john_shadow Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 έπεσες πάνω σε 2 Σ/Κ γι αυτό πιστεύω. εμένα το πολύ μια μέρα νωρίτερα έρχεται από το εκτιμώμενο...
coyote2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δε σας στέλνει σμσ η dhl για το πότε θα έρθει; Εμένα τις δύο τελευταίες φορές μου έχει στείλει σμσ μόλις ξεκινάει απο Αγγλίαχ
dendenden Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 16.50 ε; ο τυπος που με εκραζε δυο σελιδες πιο πισω οτι παραπληροφορω τον κοσμο με τα εξοδα αποστολης στην Αγγλια που ειναι;εξαφανιζολ;δικαιωθηκα!!αδερφε επαρχια εισαι η μεγαλη αστικη πολη;ρωταω για να δω αν κανουν εξαιρεσεις σε μεγαλες αστικες πολεις!!!σε 7-8 εργασιμεε θα εχεις τα πραγματα σου πισω...να ξερεις 3-4 μερες κανουν να πανε αγγλια...στις 6-7 θα σ στειλουν mail οτι τα παρελαβαν κ οτι θα σ κανουν οτι εχεις ζητησει...ειτε αλλαγη ειτε refund...k meta 6-7 θα σ ερθουν πισω αν κανεις αλλαγη!! Update από την επιστροφή. Πέμπτη τα έστειλα από Κόρινθο, Παρασκευή ήταν UK ( με πύραυλο τα στείλαν ) Σήμερα Σάββατο μου έκαναν refund άμεσα στο Paypal balance το ποσό( είχα ζητήσει refund όχι αλλαγή size). Μπράβο τους, πολύ γρήγοροι είναι. Τώρα μόνο μένει η επιστροφή των μεταφορικών από Paypal. 1
Atropos28 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Τελικά μετά από τρεις βδομάδες με e-mail στη μεταφορική και σε αυτούς, μου ζητήσαν συγγνώμη επειδή χάθηκε το δέμα και μου γυρίσαν τα χρήματα. Θα ξαναπαραγγείλω
takaros79 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Update από την επιστροφή. Πέμπτη τα έστειλα από Κόρινθο, Παρασκευή ήταν UK ( με πύραυλο τα στείλαν ) Σήμερα Σάββατο μου έκαναν refund άμεσα στο Paypal balance το ποσό( είχα ζητήσει refund όχι αλλαγή size). Μπράβο τους, πολύ γρήγοροι είναι. Τώρα μόνο μένει η επιστροφή των μεταφορικών από Paypal. 12 χιλιομετρα διαφορα εχουμε...συμπληρωσες την φορμα στο paypal?εγω μονο την αποδειξη απο ελτα εστειλα τπτ αλλο κ μ τα επεστρεψαν μετα απο 4 μερες(στις 3 μερες με ενημερωσαν πως αποδεχτηκαν το αιτημα κ την επομενη μ εστειλαν πως μπηκαν στο μπαλανς) Δε σας στέλνει σμσ η dhl για το πότε θα έρθει; Εμένα τις δύο τελευταίες φορές μου έχει στείλει σμσ μόλις ξεκινάει απο Αγγλίαχ οχι καμια απο τις 3 φορες δε μ εστειλε μηνυμα!! έπεσες πάνω σε 2 Σ/Κ γι αυτό πιστεύω. εμένα το πολύ μια μέρα νωρίτερα έρχεται από το εκτιμώμενο... προφανως αυτο επεσα στα σ/κ...κ εμενα τις δυο πρωτες φορες μια ημερα νωριτερα..τωρα στην 3η φορα τρωω τη σαβουρα κ ξεχρεωνω τις προηγουμενες δυο!!!
gnarkill Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλημέρα έχει πάρει κανείς βερμούδα πρόσφατα από sportsdirect; Έχει κανείς να προτείνει καμιά;Θα με βοηθούσε πολύ! Αυτήν την έχει πάρει κανείς, είναι στενή γραμμή; Ευχαριστώ
JimGer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι... Επειδή θέλω καμία poli μια t shirt ποιες είναι έτσι πιο καλές μάρκες από τις δικές του? Δλδ έχει την piere cardin κάπως έτσι μια άλλη Carrey firetrap κλπ...κατι που να μην θυμίζει κινεζια? Λιγότερο αθλητικό από Everlast... Κλασικές μπλουζιτσες για δουλειά σε χαλαρό περιβάλλον χαλαρους καφέδες κλπ....
coyote2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλημέρα έχει πάρει κανείς βερμούδα πρόσφατα από sportsdirect; Έχει κανείς να προτείνει καμιά;Θα με βοηθούσε πολύ! Αυτήν την έχει πάρει κανείς, είναι στενή γραμμή; Ευχαριστώ Στενή ήταν πέρισυ μια παρόμοια 1
coyote2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 γιατί δε παίρνεις ένα νουμερο μεγαλύτερη? να μη σε παρω και στον λαιμό μου όμως
livaspy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Να ρωτήσω κάτι παπούτσια που μου ήρθαν και ειναι μεγάλα...αν τα στείλω με ΕΛΤΑ ποσο ειναι τα μεταφορικά ?
john_shadow Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Να ρωτήσω κάτι παπούτσια που μου ήρθαν και ειναι μεγάλα...αν τα στείλω με ΕΛΤΑ ποσο ειναι τα μεταφορικά ? 12~15€, εγω πριν 1,5 χρόνο κάπου εκεί είχα πληρώσει..
livaspy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 12~15€, εγω πριν 1,5 χρόνο κάπου εκεί είχα πληρώσει.. Να σε ρωτησω, σαν δέμα το έστειλες.? γιατι στον υπολογισμό στα ΕΛΤΑ μου βγάζει κατι 22€ και κουλά...
john_shadow Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Να σε ρωτησω, σαν δέμα το έστειλες.? γιατι στον υπολογισμό στα ΕΛΤΑ μου βγάζει κατι 22€ και κουλά... ναι σαν δέμα. Δε μπορείς να τα πουλήσεις Ελλάδα; όντως το προτιμότερο θα ήταν να κάνει αυτό αν μπορεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα