aridalov Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΑΚΕΤΑ NO FEAR http://www.sportsdirect.com/no-fear-dip-dye-cable-knitted-cardigan-mens-552250?colcode=55225026 ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ? ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΖΑΚΕΤΕΣ ΦΟΡΑΩ ΛΑΡΤΖ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Τον τελευταιο καιρο τα δεματα sportsdirect ερχονται 2 μερες αργοτερα. Αλλα δεματα που ερχονται επισης οδικα απο αλλες ιστοσελιδες, π.χ. με ups, κανουν τον ιδιο καιρο, οπως παλιοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Εγω απο Δευτερα βραδυ παραγγελια ακομα αεροδρομιο ειναι... Departed Facility in GATWICK - UK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΑΚΕΤΑ NO FEAR http://www.sportsdirect.com/no-fear-dip-dye-cable-knitted-cardigan-mens-552250?colcode=55225026 ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ? ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΖΑΚΕΤΕΣ ΦΟΡΑΩ ΛΑΡΤΖ Ενα νουμερο μικροτερο να παρεις.Medium δηλαδη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι για τις ποδηλατικές μπλούζες muddyfox.Έχει κάποιος άποψη για τα νούμερα. Για να βοηθήσω τα κοντομάνικα piere σε L είναι πάνω μου.http://www.sportsdirect.com/muddyfox-cycling-short-sleeved-jersey-mens-636266?colcode=63626662 Έβγαλα άκρη από τον ιστότοπο της εταιρείας. Όταν έρθουν θα αναφέρω μήπως ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2016 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 καλησπερα παιδια.εκανα για πρωτη φορα παραγγελια στο sportsdirect 29 Φεβρουαριου αργα το βραδυ.απο χτες 07 Μαρτιου βρισκεται Βουδαπεστη.εστειλα mail στην dhl και μου απαντησαν το εξης Από τον αριθμό αποστολής που μας αναφέρετε αντιλαμβανόμαστε ότι για την αποστολή που περιμένετε δεν έχει χρησιμοποιηθεί η υπηρεσία Express της DHLκαι με την ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι οι αριθμοί φορτωτικών της DHL Express έχουν 10 ψηφία. Η συγκεκριμένη αποστολή έχει σταλεί με την οδική υπηρεσία και ο αναμενόμενος χρόνος άφιξης είναι 5-6 εργάσιμες ως την Αθήνα ισχυει;τοσο κανουν να ερθουν οι αποστολες;με οδικη υπηρεσια στελνει η sportsdirect και οχι με express; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 καλά είσαι αφού δεν έρχονται αεροπορικά τα δέματα αλλά από το οδικό δίκτυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 καλά είσαι αφού δεν έρχονται αεροπορικά τα δέματα αλλά από το οδικό δίκτυοκαλα ειμαι;δηλαδη κανουν 12 εργασιμες να ερθουν;με τα σαββατοκυριακα 16 μερες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 καλα ειμαι;δηλαδη κανουν 12 εργασιμες να ερθουν;με τα σαββατοκυριακα 16 μερες; Από την στιγμή που είσαι Επαρχία ναι κάνει παραπάνω ημέρες,τελευταία παραγγελία που είχα κάνει με οδική ήτανε 7 ημέρες,με αεροπορική σε 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Από την στιγμή που είσαι Επαρχία ναι κάνει παραπάνω ημέρες,τελευταία παραγγελία που είχα κάνει με οδική ήτανε 7 ημέρες,με αεροπορική σε 4.φιλε για Πατρα μια μερα ειναι η διαφορα...παντως ηδη ειμαι 6 εργασιμες(με σαβ/κο 8)και ακομα λεει εχει σταλει απο Βουδαπεστη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά είναι δυνατόν να ρωτάμε πάλι πόσο κάνουν οι αποστολές. Είμαι μέλος στη συζήτηση χρόνια και γίνεται χαμός από όλες αυτές τις ερωτήσεις Αφου μας δίνει tracking number τι φοβάστε? Ναι αργούν συνήθως μια εβδομάδα κλπ.... Εχω απαντήσει σε πολλούς αλλά κανένας δε κάνε εστω ένα search Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Έχεις δίκιο γίνεται συχνά οι ίδιες ερωτήσεις. Ας είμαστε υπομονετικοι όμως γιατί ο καθένας έχει άγχος για το ποτέ θα παραλάβει και είναι αδύνατον να διαβαστούν όλες ό σελίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά είναι δυνατόν να ρωτάμε πάλι πόσο κάνουν οι αποστολές. Είμαι μέλος στη συζήτηση χρόνια και γίνεται χαμός από όλες αυτές τις ερωτήσεις Αφου μας δίνει tracking number τι φοβάστε? Ναι αργούν συνήθως μια εβδομάδα κλπ.... Εχω απαντήσει σε πολλούς αλλά κανένας δε κάνε εστω ένα search προφανως και εχει γινει αναζητηση...διαβασα νηματα απο το 2013...καταλαβαινεις ομως για καποιον που κανει πρωτη φορα παραγγελια θα θελε να μαθει τι ισχυει σημερα...οντως διαπιστωσα απο το ψαξιμο που εκανα οτι αλλη πολιτικη ειχε η εταιρεια στις αποστολες το 2013 και αλλη σημερα.Έχεις δίκιο γίνεται συχνά οι ίδιες ερωτήσεις. Ας είμαστε υπομονετικοι όμως γιατί ο καθένας έχει άγχος για το ποτέ θα παραλάβει και είναι αδύνατον να διαβαστούν όλες ό σελίδες.συμφωνω απολυτως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bouris Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Αλλαξε τιποτα οσο αφορα τα capital controls στο Sportsdirect? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Αλλαξε τιποτα οσο αφορα τα capital controls στο Sportsdirect?εγω πριν μιαμιση βδομαδα προσπαθησα και τις απερριψε τις καρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα