Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με ποιες καρτες μπορεις να πληρωσεις στο sportsdirect?

Προ capital control ειχα ψωνισει καμια 10αρια φορες με mastercard (virtual προπληρωμενη) της Πειραιως.

Τωρα δεν την δεχεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με καμία και με όλες.

Έχουμε CC οπότε δοκίμαζε μέχρι να πιάσει ή βγάλε μια εξωτερικού που θα περνάει πάντα (υπάρχουν αρκετοί οδηγοί εδώ μεσα)

καλημερα..στη παρεα,μολις μ ηρθε το πακετο...αλλα παιδες σε ολους τους κωδικους επεσα εξω..9κωδικους εξω..οποιος εχει την καλοσυνη εναν οδηγο για επιστροφες(καταστροφες αλλα τερζης)???????? ας δωσει τα φωτα του ευχαριστω πολυ!!!

Επισκέπτης

Πήρα κάτι μπλουζάκια και η τιμή που είχαν στο καρτελάκι ήταν 1,5 λίρα λιγότερο από την τιμή που αγοράστηκαν. Πρώτη φορά το προσέχω. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο; 

καλημερα..στη παρεα,μολις μ ηρθε το πακετο...αλλα παιδες σε ολους τους κωδικους επεσα εξω..9κωδικους εξω..οποιος εχει την καλοσυνη εναν οδηγο για επιστροφες(καταστροφες αλλα τερζης)???????? ας δωσει τα φωτα του ευχαριστω πολυ!!!

είσαι σίγουρος?μήπως δεν τα κοιτάς σωστά??  τι εννοείς έπεσες έξω? κάναν λάθος αυτοί ή εσύ? εγώ τους στέλνω πρώτα μήνυμα στο facebook για επιστροφές και πράττω ανάλογα..

Πήρα κάτι μπλουζάκια και η τιμή που είχαν στο καρτελάκι ήταν 1,5 λίρα λιγότερο από την τιμή που αγοράστηκαν. Πρώτη φορά το προσέχω. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο; 

μήπως τα παρήγγειλες από το "ελληνικό" site? 

• Like 1

εγω εγω δικο μου το λαθος...επεσα εξω σε μεγεθος..κ σε ποιοτητα κ σε σχαδια ηταν ολα πολυ καλα αναλογικα με τιμη...οταν λες στελνεις μηνυμα;γω αρχικα ειπα να συμπληρωσω την φορμα που μ εστειλαν κ να παω αυριο ελτα(10ευρω 1.900γραμμαρια σχεδον) να στειλω συστημενο...πρεπει να τους ενημερωσω με extra mail eκτος απο την φορμα;θα τα δωριζα αλλα ειναι 9 κομματια ρε γαμωτο

Καλησπέρα παιδιά.Θελω να παρω καποια πραγματα απο εκει αλλα επειδη εχω να μπω καιρο στο online καταστημα τους παρατηρησα οτι δεν αφηνει πλεον να δημοσσιευονται σχολια απο χρηστες.Ισχυει η πρεπει να γινει καποια διαδικασια?Ειμαι ηδη χρηστης.Ευχαριστω

εγω εγω δικο μου το λαθος...επεσα εξω σε μεγεθος..κ σε ποιοτητα κ σε σχαδια ηταν ολα πολυ καλα αναλογικα με τιμη...οταν λες στελνεις μηνυμα;γω αρχικα ειπα να συμπληρωσω την φορμα που μ εστειλαν κ να παω αυριο ελτα(10ευρω 1.900γραμμαρια σχεδον) να στειλω συστημενο...πρεπει να τους ενημερωσω με extra mail eκτος απο την φορμα;θα τα δωριζα αλλα ειναι 9 κομματια ρε γαμωτο

Συγνώμη το κόστος για συστημένο δέμα εξωτερικού πως το βρήκες 10 ευρώ;  Γιατι απο την ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ προκύπτει για Ηνωμένο βασίλειο 22.76 ευρώ για συστημένο δέμα 1 κιλού.  http://prntscr.com/bbxsnx

• Like 1

Καλησπέρα, μια ερώτηση, σε newbalance παπούτσια ποιο είναι το σωστό νούμερο (σε nike - puma φοράω 44,5)? 

Έχασα εχθές κάτι ωραία παπουτσάκια γιατί είχα ενδοιασμούς για το νούμερο!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...