georgeee11 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Συγνώμη που σας σκοτίζω αλλα είναι η πεμπτη μέρα που περιμένω απάντηση απο sportsdirect πότε να θορυβηθώ?Πιο παλιά που είχα άλλο θέμα μου είχαν απαντησει στις 2 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
komatoza Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλημέρα παιδιά. Τα πράγματα στο sd είναι σίγουρα γνήσια? Έχω πάρει κάποια πράγματα και μαζί με αυτά ένα τύπου αθλητικό παντελόνι Lee Cooper και αυτό μέσα σε λίγες φορές που το φορεσα άνοιξαν οι ραφες στην μέση που είναι το λάστιχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeee11 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλημέρα παιδιά. Τα πράγματα στο sd είναι σίγουρα γνήσια? Έχω πάρει κάποια πράγματα και μαζί με αυτά ένα τύπου αθλητικό παντελόνι Lee Cooper και αυτό μέσα σε λίγες φορές που το φορεσα άνοιξαν οι ραφες στην μέση που είναι το λάστιχο. Τι εννοείς γνήσια? Μην μπερδεύεις τα lee cooper με τα lee, είναι γνήσια απλά είναι μια φτηνή μάρκα οπότε είναι πιο πολλές οι πιθανότητες να πέσεις σε ελλατωματικό, είχα πάρει τύπου allstar και τα είχα 2 χρόνια και πήρε τα ιδια ο αδερφος μου τα ειχε μια εβδομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλημέρα παιδιά. Τα πράγματα στο sd είναι σίγουρα γνήσια? Έχω πάρει κάποια πράγματα και μαζί με αυτά ένα τύπου αθλητικό παντελόνι Lee Cooper και αυτό μέσα σε λίγες φορές που το φορεσα άνοιξαν οι ραφες στην μέση που είναι το λάστιχο.κιεγω αν και δεν εχω μεγαλη εμπειρια(μια αγορα)εχω τις επιφυλαξεις μου...ολα γραφουν made in china...βεβαια οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες.τωρα για γνησιοτητα και ποιοτητα οσο και να το κανεις δεν θα μπορουσαν να συνδυαζονται απολυτα με τις τοσο χαμηλες τιμες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εχει καποιος εμπειρια απο παπουτσια british knights;τι φορμα εχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Συγνώμη που σας σκοτίζω αλλα είναι η πεμπτη μέρα που περιμένω απάντηση απο sportsdirect πότε να θορυβηθώ?Πιο παλιά που είχα άλλο θέμα μου είχαν απαντησει στις 2 μέρες Επικοινώνησε μαζί τους μέσω facebook, απαντάνε πιο σύντομα εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Κάποιες χώρες γιορτάζουν το καθολικο πασχα και αυτές τις μέρες είναι αργια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltre Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Εχει καποιος εμπειρια απο παπουτσια british knights;τι φορμα εχουν; σε σχεση με αθλητικα nike ειναι λιγο πιο στενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αγοράστε από εδω με 90% γιατί τα levis τα ξέρουμε καλά σαν νούμερα http://www.sportsdirect.com/pricecrash/price-crash-5 με 14,5 ευρω δεν αγοράζεις ούτε πανί vitex http://www.sportsdirect.com/levis-501-straight-mens-jeans-649001?colcode=64900169 και με 11 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakist2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Γεια σας έχω κάνει την Παραγγελία μου και στης 22/3 και 6 ημέρες μετά 28/3 το δέμα μου βρίσκετε ακόμη στο GATWICK - UK μιλάμε για τρελή καθηστέρηση υποτίθετε πως παραναλβάνεις στης 5 εργάσιμες και εμένα είναι η Τέταρτη εργάσιμη ημέρα και το δέμα μου είναι στο GATWICK - UK (όλα τα Ρούχα που παράγγειλα ήταν ετοιμοπαράδοτα) Τα 11 Ευρώ μεταφορικά γιατί τα πληρώνουμε? Τους έστειλα email και η απάντηση τους ήταν αυτή: Thank you for your email.We will endeavour to respond to your query at the earliest opportunity, normally within 1-3 working days.During busy periods this may be longer, should you need to follow up on this case please quote the reference below:Reference: CAS-2027162-K4Q7Q2 Οκ να τα πληρώσουμε 11 Ευρώ τα μεταφορικά από Αγγλία έρχονται τα πράγματα, αλλά να είναι και αυτοί σωστοί με την αποστολή των Προιόντων και όχι να περιμένουμε και να μας τρώει το άνχος... Τώρα τι άλο μπορώ να κάνω ξέρει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 κάνουν 11-12 μέρες να έρθουν Αλλά εσύ τα πηρες μέσα στο Πάσχα. Που δε θα δουλεύουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakist2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αγοράστε από εδω με 90% γιατί τα levis τα ξέρουμε καλά σαν νούμερα http://www.sportsdirect.com/pricecrash/price-crash-5 με 14,5 ευρω δεν αγοράζεις ούτε πανί vitex http://www.sportsdirect.com/levis-501-straight-mens-jeans-649001?colcode=64900169 και με 11 ευρω Πως είναι τα Νούμερα στα Levis ? Τι ενωούν 38 R ? και 40 R? Εγώ είμαι 1.85 112 κιλά και φορά 48 Νούμερο σε Jean τι νούμερο θα πρέπει να πάρω σε Jean Levis από το Sportdirect ? Πως θα κάνω τον υπολογισμό? κάνουν 11-12 μέρες να έρθουν Αλλά εσύ τα πηρες μέσα στο Πάσχα. Που δε θα δουλεύουν.... Δεν με βλέπω καλά δηλαδή... θα περιμένω ακόμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 εγω πήρα 36R και είμαι 180 95 κιλά (εφυγα από το 34 δηλαδή λόγω βάρους) Τα levis τα φοράς σε μαγαζί και είναι τα ίδια με Ελλάδα. Πηγαινε σε ένα μαγαζί να δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakist2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 εγω πήρα 36R και είμαι 180 95 κιλά (εφυγα από το 34 δηλαδή λόγω βάρους) Τα levis τα φοράς σε μαγαζί και είναι τα ίδια με Ελλάδα. Πηγαινε σε ένα μαγαζί να δεις Σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeee11 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Γεια σας έχω κάνει την Παραγγελία μου και στης 22/3 και 6 ημέρες μετά 28/3 το δέμα μου βρίσκετε ακόμη στο GATWICK - UK μιλάμε για τρελή καθηστέρηση υποτίθετε πως παραναλβάνεις στης 5 εργάσιμες και εμένα είναι η Τέταρτη εργάσιμη ημέρα και το δέμα μου είναι στο GATWICK - UK (όλα τα Ρούχα που παράγγειλα ήταν ετοιμοπαράδοτα) Τα 11 Ευρώ μεταφορικά γιατί τα πληρώνουμε? Τους έστειλα email και η απάντηση τους ήταν αυτή: Thank you for your email. We will endeavour to respond to your query at the earliest opportunity, normally within 1-3 working days. During busy periods this may be longer, should you need to follow up on this case please quote the reference below: Reference: CAS-2027162-K4Q7Q2 Οκ να τα πληρώσουμε 11 Ευρώ τα μεταφορικά από Αγγλία έρχονται τα πράγματα, αλλά να είναι και αυτοί σωστοί με την αποστολή των Προιόντων και όχι να περιμένουμε και να μας τρώει το άνχος... Τώρα τι άλο μπορώ να κάνω ξέρει κανείς? Αν το συνεχισεις απλά θα νιώσεις οτι μιλάς στον τοίχο, πέρυσι είχα μια ανάλογη συνομιλία που κράτησε μια εβδομάδα και που το αποτέλεσμα ήταν εγω να ρωτάω γιατί δεν και αυτοί να κανουν το κινεζο και να απαντούν στο τέλος I can confirm your order has since been dispatched (ναι ρε μεγάλε μια εβδομάδα τσακωνομαστε εγινε dispatched). Θυμάσαι πότε ρώτησες και πότε συ απάντησαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα