x+y=z Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Παιδια, υπαρχει καποιο οριο ειτε στο balance της paypal (ποσα μπορω να στειλω απο την καρτα της τραπεζας δηλαδη) ειτε σε αυτα που μπορει να τραβηξει το sportsdirect απο το balance; Κανω συνεχως παραγγελιες, αλλα παω γυρω στα 60€... Τωρα με μεταφορικα βγαινουν 86... Θα υπαρχει κανενα προβλημα; Εχει κανει κανεις παραγγελια κοντα στο κατοσταρικο τωρα τελευταια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ted Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δεν νομιζω να υπαρχει ειδικα καποιο οριο απο το balance ...Ειμαι ετοιμος να κανω σημερα μια παραγ γυρω στα 150 ευρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karman13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Για να επιστρέψω ενα προιόν, θα πρέπει να είναι με τα καρτελάκια του και την συσκευασία του ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 το όριο είναι 1000€/ανά λογαριασμό τον μήνα να στείλεις στο paypal. στο SD παραγγέλνεις με όσα λεφτά θες δεν έχει όριο.. Για να επιστρέψω ενα προιόν, θα πρέπει να είναι με τα καρτελάκια του και την συσκευασία του ε; ναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros79 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Θέλω να παραγγείλω καμιά 15αρια μπλουζάκια και 4 παπούτσια. (όχι μόνο για εμένα). Ήθελα να ρωτήσω: 1. αν πέσω έξω σε 4-5 μπλουζάκια, μπορώ να στείλω μόνο αυτά για αλλαγή ή πρέπει να γυρίσω όλοκληρη την παραγγελία; 2. Θα κάνω παραγγελία από λογαριασμό στο εξωτερικό. Θα πρέπει να πληρώσω μεταφορικά για τα πράγματα που θελω να αλλάξω; Και πόσα μπορεί να είναι αυτα; 3. Η παραγγελία δεν περναει απο τελωνείο έτσι; Επειδή δεν γνωρίζω την διαδρομή που θα ακολουθήσει η μεταφορική, υπάρχει περίπτωση να έρθει από Σκόπια; Αν έρθει από εκεί θα περάσει τελωνείο; Ή θα έρθει από Ιταλία με πλοίο; εστειλα προσφατα πισω μπλουζακια για αλλαγη...την προηγουμενη εβδομαδα συγκεκριμενα...στα δυο κιλα ειναι 16.50ευρω... ναι στελνεις κ αλλαζεις οτι κ οσα θες..οταν ερθει η ωρα ξαναρωτας μιας κ ειμαι πιο φρεσκος να σ πω τι ακριβως συμβαινει..σμρ μ εστειλαν κ mail οτι υπαρχουν κ τα νουμερα π θελω για να γινει η αλλαγη..οποτε προχωρα αφοβα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karman13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 εστειλα προσφατα πισω μπλουζακια για αλλαγη...την προηγουμενη εβδομαδα συγκεκριμενα...στα δυο κιλα ειναι 16.50ευρω... ναι στελνεις κ αλλαζεις οτι κ οσα θες..οταν ερθει η ωρα ξαναρωτας μιας κ ειμαι πιο φρεσκος να σ πω τι ακριβως συμβαινει..σμρ μ εστειλαν κ mail οτι υπαρχουν κ τα νουμερα π θελω για να γινει η αλλαγη..οποτε προχωρα αφοβα... Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 εστειλα προσφατα πισω μπλουζακια για αλλαγη...την προηγουμενη εβδομαδα συγκεκριμενα...στα δυο κιλα ειναι 16.50ευρω... ναι στελνεις κ αλλαζεις οτι κ οσα θες..οταν ερθει η ωρα ξαναρωτας μιας κ ειμαι πιο φρεσκος να σ πω τι ακριβως συμβαινει..σμρ μ εστειλαν κ mail οτι υπαρχουν κ τα νουμερα π θελω για να γινει η αλλαγη..οποτε προχωρα αφοβα... Mην παραπληροφορείτε τον κόσμο δεν έχουν όλοι γνωστό στα ΕΛΤΑ (όπως είπες σε προηγούμενο μυνημά σου ο ίδιος) για να έχουν τόσο προνομιακές τιμές επιστροφής! Το κόστος για επιστροφή είναι για 1 κιλό δέμα για Ηνωμένο Βασίλειο (Β' προτεραιότητα) 22,76 ευρώ !!! Για του λόγου το αληθές https://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx Καλύτερα να αγοράζετε μέσω Paypal οπότε στην επιστροφή να διεκδικείτε τα έξοδα επιστροφής πίσω απο το paypal, ενημερωθείτε για την διαδικασία απο το αντίστοιχο νήμα στο φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 καλησπέρα, δεν έχω παραγγείλει ποτέ jean από SD ψάχνω για Levi's, Lee Cooper. Τα Levi's που έχω πάρει από Ελλάδα είναι νούμερο W33L34. Ξέρει κανείς σε ποιό νούμερο αντιστοιχεί στα αντίστοιχα του SD? Νομίζω στο 33L αλλα αν είναι έτσι εδώ και 2 μήνες δεν έχει ούτε ένα διαθέσιμο, είναι δυνατόν; Υπάρχει κάποια αντιστοιχία σε άλλο νούμερο από τη λίστα με τα νούμερα; Ευχαριστώ Όπως είπα δεν εμφανίζει τα W33L34 Έχει παραγγείλει κανείς Levi's από SD για να μας πει τι ακριβώς γράφει το ταμπελάκι του ή αν αυτοί το W33L34 το ονομάζουν με κάποιον από τους άλλους κωδικούς τους που έχει στη λίστα; πχ http://gr.sportsdirect.com/mens/mens-jeans#dcp=1&dppp=100&OrderBy=price_asc&Filter=AFLOR%5EMens%7CABRA%5ELevis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros79 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Mην παραπληροφορείτε τον κόσμο δεν έχουν όλοι γνωστό στα ΕΛΤΑ (όπως είπες σε προηγούμενο μυνημά σου ο ίδιος) για να έχουν τόσο προνομιακές τιμές επιστροφής! Το κόστος για επιστροφή είναι για 1 κιλό δέμα για Ηνωμένο Βασίλειο (Β' προτεραιότητα) 22,76 ευρώ !!! Για του λόγου το αληθές https://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx Καλύτερα να αγοράζετε μέσω Paypal οπότε στην επιστροφή να διεκδικείτε τα έξοδα επιστροφής πίσω απο το paypal, ενημερωθείτε για την διαδικασία απο το αντίστοιχο νήμα στο φόρουμ. Mην παραπληροφορείτε τον κόσμο δεν έχουν όλοι γνωστό στα ΕΛΤΑ (όπως είπες σε προηγούμενο μυνημά σου ο ίδιος) για να έχουν τόσο προνομιακές τιμές επιστροφής! Το κόστος για επιστροφή είναι για 1 κιλό δέμα για Ηνωμένο Βασίλειο (Β' προτεραιότητα) 22,76 ευρώ !!! Για του λόγου το αληθές https://www.elta.gr/el-gr/υπολογίσωκόστος.aspx Καλύτερα να αγοράζετε μέσω Paypal οπότε στην επιστροφή να διεκδικείτε τα έξοδα επιστροφής πίσω απο το paypal, ενημερωθείτε για την διαδικασία απο το αντίστοιχο νήμα στο φόρουμ. εχεις δικιο εγω πληρωσα 10ευρω κανονικη τιμη μ ειπαν ειναι στα 16.50 επισης αλλος συντοπιτης πληρωσε το ποσο των 16.50θα εχω κ αποδειξη αυριο να παραθεσω!!! Site: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Όπως είπα δεν εμφανίζει τα W33L34 Έχει παραγγείλει κανείς Levi's από SD για να μας πει τι ακριβώς γράφει το ταμπελάκι του ή αν αυτοί το W33L34 το ονομάζουν με κάποιον από τους άλλους κωδικούς τους που έχει στη λίστα; πχ http://gr.sportsdirect.com/mens/mens-jeans#dcp=1&dppp=100&OrderBy=price_asc&Filter=AFLOR%5EMens%7CABRA%5ELevis Στο συντριπτικό ποσοστό το SD φέρνει μόνο ζυγά νούμερα(32,34,36κτλ) οπότε ανάλογα πως σου κάθετε το δικό σου πας σε 32 η αλλιώς 34 και το πας για κάνα στένεμα μετά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Κι εγω που έχω πάρει έχει 34 36 κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Mην παραπληροφορείτε τον κόσμο δεν έχουν όλοι γνωστό στα ΕΛΤΑ (όπως είπες σε προηγούμενο μυνημά σου ο ίδιος) για να έχουν τόσο προνομιακές τιμές επιστροφής! Το κόστος για επιστροφή είναι για 1 κιλό δέμα για Ηνωμένο Βασίλειο (Β' προτεραιότητα) 22,76 ευρώ !!! Για του λόγου το αληθές https://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx Καλύτερα να αγοράζετε μέσω Paypal οπότε στην επιστροφή να διεκδικείτε τα έξοδα επιστροφής πίσω απο το paypal, ενημερωθείτε για την διαδικασία απο το αντίστοιχο νήμα στο φόρουμ. Μα αν βάλεις Επιστολή>Εξωτερικό (Ηνωμένο Βασίλειο)>Α' Προτεραιότητα>Συστημένο>Ακανόνιστα>2000 γραμμάρια (2κ) σε βγάζει 16,50ε Mε Β΄ προτεραιότητα πάει στα 12,50, πως έβγαλες ~23 εσυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, μια ερώτηση, σε newbalance παπούτσια ποιο είναι το σωστό νούμερο (σε nike - puma φοράω 44,5)? Έχασα εχθές κάτι ωραία παπουτσάκια γιατί είχα ενδοιασμούς για το νούμερο!! Μια βοήθεια παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Η ερώτηση σου είναι λάθος? Ρωτάς πιο αγγλικό νούμερο να πάρεις Θα περιμένεις να πάω σπίτι να σου πω τι εχω αγοράσει στο παρελθόν και τι έγραφε μέσα στο παπούτσι (αν τα βρω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 εχεις δικιο εγω πληρωσα 10ευρω κανονικη τιμη μ ειπαν ειναι στα 16.50 επισης αλλος συντοπιτης πληρωσε το ποσο των 16.50θα εχω κ αποδειξη αυριο να παραθεσω!!! Site: Μα αν βάλεις Επιστολή>Εξωτερικό (Ηνωμένο Βασίλειο)>Α' Προτεραιότητα>Συστημένο>Ακανόνιστα>2000 γραμμάρια (2κ) σε βγάζει 16,50ε Mε Β΄ προτεραιότητα πάει στα 12,50, πως έβγαλες ~23 εσυ; Μόνοι σας δίνετε την απάντηση αλλά ούτε καν προσπαθείτε να διαβάσετε αυτά που αναρτάτε Και οι δυο σας αναφέρεστε σε κόστος αποστολής επιστολής ακανόνιστου σχήματος και ΟΧΙ δέματος ! Τώρα πως καταφέρνετε και πείθετε τον υπάλληλο στα ΕΛΤΑ να σας χρεώνει ως επιστολή ενα δέμα πχ. που περιέχει παπούτσια για αλλαγή, ή 5-6 μπλουζάκια, παντελόνια για αλλαγή είναι μυστήριο, ή θα έλεγα παράνομα ύποπτο, τέλος ! Ο υπολογισμός των εξόδων για δέμα ισχύει και είναι απο τον ιστότοπο των ΕΛΤΑ (ακολουθήστε το λινκ), όλα τα υπόλοιπα κολπάκια που ίσως κάνετε για να μειώσετε το κόστος δεν ισχύουν και για αυτό μην επιμένετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα