paylidis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Τιποτα. Ακομα με PayPal+request money παίζω μπάλα εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδια.σημερα παρελαβα την πρωτη μου παραγγελια απο sportsdirect.τα προιοντα μια χαρα μπορω να πω πληρως ικανοποιημενος.απλα να σημειωσω κατι που με παραξενεψε.πως γινεται μαρκες επωνυμες(everlast,lonsdale,lee cooper)να γραφουν ολα πανω made in china;ειναι σιγουρο οτι ειναι original;δεν εχω προηγουμενη εμπειρια στις μαρκες αυτες και ισως ναναι λαθος η καχυποψια μου απλα την αναφερω.επισης η συσκευασια ολη κιολη 2 σακουλες;με οδικη τοση αποσταση;πιο λογικο δεν θαταν να ειναι μεσα σενα κουτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Εμένα σε κουτί μου τα στέλνανε ξέρει κανείς τι διαφορά στα παντελόνια με το 38W r ή το 38W s τι είναι το R και τι το S? regural και short? http://www.sportsdirect.com/levis-straight-leg-mens-jeans-649016?colcode=64901605 Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2016 από coyote2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Εμένα σε κουτί μου τα στέλνανε ξέρει κανείς τι διαφορά στα παντελόνια με το 38W r ή το 38W s τι είναι το R και τι το S? regural και short? http://www.sportsdirect.com/levis-straight-leg-mens-jeans-649016?colcode=64901605 regular & slim νομίζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 από το site woomie.gr λεει ένα φίλος μερικά μηνύματα νωρίτερα Τι σηµαίνει το γράµµα στην αρίθµηση του µεγέθους των τζιν και παντελονιών? Τα γράµµατα µετά των αριθµό σηµαίνουν το µήκος του συγκεκριµένου µεγέθους. R=Regular =κανονική διάρκεια L= Long = περισσότερο από το κανονικό S= Short =μικρότερο από το κανονικό Έχεις δίκιο γίνεται συχνά οι ίδιες ερωτήσεις. Ας είμαστε υπομονετικοι όμως γιατί ο καθένας έχει άγχος για το ποτέ θα παραλάβει και είναι αδύνατον να διαβαστούν όλες ό σελίδες. Το πιο ενδιαφέρον είναι τα νούμερα πιστεύω Τα μεταφορικά έχουν πάρει την ανηφόρα και επίσης αργούν περισσότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αυτό που γράφεις σημαίνει. Το μέγεθος παραμένει το ίδιο απλά αλλάζει το μηκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 από το site woomie.gr λεει ένα φίλος μερικά μηνύματα νωρίτερα Τι σηµαίνει το γράµµα στην αρίθµηση του µεγέθους των τζιν και παντελονιών? Τα γράµµατα µετά των αριθµό σηµαίνουν το µήκος του συγκεκριµένου µεγέθους. R=Regular =κανονική διάρκεια L= Long = περισσότερο από το κανονικό S= Short =μικρότερο από το κανονικό Το πιο ενδιαφέρον είναι τα νούμερα πιστεύω Τα μεταφορικά έχουν πάρει την ανηφόρα και επίσης αργούν περισσότερο οντως η αγωνια ειναι περισσοτερο για τα νουμερα.η δικια μου εμπειρια ειναι η εξης:μπλουζα pierre cardin ενα νουμερο πιο πιο μικρο απο αυτο που φορατε κανονικα.φορμα παντελονι everlast ενα νουμερο πιο κατω οποσδηποτε ειναι ευρυχωρες.μπουφαν soulcal το νουμερο που φορατε.πολυ καλη ποιοτητα.παντελονι lee cooper ιδιο νουμερο αλλα παντελονι ειναι παντα υπαρχει κινδυνος να μην κανει...μποξερακια leecooper ιδιο νουμερο.σλιπ lonsdale ενα νουμερο μικροτερο.γενικα σε ολα αρκετα καλη ποιοτητα αν και το made in china με προβληματισε κατα ποσο ειναι original. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Πήρα πολλά πράγματα 34 και 36 R Θα σας ενημερώσω, αν μοιάζουν με τα Ελληνικά Επίσης πήρα πολλά crocs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δεν ξερω εαν λες για τα crocs, εχω παρει και εγω για το καλοκαιρι και ειναι αυθεντικα και ακριβως ιδια με αυτα που εχουμε εδω. Καλοφορετα μολις παραλαβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Ναι εχω πάρει πολλές φορές, Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evo481 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 για όποιον ενδιαφέρεται πουκάμισα και φούτερ lee cooper παρτε τα στο νούμερο που φοράτε, εγώ δε διαπίστωσα διαφορά στο xl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Η Παραγελία τελικά από Σάββατο που την έκανα (Σαββατο Κυριακή) δε μετράνε θα έρθει 23/3. Δευτέρα τα μάζεψαν. Τρίτη τα διώξανε βράδυ Αρα γενικά αργεί παραπάνω από παλιά και κοστίζει και παραπάνω από παλιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδια.εχει καποιος εμπειρια απο παντελονια firetrap;ποιοτητα,μεγεθη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 ειχα πάρει βερμούδα και μου ήταν οκ σε μέγεθος. Αυτό που περιμενα. Αλλα εκεί είχε medium large κλπ.... οχι νουμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Καλη ποιοτητα;βασικα jean κοιταω παντελονι.εγω κανονικα φοραω 29 αλλα στα firetrap το μικροτερο ξεκιναει 30...οποιος εχει εμπειρια ας βοηθησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα