Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι, και δε μπορώ να καταλάβω γιατί μου απαντάνε με αυτό το στανταρ μήνυμα απο την Barlin την μεταφορική, αντί να μου πούνε όντως τί συμβαίνει.

Τέλος πάντων, θα τους ξαναενοχλήσω. Πάντως την πρώτη φορά έκανε καμμιά 10αριά μέσω Ουγαγρίας αν θυμάμαι καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σήμερα μου ήρθε και εμένα η παραγγελία αλλά κάποια πράγματα θα πάνε για επιστροφή.Είχα πληρώσει με PayPal και διαβάζοντας τις 2 τελευταίες σελίδες κατάλαβα ότι μπορούμε να πάρουμε πίσω τα έξοδα αποστολής για επιστροφή, σωστά? 

Σήμερα μου ήρθε και εμένα η παραγγελία αλλά κάποια πράγματα θα πάνε για επιστροφή.Είχα πληρώσει με PayPal και διαβάζοντας τις 2 τελευταίες σελίδες κατάλαβα ότι μπορούμε να πάρουμε πίσω τα έξοδα αποστολής για επιστροφή, σωστά? 

Ναι ισχύει, βγάζεις φωτογραφία το δέμα και την απόδειξη, ενεργοποιείς/συμπληρώνεις τα στοιχεία εδώ πέρα: https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/ και περιμένεις κατάθεση μετά.

Υπολογισμός κόστους από τα ΕΛΤΑ εδώ: https://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx (μέχρι 2 κιλά επιλέγεις επιστολή).

Όχι, και δε μπορώ να καταλάβω γιατί μου απαντάνε με αυτό το στανταρ μήνυμα απο την Barlin την μεταφορική, αντί να μου πούνε όντως τί συμβαίνει.

Τέλος πάντων, θα τους ξαναενοχλήσω. Πάντως την πρώτη φορά έκανε καμμιά 10αριά μέσω Ουγαγρίας αν θυμάμαι καλά.

Δεν επικοινωνείς και με το ίδιο το SD να δεις τι παίζει; Εμένα το μάξιμουμ που είχαν κρατηθεί ήταν 4 μέρες.. Σίγουρα δεν έχεις κανένα preordered item; :/

• Like 1

Εχω ενα θεμα ,παρελαβα μια παραγγελια απο την οποια απο μεσα ελειπε μια μπλουζα, εστειλα email στο [email protected] αλλα εδω και 3 μερες απαντηση δεν πηρα

Το email αυτο ειναι το σωστο;

Τι κανω τωρα; τι μου προτεινετε; 

Την φορμα επιστροφής την βάζω μέσα ή την κολλάω έξω??

νομίζω την κόβεις(?), το πάνω μέρος που έχει την διεύθυνση απ έξω και την φόρμα επιστροφής μέσα, η την διπλώνεις και την βάζεις απ εξω σε διαφανές φάκελο να φαίνεται μόνο η διεύθυνση όπως κάνει το sd.

Εχω ενα θεμα ,παρελαβα μια παραγγελια απο την οποια απο μεσα ελειπε μια μπλουζα, εστειλα email στο [email protected] αλλα εδω και 3 μερες απαντηση δεν πηρα

Το email αυτο ειναι το σωστο;

Τι κανω τωρα; τι μου προτεινετε; 

άμα έχεις fb στειλτους εκεί γιατί και γω με τα e-mail αργούσα να συνεννοηθω.. (οχι οτι απαντάνε μπαμ και κει αλλά 2 μέρες το πολύ να μου χουν κάνει να μου απαντήσουν fb)

(επίσης τα Σ/Κ δεν κοιτάνε καν mail/messages κτλ)

• Like 1

νομίζω την κόβεις(?), το πάνω μέρος που έχει την διεύθυνση απ έξω και την φόρμα επιστροφής μέσα, η την διπλώνεις και την βάζεις απ εξω σε διαφανές φάκελο να φαίνεται μόνο η διεύθυνση όπως κάνει το sd.

άμα έχεις fb στειλτους εκεί γιατί και γω με τα e-mail αργούσα να συνεννοηθω.. (οχι οτι απαντάνε μπαμ και κει αλλά 2 μέρες το πολύ να μου χουν κάνει να μου απαντήσουν fb)

για δωσε μου λιγο link φιλε απο το fb, ευχαριστω

edit ok το βρηκα

Υπαρχουν τιποτα κωδικοι για εκπτωση ή δωρεαν μεταφορικα; Θα κανω μια παραγγελια 500 ευρω, τουλαχιστον να γλυτωσω τα μεταφορικα.

Επισης πχ κατι τρελες εκπτωσεις που εχει 80-90% ειναι αληθινες; Κατι μπλουζες, σορτς με 4-10 ευρω το ενα και καλες μαρκες.

Υπαρχουν τιποτα κωδικοι για εκπτωση ή δωρεαν μεταφορικα; Θα κανω μια παραγγελια 500 ευρω, τουλαχιστον να γλυτωσω τα μεταφορικα.

Επισης πχ κατι τρελες εκπτωσεις που εχει 80-90% ειναι αληθινες; Κατι μπλουζες, σορτς με 4-10 ευρω το ενα και καλες μαρκες.

Αυτήν τι στιγμή δεν υπάρχει κάτι, ψιλοσπάνια βγάζει εκπτωτικά κουπόνια και τέτοια το sd.

Έχει όντως καλές τιμές, όχι βέβαια όσο λέει 80%-90% αλλά βρίσκεις μέχρι 70% σε περσινά-προπέρσινα μοντέλα(αν τα προλάβεις) κτλ... 

Είχε πριν 2-3 βδομάδες με αγορά άνω των 60ε κουπόνι των 12ε (ισχύει έως το 2018). Για τώρα δεν έχει πάρει το μάτι μου κάτι, ούτε ξέρω αν βάλουν κάτι λόγω καλοκαιριού..

Αληθινές τις κόβω, σε αντιστοίχηση με τιμές εδώ πέρα σε παραπλήσια ή/και ίδια προιόντα. Να κοιτάς και τις flash deals, βγάζουν καλά πράγματα πολλές φορές.

Και κάτι τελευταίο ρε παιδιά..Σε κάποια items θέλω refund και όχι αλλαγή.Τι να επιλέξω στην φόρμα επιστροφής?Product not required? 

Γράφεις τα στοιχεία, επιλέγεις τον κωδικό για την περίπτωσή σου και εγώ ως αιτιολογία βάζω "changed mind".

Την φορμα επιστροφής την βάζω μέσα ή την κολλάω έξω??

Mέσα τη βάζω εγώ, μόνο τη διεύθυνση κόβω και κολλάω απέξω.

Σε βαμβάκι πιστεύω αξίζουν σε πολυεστέρα όχι

Πολυεστερας δεν ειναι καλυτερος; Ειδικα σε εσωρουχα; Αυτο προτιμω πλεον.

Βεβαια κατι εσωροχα που πυρα με elastane (8%) + polyamide (92%) ειναι ο,τι καλυτερο εχω φορεσει. Αλλα δε βρισκω τετοιο υλικο στο sportdirect..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...