sakist2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Αν το συνεχισεις απλά θα νιώσεις οτι μιλάς στον τοίχο, πέρυσι είχα μια ανάλογη συνομιλία που κράτησε μια εβδομάδα και που το αποτέλεσμα ήταν εγω να ρωτάω γιατί δεν και αυτοί να κανουν το κινεζο και να απαντούν στο τέλος I can confirm your order has since been dispatched (ναι ρε μεγάλε μια εβδομάδα τσακωνομαστε εγινε dispatched). Θυμάσαι πότε ρώτησες και πότε συ απάντησαν? Είναι η δεύτερη μου παραγγελία από το Sportdirect την πρώτη την είχα κάνει πέρυσι πριν τα Capital Control... και τώρα μετα χίλια ζόρια πήγα στην Λύση του Paypal το οποίο μου κράτησε και αυτό προμήθεια. Το θέμα είναι πως από την Πρώτη παραγγελία τα Ρούχα και τα Παπούτσια που αγόρασα από το Sportdirect έμεινα απόλυτα Ικανοποιημένος φοβερή ποιότητα για τις τιμές δεν το συζητάω Καν πιστεύω πως δεν υπάρχουν πουθενά. Μου απάντησαν μέσα σε 2 ημέρες από την ημέρα που τους έστειλα το Email μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως έκανα παραγγελία στις 21/3, στις 23 είχαν φύγει από Gatwick και σήμερα παραλαμβάνω βάση της ενημέρωσης της DHL. 8 μέρες ουσιαστικά μετά από την πληρωμή μου.. Επίσης καλή φάση και η ενημέρωση της DHL μέσω μηνύματος, όταν παρέλαβαν το πακέτο με στείλανε μήνυμα στο κινητό ότι έως τις 30/3 τέλος της ημέρας θα έχω λάβει το πακέτο. Το ίδιο και σήμερα που το έχει ο κούριερ αυτή τη στιγμή. Έχει ξανατύχει; Τις τελευταίες φορές δε σε στέλνανε sms, απλά έβλεπες μόνος από το tracking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakist2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Σήμερα έχουμε εξελίξεις επιτέλους!!! Δείτε λίγο την πορεία της παραγγελία μου... 1) 22/3 'Εγινε η Παραγγελία μου 2) 24/3 Processed at GATWICK - UK GATWICK - UK 05:17 3) Departed Facility in GATWICK - UK GATWICK - UK 07:53 4) 29/3 Arrived at Sort Facility BUDAPEST - HUNGARY 09:52 5) Processed at BUDAPEST - HUNGARY 12:37 6) Departed Facility in BUDAPEST - HUNGARY 12:37 Λογικά σε τρεις ακόμα ημέρες θα έρθουν τα Πράγματα μου Νομίζω πως 2 Εργάσιμες ημέρες κάνουν από την Βουδαπέστη να πάνε στην Αθήνα και 1 Εργάσιμη για να έρθουν στην Επαρχία (στην Καρδίτσα μένω) Όποιος γνωρίζει να με ενημερώση. Εγώ πάντως έκανα παραγγελία στις 21/3, στις 23 είχαν φύγει από Gatwick και σήμερα παραλαμβάνω βάση της ενημέρωσης της DHL. 8 μέρες ουσιαστικά μετά από την πληρωμή μου.. Επίσης καλή φάση και η ενημέρωση της DHL μέσω μηνύματος, όταν παρέλαβαν το πακέτο με στείλανε μήνυμα στο κινητό ότι έως τις 30/3 τέλος της ημέρας θα έχω λάβει το πακέτο. Το ίδιο και σήμερα που το έχει ο κούριερ αυτή τη στιγμή. Έχει ξανατύχει; Τις τελευταίες φορές δε σε στέλνανε sms, απλά έβλεπες μόνος από το tracking. Εσύ είσαι τυχερός!!! Εγώ μια ημέρα μετά από εσένα την έκανα την παραγγελία μου και μέχρι και σήμερα ήταν στο Gatwick τα πράγματα μου. Δεν μου ήρθε κανένα SMS από το traking παρακολουθώ την εξέλιξη της παραγγελίας μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
original911 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 στα 5100 μυνηματα του θεματος τουλαχιστον 1000 ζητάνε κάτι που εχει αναφερθει ξεκαθαρα πανω απο 200 φορες στο θεμα και σε δεκαδες αλλες μεριες του φορουμ, πως παραγγελνουν εν μεσω καπιταλ κοντρολ της αναπτυξης... Η λυση ειναι απλή: διαβαστε. Αν δε θελετε να διαβασετε να πατε να ψωνισετε απο ελλαδα. Δε γινεται ολα στο πιατο! Έχεις δίκιο αλλά το καλύτερο πιστεύω θα ήταν να μπούνε στην πρώτη σελίδα του θέματος έτσι ώστε να μην χρειάζεται ο άλλος να κάτσει να διαβάσει 5100 ποστς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 αλλάζουν ρε φίλε... Αλλά να διαβάζουμε και λίγο Λίγο όχι πολύ... λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
original911 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 αλλάζουν ρε φίλε... Αλλά να διαβάζουμε και λίγο Λίγο όχι πολύ... λίγο Εγώ μαζί σου αλλά στον άλλον δεν μπορείς να επιβάλεις να διαβάσει και να ψάξει άρα ο μόνος τρόπος να παραμείνει το θέμα καθαρό είναι να υπάρχουν στην πρώτη σελίδα βασικές πληροφορίες για τις αγορές απο sd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Νομίζω αν και έχεις δίκιο όταν μιλάμε για τα λεφτά του άλλου είναι δύσκολο να πάρουμε την ευθύνη να γράφουμε Μπαίνουν όμως πάρα πολύ κόσμος με ένα ή δύο μυνήματα και ρωτάνε μία έκθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Σήμερα έχουμε εξελίξεις επιτέλους!!! Δείτε λίγο την πορεία της παραγγελία μου... 1) 22/3 'Εγινε η Παραγγελία μου 2) 24/3 Processed at GATWICK - UK GATWICK - UK 05:17 3) Departed Facility in GATWICK - UK GATWICK - UK 07:53 4) 29/3 Arrived at Sort Facility BUDAPEST - HUNGARY 09:52 5) Processed at BUDAPEST - HUNGARY 12:37 6) Departed Facility in BUDAPEST - HUNGARY 12:37 Λογικά σε τρεις ακόμα ημέρες θα έρθουν τα Πράγματα μου Νομίζω πως 2 Εργάσιμες ημέρες κάνουν από την Βουδαπέστη να πάνε στην Αθήνα και 1 Εργάσιμη για να έρθουν στην Επαρχία (στην Καρδίτσα μένω) Όποιος γνωρίζει να με ενημερώση. Εσύ είσαι τυχερός!!! Εγώ μια ημέρα μετά από εσένα την έκανα την παραγγελία μου και μέχρι και σήμερα ήταν στο Gatwick τα πράγματα μου. Δεν μου ήρθε κανένα SMS από το traking παρακολουθώ την εξέλιξη της παραγγελίας μου. Τι να πω, δε με έχει τύχει να αργήσουν τόσο τα πράγματα ποτέ. 2-3 μέρες θέλουν από Βουδαπέστη, εμένα είχαν φύγει Παρασκευή απόγευμα και σήμερα 2 το βράδυ ήταν στην Αθήνα. Οπότε για σένα φαντάζομαι αν είναι Παρασκευή Αθήνα να παραλάβεις την επόμενη Δευτέρα, εκτός και αν σε κάτσει και έρθουν ένα κλικ νωρίτερα και παραλάβεις Παρασκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakist2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Για το Sportdirect φαντάζομαι πως όλος ο κόσμος (μαζι και εγώ) Ενδιαφέρετε για την Ποιότητα τις τιμές τα Νούμερα σε Παπούτσια και Ρούχα τις Προσφορές τα Εκπτωτικά κουπόνια (εαν υπάρχουν) πως μπορεί κάποιος να παραγγείλει και η αποστολή του Δέματος του!!! Πιστεύω πως είναι λογικό να ξανακάνει κάποιος κάποια ερώτηση που έχει ξαναγίνει... Διαβάζοντας και κάποια POST έχει αναφερφει πως έχει χαθεί και Δέμα από την DHL αλαγή στις τιμές των μεταφωρικών και κάποιες φορές πολύ μεγάλες καθυστερήσεις όσο αφορά την παράδωση των Προιόντων. Δεν είναι πολύ λογικό κάποιος που έχει πληρώσει 100 + 150 Ευρώ να ανυσηχεί για το Δέμα του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Θελω να αγορασω μια τσαντα backpack, ακομα δεν εχω καταληξει και γι αυτο ζηταω την αποψη / εμπειρια σας. Εχω δεις τις: Karrimor ridge 30: http://www.sportsdirect.com/karrimor-ridge-30-rucksack-791146?colcode=79114603 Karrimor urban 30: http://www.sportsdirect.com/karrimor-urban-30-rucksack-791000?colcode=79100003 Και Berghaus 24/7 30l: http://www.sportsdirect.com/berghaus-24-7-30l-backpack-791152?colcode=79115218 Εχει κανεις γνωμη γι αυτες? Επισης σε αυτα τα χρηματα, υπαρχει αλλη επιλογη απο sportdirect η αλλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δεν εχω δει σχόλια ποτέ για τσάντες.. . Πάρε καριμορ τη φτηνή να δοκιμάσεις ποιότητα χωρίς Ρίσκο Δεν εχω δει σχόλια ποτέ για τσάντες.. . Πάρε καριμορ τη φτηνή να δοκιμάσεις ποιότητα χωρίς Ρίσκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakist2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Καλημέρα και καλό Μήνα σε όλους! Ενδιαφέρομαι για τα εξής Παπούτσια Το Νούμερο μου είναι το 43 http://www.sportsdirect.com/karrimor-summit-waterproof-mens-walking-shoes-183458?colcode=18345803 http://www.sportsdirect.com/firetrap-charlie-mens-canvas-shoes-246035?colcode=24603573 http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-lace-perforated-canvas-mens-shoes-249090?colcode=24909003 http://www.sportsdirect.com/everlast-judofast-mens-trainers-119073?colcode=11907301 1) Karrimor 2) Firetrap 3) Lee Cooper 4) Everlast Το αντίστοιχο νούμερο του 43 είναι το 9 uk Γνωρίζετε εαν τα καλούπια είναι εντάξει ή εαν σε κάποια εταιρεία χρειάζετε να πάρεις μεγαλύτερο Νούμερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) λέγανε παλιά στα review των καριμμορ ότι ήταν πιο μεγάλα λίγο μικρότερα Επεξ/σία 1 Απριλίου 2016 από coyote2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 όχι!, το αντιστροφο λέγανε στα περισσότερα οτι είναι πιο μικρά και να πάρεις μισό(αν υπάρχει) ή ένα νούμερο μεγαλύτερο. για το ερώτημα του backpack εξαρτάται τι το θέλεις, αν το θέλεις για καθημερινή χρήση, τότε τα "ορειβατικά" επειδή στοχεύουν στο μειωμένο βάρος δεν είναι χοντρά και δεν θα αντέξουν τη καθημερινή τριβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 όπα δίκιο έχεις... λεγανε ότι ειναι πιο μικρά λάθος μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα