγγελία 10,5/44,5 που έγραφε στο σάιτ τους, μου ήρθε 10,5/45 και δεν αναγνωρίζουν ότι είναι λάθος, παραγγείλατε 10,5Uk μου λέει, όχι απαντάω έκανα παραγγελία για 10,5/44,5 και μου στείλατε 10,5/45, μια φορά την ημέρα απαντάνε, άκρη δεν βγάζω! Θα τα στείλω πίσω για αλλαγή αφού είναι δωρεάν τα μεταφορικά τα δικά μου (μέσω PayPal), απλά δεν ξέρω τώρα που θα τα στείλουν αν θα ξανάχρεωθω μεταφορικά! Για πειτε βρε παίδες!! Για πείτε βρε παίδες, νιώθω κορόιδο και δεν μπορώ, τρελαίνομαι! Να ασχοληθώ με το παυπαλ-ρεπορτ και να αξιώσω επιστροφή χρημάτων?? Η να παει στο***** και να τα επιστρέψω για αλλαγή??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 το paypal δε σε ρωτάει λόγο νομίζω αν δε γουστάρεις τα δίνεις πίσω για μισό νούμερο είναι τόσο χάλια σε σένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα