Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μετά από καθυστέρηση λόγω μπλόκων κτλ έφτασε σήμερα Αθήνα.

το θέμα είναι πως αναφέρει κάτι που δεν έχω ξαναδεί

8 Shipment on hold ATHENS - GREECE 10:58

7 Arrived at Sort Facility ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 04:08

Ενώ πάντα έγγραφε το παρακάτω

8 With delivery courier ATHENS - GREECE

7 Arrived at Sort Facility ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE

Τι παίζει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μετά από καθυστέρηση λόγω μπλόκων κτλ έφτασε σήμερα Αθήνα.

το θέμα είναι πως αναφέρει κάτι που δεν έχω ξαναδεί

8 Shipment on hold ATHENS - GREECE 10:58

7 Arrived at Sort Facility ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 04:08

Ενώ πάντα έγγραφε το παρακάτω

8 With delivery courier ATHENS - GREECE

7 Arrived at Sort Facility ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE

Τι παίζει;

Στην ίδια κλούβα είναι και η δική μου παραγγελία. Αύριο θα τα έχεις εκτός αν είσαι σε νησί. 

Σε εμένα τώρα που είδα γράφει αυτό

9 Forwarded for delivery ATHENS - GREECE 13:43

Στην ίδια κλούβα είναι και η δική μου παραγγελία. Αύριο θα τα έχεις εκτός αν είσαι σε νησί. 

Σε εμένα τώρα που είδα γράφει αυτό

Αθήνα είμαι.

Αν κατάλαβα καλά εννοείς πως σου έγγραφε και εσένα οn hold, και μετά άλλαξε status σε forwarded;

Αθήνα είμαι.

Αν κατάλαβα καλά εννοείς πως σου έγγραφε και εσένα οn hold, και μετά άλλαξε status σε forwarded;

Και μένα η παραγγελία μου σήμερα επιτέλους έφτασε Αθήνα! Πήρα ξανά τηλ την DHL σήμερα, και επειδή είμαι σε επαρχία μου είπαν θα παραλάβω αύριο

On hold= σε κράτηση γιατί αναμένουν να το δώσουν την μεταφορική= Speedex. Όταν γράψει forwarded σημαίνει ότι το δίνουν στην μεταφορική.

Δεν έρχονται μέσω Σκοπίων.

Οι οδικές μεταφορές κάνουν το δρομολόγιο

Βουδαπέστη-Βουκουρεστι-Σοφια

Υπάρχουν αστερισκοί που εξαιρούν τις μεταφορικές απο ευθύνες για συνθήκες που δεν μπορούν να ελέγξουν

πχ απεργίες, καιρικές συνθήκες κλπ

Δες τους όρους της barlin για να δεις αν έχεις δικαίωμα να ζητήσεις αποζημίωση των μεταφορικών και μετά απο πόσες μέρες, και ας βρει την άκρη με τη DHL μετά μόνη της. άλλωστε εσύ τη barlin πλήρωσες και με αυτούς έχει συμφωνία, για τη DHL δεν έχεις τίποτα.

Φίλε μου έγω έχω ακούσει ότι επικοινωνείς με sportsdirect για να το δεις αν μπορείς να πάρεις πίσω τα μεταφορικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ..ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΟ SPORTDIRECT.ΕΧΩ PAYPAL. ΜΙΑ VISA AΠO HSBH K PREPAID ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΙΩΣ.  ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΠΤ ..ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?ΛΓΟ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ

Επεξ/σία από and_kar

Αθήνα είμαι.

Ναι. Εγώ επαρχία θα την έχω αύριο. Η καθυστέρηση αυτή την φορά ήταν 2 μέρες περισσότερο από τις άλλες φορές. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι φταίνε τα μπλόκα. Η καθυστέρηση να είναι ώρες Όχι μέρες.

καλησπερα παιδια.προσπαθησα να κανω αγορα με αλλη καρτα.μου εβγαλε το εξης μυνημα:Εμείς δεν θα μπορούσε να ολοκληρώσετε την αγορά σας, επειδή ο εκδότης της κάρτας αρνήθηκε την κάρτα Visa ........ Έχουμε επιλέξει μια άλλη μέθοδο πληρωμής για εσάς. Παρακαλώ συνεχίστε με αυτήν τη μέθοδο πληρωμής, ή να επιλέξετε ένα διαφορετικό τρόπο για να πληρώσει.

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΕΓΡΑΦΕ

Έχεις σχεδόν τελειώσει. Θα επιβεβαιώσει την πληρωμή σας στο Sportsdirect.com.

ειναι ακυρη η συναλλαγη μου η υπαρχει περιπτωση να εγκριθει;

για καθε αποτυχημενη προσπαθεια τι προμηθεια κραταει η τραπεζα;επιστρεφεται;οποιος γνωριζει ας βοηθησει.

καλησπερα παιδια.προσπαθησα να κανω αγορα με αλλη καρτα.μου εβγαλε το εξης μυνημα:Εμείς δεν θα μπορούσε να ολοκληρώσετε την αγορά σας, επειδή ο εκδότης της κάρτας αρνήθηκε την κάρτα Visa ........ Έχουμε επιλέξει μια άλλη μέθοδο πληρωμής για εσάς. Παρακαλώ συνεχίστε με αυτήν τη μέθοδο πληρωμής, ή να επιλέξετε ένα διαφορετικό τρόπο για να πληρώσει.

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΕΓΡΑΦΕ

Έχεις σχεδόν τελειώσει. Θα επιβεβαιώσει την πληρωμή σας στο Sportsdirect.com.

ειναι ακυρη η συναλλαγη μου η υπαρχει περιπτωση να εγκριθει;

για καθε αποτυχημενη προσπαθεια τι προμηθεια κραταει η τραπεζα;επιστρεφεται;οποιος γνωριζει ας βοηθησει.

Για αποτυχία δεν υπάρχει προμήθεια. Η χρέωση θα γίνει όταν εξετάσουν ότι υπάρχει απόθεμα.

Για αποτυχία δεν υπάρχει προμήθεια. Η χρέωση θα γίνει όταν εξετάσουν ότι υπάρχει απόθεμα.

σευχαριστω.λογικα θακυρωθει η παραγγελια λογω capital controls;οτι μεχρεωσουν αργοτερα θα επιστραφουν;

σευχαριστω.λογικα θακυρωθει η παραγγελια λογω capital controls;οτι μεχρεωσουν αργοτερα θα επιστραφουν;

Μπορεί και να περάσει η παραγγελία.γίνεται σε πρώτο στάδιο δέσμευση ποσού. Όχι χρέωση. Αν την έκανες με πειπαλ θα σου έρθει μειλ όταν και αν γίνει η χρέωση.

Αν και εχω επιστρεψει ξανα στο sportsdirect ξεχασα τι ακριβως παιζει.

Οκ προφανως πληρωνεις (και το λεει) την επιστροφη των προιοντων.

Αν ζητησεις αλλαγη νουμερου και γινει exchange οταν τα ξαναστειλουν αυτοι πληρωνεις μεταφορικα ή οχι ? Απο ότι θυμαμαι οχι..αλλα δεν ειμαι σιγουρος

καλησπερα..προσπαθω να κανω παραγγελια μεσω paypal αλλα μ βγαζει οτι δεν δεχεται την καρτα που εχω  το sportdirect..ειτε ειναι mastercard ειτε visa...εσεις πως παραγγειλατε? αν μπορει καποιος να βοηθησει...

Αν και εχω επιστρεψει ξανα στο sportsdirect ξεχασα τι ακριβως παιζει.

Οκ προφανως πληρωνεις (και το λεει) την επιστροφη των προιοντων.

Αν ζητησεις αλλαγη νουμερου και γινει exchange οταν τα ξαναστειλουν αυτοι πληρωνεις μεταφορικα ή οχι ? Απο ότι θυμαμαι οχι..αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Οταν επιστρεφεις κατι για αλλαγη μεγεθους, πληρωνεις εσυ τα μεταφορικα για να παει εκει, και σου στελνουν το αλλο με δικη τους χρεωση.

Επισης αν εχεις πληρωσει με Paypal, μπορεις να ζητησεις να σου επιστρεψουν τα μεταφορικα απο εκει, εως 30$.

https://www.paypal.com/webapps/mpp/returns

• Like 1

Διαβασα το λινκ που εδωσες αλλα μολις εκανα Login (για να το κανω activate) στο paypal λεει αυτο 

Oops.

That page doesn’t exist.

Anyway ..το βρηκα αλλου το link

Εγω θελω να επιστρεψω καποια κομματια (ουσιαστικα τη μιση παραγγελια) . Θα με καλυψει το paypal ?

καλησπερα..προσπαθω να κανω παραγγελια μεσω paypal αλλα μ βγαζει οτι δεν δεχεται την καρτα που εχω το sportdirect..ειτε ειναι mastercard ειτε visa...εσεις πως παραγγειλατε? αν μπορει καποιος να βοηθησει...

φιλε μου και γω εχω προσπαθησει με το ιδιο αποτελεσμα...ειναι τα capital controls...κοιταξε αυτο τον τροπο. http://www.insomnia.gr/topic/579289-αγορές-με-paypal-ebay-μέθοδος-request-money/

Παιδια καλησπερα.μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι καλυτερη μεθοδος;request money η send money;η προμηθεια ειναι ιδια και στα δυο;τα χρηματα ειναι ετοιμα για χρηση κατευθειαν;μπορω να βαλω στο balance ακριβως οσα χρηματα θελω στην παραγγελια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...