Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε σας στέλνει σμσ η dhl για το πότε θα έρθει;

Εμένα τις δύο τελευταίες φορές μου έχει στείλει σμσ μόλις ξεκινάει απο Αγγλίαχ

Δημοσ.

16.50 ε; ο τυπος που με εκραζε δυο σελιδες πιο πισω οτι παραπληροφορω τον κοσμο με τα εξοδα αποστολης στην Αγγλια που ειναι;εξαφανιζολ;δικαιωθηκα!!αδερφε επαρχια εισαι η μεγαλη αστικη πολη;ρωταω για να δω αν κανουν εξαιρεσεις σε μεγαλες αστικες πολεις!!!σε 7-8 εργασιμεε θα εχεις τα πραγματα σου πισω...να ξερεις 3-4 μερες κανουν να πανε αγγλια...στις 6-7 θα σ στειλουν mail οτι τα παρελαβαν κ οτι θα σ κανουν οτι εχεις ζητησει...ειτε αλλαγη ειτε refund...k meta 6-7 θα σ ερθουν πισω αν κανεις αλλαγη!!

Update από την επιστροφή. Πέμπτη τα έστειλα από Κόρινθο, Παρασκευή ήταν UK ( με πύραυλο τα στείλαν :o ) Σήμερα Σάββατο μου έκαναν  refund άμεσα στο Paypal balance το ποσό( είχα ζητήσει refund όχι αλλαγή size).

Μπράβο τους, πολύ γρήγοροι είναι. Τώρα μόνο μένει η επιστροφή των μεταφορικών από Paypal.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά μετά από τρεις βδομάδες με e-mail στη μεταφορική και σε αυτούς, μου ζητήσαν συγγνώμη επειδή χάθηκε το δέμα και μου γυρίσαν τα χρήματα.

Θα ξαναπαραγγείλω  :)

Δημοσ.

Update από την επιστροφή. Πέμπτη τα έστειλα από Κόρινθο, Παρασκευή ήταν UK ( με πύραυλο τα στείλαν :o ) Σήμερα Σάββατο μου έκαναν  refund άμεσα στο Paypal balance το ποσό( είχα ζητήσει refund όχι αλλαγή size).

Μπράβο τους, πολύ γρήγοροι είναι. Τώρα μόνο μένει η επιστροφή των μεταφορικών από Paypal.

12 χιλιομετρα διαφορα εχουμε...συμπληρωσες την φορμα στο paypal?εγω μονο την αποδειξη απο ελτα εστειλα τπτ αλλο κ μ τα επεστρεψαν μετα απο 4 μερες(στις 3 μερες με ενημερωσαν πως αποδεχτηκαν το αιτημα κ την επομενη μ εστειλαν πως μπηκαν στο μπαλανς)

Δε σας στέλνει σμσ η dhl για το πότε θα έρθει;

Εμένα τις δύο τελευταίες φορές μου έχει στείλει σμσ μόλις ξεκινάει απο Αγγλίαχ

οχι καμια απο τις 3 φορες δε μ εστειλε μηνυμα!!

έπεσες πάνω σε 2 Σ/Κ γι αυτό πιστεύω. εμένα το πολύ μια μέρα νωρίτερα έρχεται από το εκτιμώμενο...

προφανως αυτο επεσα στα σ/κ...κ εμενα τις δυο  πρωτες φορες μια ημερα νωριτερα..τωρα στην 3η φορα τρωω τη σαβουρα κ ξεχρεωνω τις προηγουμενες δυο!!!

Δημοσ.

Καλημέρα έχει πάρει κανείς βερμούδα πρόσφατα από sportsdirect; Έχει κανείς να προτείνει καμιά;Θα με βοηθούσε πολύ! Αυτήν την έχει πάρει κανείς, είναι στενή γραμμή;  Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι... Επειδή θέλω καμία poli μια t shirt ποιες είναι έτσι πιο καλές μάρκες από τις δικές του? Δλδ έχει την piere cardin κάπως έτσι μια άλλη Carrey firetrap κλπ...κατι που να μην θυμίζει κινεζια? Λιγότερο αθλητικό από Everlast... Κλασικές μπλουζιτσες για δουλειά σε χαλαρό περιβάλλον χαλαρους καφέδες κλπ....

Δημοσ.

Καλημέρα έχει πάρει κανείς βερμούδα πρόσφατα από sportsdirect; Έχει κανείς να προτείνει καμιά;Θα με βοηθούσε πολύ! Αυτήν την έχει πάρει κανείς, είναι στενή γραμμή; Ευχαριστώ

Στενή ήταν πέρισυ μια παρόμοια

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι παπούτσια που μου ήρθαν και ειναι μεγάλα...αν τα στείλω με ΕΛΤΑ ποσο ειναι τα μεταφορικά ?

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι παπούτσια που μου ήρθαν και ειναι μεγάλα...αν τα στείλω με ΕΛΤΑ ποσο ειναι τα μεταφορικά ?

12~15€, εγω πριν 1,5 χρόνο κάπου εκεί είχα πληρώσει..

Δημοσ.

12~15€, εγω πριν 1,5 χρόνο κάπου εκεί είχα πληρώσει..

Να σε ρωτησω, σαν δέμα το έστειλες.? γιατι στον υπολογισμό στα ΕΛΤΑ μου βγάζει κατι 22€ και κουλά...

Δημοσ.

Να σε ρωτησω, σαν δέμα το έστειλες.? γιατι στον υπολογισμό στα ΕΛΤΑ μου βγάζει κατι 22€ και κουλά...

ναι σαν δέμα.

Δε μπορείς να τα πουλήσεις Ελλάδα;

όντως το προτιμότερο θα ήταν να κάνει αυτό αν μπορεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...