Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΑΚΕΤΑ NO FEAR 

http://www.sportsdirect.com/no-fear-dip-dye-cable-knitted-cardigan-mens-552250?colcode=55225026 

ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ? ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΖΑΚΕΤΕΣ ΦΟΡΑΩ  ΛΑΡΤΖ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τον τελευταιο καιρο τα δεματα sportsdirect ερχονται 2 μερες αργοτερα.

Αλλα δεματα που ερχονται επισης οδικα απο αλλες ιστοσελιδες, π.χ. με ups, κανουν τον ιδιο καιρο, οπως παλιοτερα.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΑΚΕΤΑ NO FEAR 

http://www.sportsdirect.com/no-fear-dip-dye-cable-knitted-cardigan-mens-552250?colcode=55225026 

ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ? ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΖΑΚΕΤΕΣ ΦΟΡΑΩ  ΛΑΡΤΖ

Ενα νουμερο μικροτερο να παρεις.Medium δηλαδη..

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι για τις ποδηλατικές μπλούζες muddyfox.Έχει κάποιος άποψη για τα νούμερα. Για να βοηθήσω τα κοντομάνικα piere σε L είναι πάνω μου.

http://www.sportsdirect.com/muddyfox-cycling-short-sleeved-jersey-mens-636266?colcode=63626662

Έβγαλα άκρη από τον ιστότοπο της εταιρείας. Όταν έρθουν θα αναφέρω μήπως ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος.

post-226424-0-02447400-1457249405_thumb.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης

καλησπερα παιδια.εκανα για πρωτη φορα παραγγελια στο sportsdirect 29 Φεβρουαριου αργα το βραδυ.απο χτες 07 Μαρτιου βρισκεται Βουδαπεστη.εστειλα mail στην dhl και μου απαντησαν το εξης

Από τον αριθμό αποστολής που μας αναφέρετε αντιλαμβανόμαστε ότι για την αποστολή που περιμένετε δεν έχει χρησιμοποιηθεί η υπηρεσία Express της DHLκαι με την ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι οι αριθμοί φορτωτικών της DHL Express έχουν 10 ψηφία.

Η συγκεκριμένη αποστολή έχει σταλεί  με την οδική υπηρεσία και ο αναμενόμενος χρόνος άφιξης είναι 5-6 εργάσιμες ως την Αθήνα 

ισχυει;τοσο κανουν να ερθουν οι αποστολες;με οδικη υπηρεσια στελνει η sportsdirect και οχι με express;

καλά είσαι αφού δεν έρχονται αεροπορικά τα δέματα αλλά από το οδικό δίκτυο

καλα ειμαι;δηλαδη κανουν 12 εργασιμες να ερθουν;με τα σαββατοκυριακα 16 μερες;

καλα ειμαι;δηλαδη κανουν 12 εργασιμες να ερθουν;με τα σαββατοκυριακα 16 μερες;

Από την στιγμή που είσαι Επαρχία ναι κάνει παραπάνω ημέρες,τελευταία παραγγελία που είχα κάνει με οδική ήτανε 7 ημέρες,με αεροπορική σε 4.

Από την στιγμή που είσαι Επαρχία ναι κάνει παραπάνω ημέρες,τελευταία παραγγελία που είχα κάνει με οδική ήτανε 7 ημέρες,με αεροπορική σε 4.

φιλε για Πατρα μια μερα ειναι η διαφορα...παντως ηδη ειμαι 6 εργασιμες(με σαβ/κο 8)και ακομα λεει εχει σταλει απο Βουδαπεστη...

Ρε παιδιά είναι δυνατόν να ρωτάμε πάλι πόσο κάνουν οι αποστολές.

Είμαι μέλος στη συζήτηση χρόνια και γίνεται χαμός από όλες αυτές τις ερωτήσεις

Αφου μας δίνει tracking number τι φοβάστε?

Ναι αργούν συνήθως μια εβδομάδα κλπ....

Εχω απαντήσει σε πολλούς αλλά κανένας δε κάνε εστω ένα search

Έχεις δίκιο γίνεται συχνά οι ίδιες ερωτήσεις. Ας είμαστε υπομονετικοι όμως γιατί ο καθένας έχει άγχος για το ποτέ θα παραλάβει και είναι αδύνατον να διαβαστούν όλες ό σελίδες.

Ρε παιδιά είναι δυνατόν να ρωτάμε πάλι πόσο κάνουν οι αποστολές.

Είμαι μέλος στη συζήτηση χρόνια και γίνεται χαμός από όλες αυτές τις ερωτήσεις

Αφου μας δίνει tracking number τι φοβάστε?

Ναι αργούν συνήθως μια εβδομάδα κλπ....

Εχω απαντήσει σε πολλούς αλλά κανένας δε κάνε εστω ένα search

προφανως και εχει γινει αναζητηση...διαβασα νηματα απο το 2013...καταλαβαινεις ομως για καποιον που κανει πρωτη φορα παραγγελια θα θελε να μαθει τι ισχυει σημερα...οντως διαπιστωσα απο το ψαξιμο που εκανα οτι αλλη πολιτικη ειχε η εταιρεια στις αποστολες το 2013 και αλλη σημερα.

Έχεις δίκιο γίνεται συχνά οι ίδιες ερωτήσεις. Ας είμαστε υπομονετικοι όμως γιατί ο καθένας έχει άγχος για το ποτέ θα παραλάβει και είναι αδύνατον να διαβαστούν όλες ό σελίδες.

συμφωνω απολυτως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...