Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συγνώμη το κόστος για συστημένο δέμα εξωτερικού πως το βρήκες 10 ευρώ; Γιατι απο την ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ προκύπτει για Ηνωμένο βασίλειο 22.76 ευρώ για συστημένο δέμα 1 κιλού. http://prntscr.com/bbxsnx

Θα σου πω η διευθυντρια του τοπικου ταχυδρομειου ειναι γνωστη κ καποια διαφορετικη χρεωση εκανε κ μου το περασε διαφορετικα...

EDIT:

ρε παιδια εκανα πατατα νομιζω...ξεχασα να βαλω το τιμολογιο..τι κανω τωρα;εβαλα μονο την φορμα επιστροφης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα σου πω η διευθυντρια του τοπικου ταχυδρομειου ειναι γνωστη κ καποια διαφορετικη χρεωση εκανε κ μου το περασε διαφορετικα...

EDIT:

ρε παιδια εκανα πατατα νομιζω...ξεχασα να βαλω το τιμολογιο..τι κανω τωρα;εβαλα μονο την φορμα επιστροφης

Tι εννοείς; Εγώ μόνο τα πράγματα έβαζα μέσα και τη φόρμα επιστροφής που ήταν μαζί με τα πράγματα, η απόδειξη/τιμολόγιο δε χρειάζεται.

Tι εννοείς; Εγώ μόνο τα πράγματα έβαζα μέσα και τη φόρμα επιστροφής που ήταν μαζί με τα πράγματα, η απόδειξη/τιμολόγιο δε χρειάζεται.

με καλυψες αδερφε..αυτο ηθελα...εφτασαν χτες ηδη τα πραγματα..παρασκευη ταχυδρομειο επαρχιας κ χτες εφτασαν αγγλια..μπραβο τα ελτα!!δεν τους το ειχα!!!

με καλυψες αδερφε..αυτο ηθελα...εφτασαν χτες ηδη τα πραγματα..παρασκευη ταχυδρομειο επαρχιας κ χτες εφτασαν αγγλια..μπραβο τα ελτα!!δεν τους το ειχα!!!

Κομπλέ είσαι τότε. Τώρα αναμένεις να γίνει και το ταξιδάκι μέσα στην Αγγλία και σε μερικές μέρες θα έχεις τα λεφτά σου πίσω (αν έκανες επιστροφή), 2 μέρες έχει πάρει σε μένα.

Είναι πολύ γρήγοροι στα ΕΛΤΑ, τα μαζεύουν και μπαμ μπαμ αεροπορικώς φεύγουν. Εδώ Αθήνα, Τετάρτη 1 η ώρα να τα έχω αφήσει στο ταχυδρομείο, βράδυ 8κάτι να είναι ήδη Αγγλία και Παρασκευή να μπαίνουν τα λεφτά :P

ΥΓ: Ελπίζω να χρησιμοποίησες και την λειτουργία του PayPal για να πάρεις τα λεφτά των μεταφορικών πίσω.

Κομπλέ είσαι τότε. Τώρα αναμένεις να γίνει και το ταξιδάκι μέσα στην Αγγλία και σε μερικές μέρες θα έχεις τα λεφτά σου πίσω (αν έκανες επιστροφή), 2 μέρες έχει πάρει σε μένα.

Είναι πολύ γρήγοροι στα ΕΛΤΑ, τα μαζεύουν και μπαμ μπαμ αεροπορικώς φεύγουν. Εδώ Αθήνα, Τετάρτη 1 η ώρα να τα έχω αφήσει στο ταχυδρομείο, βράδυ 8κάτι να είναι ήδη Αγγλία και Παρασκευή να μπαίνουν τα λεφτά :P

ΥΓ: Ελπίζω να χρησιμοποίησες και την λειτουργία του PayPal για να πάρεις τα λεφτά των μεταφορικών πίσω.

αυτο δε το ξερω με τα χρηματα πισω μεσω paypal..μεταφορικων...οχι οχι δε θελω να παρω χρηματα πισω για τα ρουχα απλα αλλαγη εκανα μεγεθους..εμεινα ευχαριστημενος απο ποιοτητα κ σχεδια!!!τωρα αυτο με το paypal πως το κανω;ειναι αργα τωρα;

Υ.Γ.για αλλαγη μεγεθους δεν κανω καποια ενεργεια μεσω paypal!!!σωστα;

αυτο δε το ξερω με τα χρηματα πισω μεσω paypal..μεταφορικων...οχι οχι δε θελω να παρω χρηματα πισω για τα ρουχα απλα αλλαγη εκανα μεγεθους..εμεινα ευχαριστημενος απο ποιοτητα κ σχεδια!!!τωρα αυτο με το paypal πως το κανω;ειναι αργα τωρα;

Υ.Γ.για αλλαγη μεγεθους δεν κανω καποια ενεργεια μεσω paypal!!!σωστα;

Για την επιστροφή των μεταφορικών μέσω PayPal μπορείς να δεις αυτό το post μου: http://www.insomnia.gr/topic/466957-to-topic-%CF%84%CE%BF%CF%85-sportsdirectcom/page-322?do=findComment&comment=54542590 και να ψάξεις και στο forum, έχει υλικό μπόλικο. Γενικά νομίζω είναι αργά, χρειάζεται φώτο από το πακέτο που στέλνεις+την απόδειξη, αλλά δε χάνεις κάτι να κάνεις τη διαδικασία, στην τελική τους λες ότι δε το είχες υπόψιν σου αν σε απορρίψουν.

Για αλλαγή μεγέθους όχι δεν κάνεις τίποτα μέσω PayPal, απλά συμπληρώνεις τον αντίστοιχο κωδικό στη φόρμα που έστειλες μαζί με το πακέτο. Απλά είναι σχετικό αν θα έχουν πάντα προιόν να στο αλλάξουν, εμένα μια φορά ενώ στο site έλεγε ότι υπήρχε με δώσανε μόνο τα χρήματα πίσω, ενώ μια άλλη φορά με στείλανε κανονικά το άλλο νούμερο, δεν ξέρω πως πάει το πράμα.

Λίγα λίγα του τα λες

Λίγα λίγα του τα λες

Εγώ φταίω αν δε κοιτάνε προηγούμενα post; :P

Για την επιστροφή των μεταφορικών μέσω PayPal μπορείς να δεις αυτό το post μου: http://www.insomnia.gr/topic/466957-to-topic-%CF%84%CE%BF%CF%85-sportsdirectcom/page-322?do=findComment&comment=54542590 και να ψάξεις και στο forum, έχει υλικό μπόλικο. Γενικά νομίζω είναι αργά, χρειάζεται φώτο από το πακέτο που στέλνεις+την απόδειξη, αλλά δε χάνεις κάτι να κάνεις τη διαδικασία, στην τελική τους λες ότι δε το είχες υπόψιν σου αν σε απορρίψουν.

Για αλλαγή μεγέθους όχι δεν κάνεις τίποτα μέσω PayPal, απλά συμπληρώνεις τον αντίστοιχο κωδικό στη φόρμα που έστειλες μαζί με το πακέτο. Απλά είναι σχετικό αν θα έχουν πάντα προιόν να στο αλλάξουν, εμένα μια φορά ενώ στο site έλεγε ότι υπήρχε με δώσανε μόνο τα χρήματα πίσω, ενώ μια άλλη φορά με στείλανε κανονικά το άλλο νούμερο, δεν ξέρω πως πάει το πράμα.

θα το τσεκαρω ευχαριστω πολυ!!!

παιδια πρωτα εκανα την αγορα κ μετα ψαχτηκα κ διαβασα σχεδον ολο το νημα...!!εχετε δικιο..πρωτα διαβαζουμε κ μετα ενεργουμε!!!

Υ.Γ.καρνταση πεθαινω με τα σε κ τα με σου να ξερεις!!!

ευχαριστω παιδια..μολις βρω λιγο χρονο θα ανεβασω κ τα σχεδια κ μεγεθη...παντως se lonsdale k pierre gardin polo μπλουζακια ειμαι 1.86 98 κιλα ουτε φιτ αλλα ουτε κ λαπας..κ δεν μ εκαναν το xl...φορμες lonsdale κανονικα το xl..επισης ενα αντιανεμικο lonsdale xl ηταν μεγαλο κ πηρα large!!!!

Για την επιστροφή των μεταφορικών μέσω PayPal μπορείς να δεις αυτό το post μου: http://www.insomnia.gr/topic/466957-to-topic-%CF%84%CE%BF%CF%85-sportsdirectcom/page-322?do=findComment&comment=54542590 και να ψάξεις και στο forum, έχει υλικό μπόλικο. Γενικά νομίζω είναι αργά, χρειάζεται φώτο από το πακέτο που στέλνεις+την απόδειξη, αλλά δε χάνεις κάτι να κάνεις τη διαδικασία, στην τελική τους λες ότι δε το είχες υπόψιν σου αν σε απορρίψουν.

ελα μωρέ 

πλάκα σου κάνω

Προφανώς

• Like 1

καλησπέρα,

δεν έχω παραγγείλει ποτέ jean από SD

ψάχνω για Levi's, Lee Cooper.

Τα Levi's που έχω πάρει από Ελλάδα είναι νούμερο W33L34. 
Ξέρει κανείς σε ποιό νούμερο αντιστοιχεί στα αντίστοιχα του SD?

Νομίζω στο 33L αλλα αν είναι έτσι εδώ και 2 μήνες δεν έχει ούτε ένα διαθέσιμο, είναι δυνατόν;
Υπάρχει κάποια αντιστοιχία σε άλλο νούμερο από τη λίστα με τα νούμερα;

Ευχαριστώ

καλησπέρα,

δεν έχω παραγγείλει ποτέ jean από SD

ψάχνω για Levi's, Lee Cooper.

Τα Levi's που έχω πάρει από Ελλάδα είναι νούμερο W33L34. 

Ξέρει κανείς σε ποιό νούμερο αντιστοιχεί στα αντίστοιχα του SD?

Νομίζω στο 33L αλλα αν είναι έτσι εδώ και 2 μήνες δεν έχει ούτε ένα διαθέσιμο, είναι δυνατόν;

Υπάρχει κάποια αντιστοιχία σε άλλο νούμερο από τη λίστα με τα νούμερα;

Ευχαριστώ

τα μεγεθη ο κατασκευαστης τα οριζει... οχι το SD. Το Levis ειτε εδω ειτε εκει, αμα λεει W33L34... ενα και το αυτο ειναι.

γαμω την τυχη μου τωρα το ειδα οτι εχει δημοψηφισμα στην αγγλια...αντιο ζωη με τα πραγματα...ουτε θα φτασουν ποτε ουτε θα ερθουν..χαχχαχαχ εχει γελιο το θεμα!!!απο την κυριακη ειναι στο 2016-06-04 20:05 UNITED KINGDOM, RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE εκανα κ sto paypal να παρω πισω τα μεταφορικα αλλα δεν μ εχουν απαντησει ακομα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...