Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει τύχει σε κάποιον να χάσει η dhl το δέμα του?Το τρακινκ έλεγε οτι έχει φτάσει στα γραφεία της Πάτρας, μέτα απο 2 μέρες που επικοινώνησα οι υπάλληλοι ήταν αρκετά επιθετικοί προς αυτούς της Αθήνας, λέγοντας οτι θα έπρεπε να έχω παραλάβει. Αφου δεν έχει υπάρξει κάποιο νέο θα πάω αύριο απο εκεί. Το ερώτημα μου είναι στις πόσες μέρες θεωρείται χαμένο(τώρα φαίνεται οτι είναι στα γραφεια της πάτρας χωρίς να είναι) ποιος μου δίνει τα χρήματα μου(dhl ή sportsdirect) και φυσικά αν μου καλύπτουν και τα υπόλοιπα έξοδα την ισοτιμία κλπ.

Τελικά το έχασε η μεταφορική το ειπε στο sportsdirect και το sportsdirect είπε να επικοινωνησω εγώ μαζί τους για να δούμε πως θα γίνει, λογικά θα πούν να μου δώσουν e-voucher η να μου καταθέσουν τα χρήματα και τώρα πρέπει εγω να μπω σε διαδικασία να στέλνω στο sportsdirect να μου απαντάει 2 μέρες μετά,να ξαναστελνω κλπ για κάτι που δεν φταίω και για να κάνω το συνήγορο του διαβόλου ""οχι οτι κάποιος τα βούτηξε"" απλά η κοπελιά μου είπε οτι είχαμε 3 άτομα χαμένα δέματα απο sportsdirect στην ίδια αποστολή..

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχει τύχει σε εμένα, και σε κάποιον άλλο αν θυμάμαι καλά, το δέμα να μπει σε λάθος φορτηγό και να κάνει το γύρο της Ευρώπης 2 εβδομάδες πριν έρθει Ελλάδα.

όμως απο τη DHL μου έλεγαν οτι έγινε μπέρδεμα και οτι θα έρθει, και ποτέ δεν επικοινώνησα με sportsdirect για επιστροφή χρημάτων.

Δημοσ.

Γιατι να φτιαξω 2 λογαριασμους paypal?

μετα τα capital controls δεν περναει καμια καρτα στο paypal για αγορες απο το εξωτερικο.η να στο πω αλλιως ειναι σα να παιζεις λαχειο.μηδαμινες οι πιθανοτητες να περασει η αγορα.εχουν αναφερθει διαφοροι τροποι αγορας απο το εξωτετικο για να παρακαμψουν τα capital controls.μια απο αυτες λεγεται send money και σαυτην αναφερθηκα.ψαξε στο νημα υπαρχουν παμπολλες αναφορες.εγω στην ανεφερα περιεκτικα για να βοηθηθεις εφοσον επιλεξεις αυτον τον τροπο.
Δημοσ.

έχει τύχει σε εμένα, και σε κάποιον άλλο αν θυμάμαι καλά, το δέμα να μπει σε λάθος φορτηγό και να κάνει το γύρο της Ευρώπης 2 εβδομάδες πριν έρθει Ελλάδα.

όμως απο τη DHL μου έλεγαν οτι έγινε μπέρδεμα και οτι θα έρθει, και ποτέ δεν επικοινώνησα με sportsdirect για επιστροφή χρημάτων.

Στην περίπτωση μου έφτασε Ελλάδα και μετα χαθηκε

Δημοσ.

Παρών... Κόντεψε μήνας μέχρι να έρθουν. Μου επέστρεψαν τα μεταφορικά απο το sportsdirect και τα βρήκε μετα αυτο με την dhl για τη Μλκια τους...

Δημοσ.

Στην περίπτωση μου έφτασε Ελλάδα και μετα χαθηκε

και σε εμένα ερχόταν κανονικά Ελλάδα σε μια εβδομάδα περίπου και όταν έφτασε Αθήνα την επόμενη εμφανίστηκε κάπου στις Βρυξέλλες αν θυμάμαι καλά.

μετά πήγε Φιλανδία, Πορτογαλία έκανε dolce vita 2 εβδομάδες

και μετά ξαναήρθε εδώ.

σύνολο κανένα μήνα

αλλά φαινόταν στο tracking της DHL. Δεν μου είπαν οτι χάθηκε, μου είπαν έγινε μπέρδεμα αλλά θα έρθει.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά ξέρει κανείς πως μπορώ να υπολογίσω τα νούμερα από τα Jean παντελόνια από το Sportdirect ?

έχω δει στο Site κάτι πολύ ωραία Jean Lee Cooper αλλά τα μεγαλύτερα νούμερα που έχει είναι 38 W R και 40 W R

Δημοσ.

δεν έχει χαθεί σχεδόν ποτέ τίποτα... 

Είναι τεράστια ξεφτίλα για την DHL να χαθεί κάτι.

Μου το είπαν επίσημα οτι πλεον θεωρειται χαμένο και ενημέρωσαν και το sd επίσημα οτι χαθηκε. Ωστόσο το sd δεν μου απαντάει στα email -ξέρω οτι τα λεφτά μου δεν τα χάνω αλλά επειδή βλέπω να τραβιέμαι καμμια δεκαρια μέρες να βγάλω ακρη μάλλον ήταν η τελευταία παραγγελία μου

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μου το είπαν επίσημα οτι πλεον θεωρειται χαμένο και ενημέρωσαν και το sd επίσημα οτι χαθηκε. Ωστόσο το sd δεν μου απαντάει στα email -ξέρω οτι τα λεφτά μου δεν τα χάνω αλλά επειδή βλέπω να τραβιέμαι καμμια δεκαρια μέρες να βγάλω ακρη μάλλον ήταν η τελευταία παραγγελία μου

Και σε εμένα μου φαίνεται απίστευτο να χαθεί δέμα με αρ. παρακολούθησης. Είσαι περιπτωσάρα!

Αργούνε αρκετές μέρες να απαντήσουν στο SD

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά ξέρει κανείς πως μπορώ να υπολογίσω τα νούμερα από τα Jean παντελόνια από το Sportdirect ?

έχω δει στο Site κάτι πολύ ωραία Jean Lee Cooper αλλά τα μεγαλύτερα νούμερα που έχει είναι 38 W R και 40 W R

Πρέπει να ξέρεις τι φοράς

Τα lee Cooperπολλες φορές εχουν κάτι ρίγες απο πίσω σαν σχέδιο. Πρόσεξε μηπως δε σου αρέσει

Φαντάζεσαι να πας στο πρακτορείο και να φοράνε όλοι everlast, karimor, κλπ

• Like 3
Δημοσ.

Πρέπει να ξέρεις τι φοράς

Τα lee Cooperπολλες φορές εχουν κάτι ρίγες απο πίσω σαν σχέδιο. Πρόσεξε μηπως δε σου αρέσει

Φαντάζεσαι να πας στο πρακτορείο και να φοράνε όλοι everlast, karimor, κλπ

χαχαχαχαχαχαχ 

Δημοσ.

Τα έχω δει τα σχέδια στα παντελόνια Lee Cooper και μου αρέσουν το θέμα είναι με τα Νούμερα τι παίζει.

Είμαι 1.85  112 κιλά  και φοράω το 48 Νούμερο σε Jean.

Στα Lee Cooper από το Sportdirect  πως θα τα υπολογίσω τα Νούμερα?

• Like 1
Δημοσ.

Έκπτωση 10% για τις αγορές έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 27/3 με τον κωδικό *EXTRA10*.

sd-easter-extra-10.jpg

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλο το φορουμ

Ξέρεις κανείς αν έχει ειδικές εκπτώσεις αύριο , λόγω Easter Monday ? Η έκπτωση extra 10 % είναι μέχρι σήμερα το βράδι - ίσως λόγω Easter Monday , με καλύτερες εκπτώσεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...