Razor_7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Τί αντικαταβολή; 2016 είμαστε. Δε σε διασφαλίζει εντωμεταξύ η αντικαταβολή από κάτι αν σου χει στείλει φελιζόλ και πέτρες, καθώς κανονικά δεν μπορείς να ανοίξεις τον σάκο πριν πληρώσεις. Πιο ασφαλής τρόπος πληρωμής είναι με paypal. Αν δε γνωρίζεις πως δουλεύει και τα σχετικά κάνε αναζήτηση ή εδώ ή στον γούγλη. Επίσης από το site woomie.gr : Τι σηµαίνει το γράµµα στην αρίθµηση του µεγέθους των τζιν και παντελονιών? Τα γράµµατα µετά των αριθµό σηµαίνουν το µήκος του συγκεκριµένου µεγέθους. R=Regular =κανονική διάρκεια L= Long = περισσότερο από το κανονικό S= Short =μικρότερο από το κανονικό Αφού δε γράψανε και τίποτα άλλο στο "μικρότερο από το κανονικό" πάλι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Καλα δεν ειπα οτι δεν εχω ψωνισει ποτε με paypal...αλλα με αντικαταβολη νιωθω πιο ανετα.μπορει να κανω κ λαθος.τα εξοδα αποστολης απο το sportsdirect γνωριζει καποιος ποσο ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Καλα δεν ειπα οτι δεν εχω ψωνισει ποτε με paypal...αλλα με αντικαταβολη νιωθω πιο ανετα.μπορει να κανω κ λαθος.τα εξοδα αποστολης απο το sportsdirect γνωριζει καποιος ποσο ειναι; αναλόγως. Συνήθως ή 9,90 ή 19,90 (με 19,90 μπορείς να κάνεις αγορές χοντρικά ακόμη και 500Ε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω.Εξαρτωνται απο το βαρος τα εξοδα αποστολης;τα στανταρ ειναι 9.9; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Οπως το ειπε ο ρειζορ,συνηθως 10-11 ευρω,αλλα μετα απο καποιο ογκο και βαρος παει 20ρικο..Το δευτερο μου εχει τυχει οταν εκανα παραγγελια κοντα στα 400 ευρω,και μου ηρθανε 2 τεραστιες χαρτοκουτες,αντι για σακουλες που χρησιμοποιουν κανονικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω.τα εξοδα αποστολης θα αναγραφονται πριν την ολοκληρωση της παραγγελιας;εγω απλες αγορες θελω να κανω.το πολυ 30 ευρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια εγγύηση για τα παππούτσια; Είχα αγοράσει τέλη Νοέμβρη κάτι αθλητικά που παρέλαβα αρχές Δεκέμβρη...τα φόρεσα μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και 3 βδομάδες μετά τις γιορτές...μόνο για περπάτημα, ως "casual" καθημερινά, για να μην φοράω τα "καλά" αθλητικά μου συνέχεια... Κι όμως σ΄αυτό το διάστημα τρύπησε η κάτω σόλα και στα δύο στο ίδιο ακριβώς σημείο (που καταδεικνύει κατασκευαστικό λάθος ή προβλεπόμενη κατασκευαστικά αστοχία υλικού), ενώ τρύπησε κι από μέσα στο ένα και είναι έτοιμο και στο άλλο... ...τώρα σκούζουν σε κάθε πάτημα και λίγο νερό να έχει ο δρόμος, γρήγορα θα νιώσω την υγρασία στο εσωτερικό... ...με την μεγάλη έκπτωση κανά 10€ είχα πληρώσει, αλλά να μην βγάλουν μήνα χρήσης, χωρίς να έχουν ζοριστεί στο παραμικρό;; Ντρέπομαι να κάνω κίνηση στο Paypal, αλλά μου κακοφαίνεται κι όλας να έχω πληρώσει 20€ (με μεταφορικά) για προϊόν με διάρκεια ζωής ενός μηνός... έστειλα στο κατάστημα μήνυμα ζητώντας αντικατάσταση (εν πρώτοις, κι αν δεν υπάρχει το ίδιο ή ανάλογο επιστροφή χρημάτων)...δεν ξέρω όμως να έχει κάποια ειδική πολιτική το κατάστημα επί του θέματος, αλλά ούτε και το Paypal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα παιδια.προσπαθησα να κανω την πρωτη αγορα μου με paypal απο το sportsdirect.εβαλα τα στοιχεια της καρτας και βγηκε αυτο το μυνημα To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account. στο μεηλ πηρα το εξης Thanks for using PayPal. Please note that this is not a charge. Your account will be charged when the merchant processes your payment. You may receive multiple emails as the merchant processes your order. Your funds will be transferred when the merchant processes your payment. Any money in your PayPal account at that time will be used before any other payment source.To see the full transaction details, log in to your PayPal account. εγινε κανονικα η αγορα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα παιδια.προσπαθησα να κανω την πρωτη αγορα μου με paypal απο το sportsdirect.εβαλα τα στοιχεια της καρτας και βγηκε αυτο το μυνημα To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account. στο μεηλ πηρα το εξης Thanks for using PayPal. Please note that this is not a charge. Your account will be charged when the merchant processes your payment. You may receive multiple emails as the merchant processes your order. Your funds will be transferred when the merchant processes your payment. Any money in your PayPal account at that time will be used before any other payment source. To see the full transaction details, log in to your PayPal account. εγινε κανονικα η αγορα;;; Τι κάρτα χρησιμοποίησες; Ποιας τράπεζας; Υπάρχει η δέσμευση ποσού στο Paypal account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KinigosPsixon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 καλημέρα ξέρει κανείς αν έχει διαφορα στην ταχήτυτα το expess servise απο την απλή . με απλη έρχονται σε 10-20 μερες με express αν παραγγείλω τώρα θα είναι εδώ σε 4-5 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια εγγύηση για τα παππούτσια; Είχα αγοράσει τέλη Νοέμβρη κάτι αθλητικά που παρέλαβα αρχές Δεκέμβρη...τα φόρεσα μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και 3 βδομάδες μετά τις γιορτές...μόνο για περπάτημα, ως "casual" καθημερινά, για να μην φοράω τα "καλά" αθλητικά μου συνέχεια... Κι όμως σ΄αυτό το διάστημα τρύπησε η κάτω σόλα και στα δύο στο ίδιο ακριβώς σημείο (που καταδεικνύει κατασκευαστικό λάθος ή προβλεπόμενη κατασκευαστικά αστοχία υλικού), ενώ τρύπησε κι από μέσα στο ένα και είναι έτοιμο και στο άλλο... ...τώρα σκούζουν σε κάθε πάτημα και λίγο νερό να έχει ο δρόμος, γρήγορα θα νιώσω την υγρασία στο εσωτερικό... ...με την μεγάλη έκπτωση κανά 10€ είχα πληρώσει, αλλά να μην βγάλουν μήνα χρήσης, χωρίς να έχουν ζοριστεί στο παραμικρό;; Ντρέπομαι να κάνω κίνηση στο Paypal, αλλά μου κακοφαίνεται κι όλας να έχω πληρώσει 20€ (με μεταφορικά) για προϊόν με διάρκεια ζωής ενός μηνός... έστειλα στο κατάστημα μήνυμα ζητώντας αντικατάσταση (εν πρώτοις, κι αν δεν υπάρχει το ίδιο ή ανάλογο επιστροφή χρημάτων)...δεν ξέρω όμως να έχει κάποια ειδική πολιτική το κατάστημα επί του θέματος, αλλά ούτε και το Paypal. Το κατάστημα αρνήθηκε τη συνεργασία και λέει πως οι τρύπες στον πάτο έγιναν από "βαριά χρήση"...αν είχαν περάσει αυτά τα παππούτσια "βαριά χρήση" θα είχε λιώσει η σόλα στο μπροστινό μέρος, καθώς είναι λεπτή σαν φύλλο. Πάμε για Paypal dispute λοιπόν, θα τους ανεβάσω εκεί φωτογραφίες από όλο το παππούτσι για να δουν ότι δεν έχει υποστεί βαριά χρήση. Κι ελάχιστα βρεγμένο να είναι το οδόστρωμα (να είχε βρεξει τη προηγούμενη μέρα) τραβάει την υγρασία και τη μεταφέρει στο εσωτερικό (και λερώνει τις κάλτσες), ενώ σκούζουν στο περπάτημα...δεν είναι χρηστικά πλέον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Τι κάρτα χρησιμοποίησες; Ποιας τράπεζας; Υπάρχει η δέσμευση ποσού στο Paypal account?alpha bank!δεν ειχα συνδεδεμενο τραπεζικο λογαριασμο στο paypal.χτες το εκανα κατα την διαδικασια της αγορας.στο sportsdirect η λιστα αγορας μου εχει αποθηκευτει.στο paypal στο transaction details στο status λεει pending... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 καλημέρα ξέρει κανείς αν έχει διαφορα στην ταχήτυτα το expess servise απο την απλή . με απλη έρχονται σε 10-20 μερες με express αν παραγγείλω τώρα θα είναι εδώ σε 4-5 ? Οπως αναφέρεται και πιο πάνω στο θέμα το απλο κανει 5-7 μέρες ανάλογα που εισαι και το express 2-4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apos74 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Εκανα μια αγορα εχθες απο sportsdirect. Στην αρχη προσπαθησα να αγορασω μεσω paypal χωρις balance. Εφαγα ακυρο απο paypal. Μετα εβαλα χρηματα στο λογαριασμο του paypal με τη μεθοδο request money και η αγορα ολοκληρωθηκε. Το προβλημα ειναι οτι στο paypal account μου, εμφανιζει και τις 2 συναλλαγες (την ακυρωμενη και την ολοκληρωμενη) αλλα δεν αναφερει οτι η πρωτη εχει ακυρωθει. Εχθες και οι 2 ηταν pending. Σημερα η πρωτη συναλλαγη που εκανα παραμενει pending. Mπορω να την ακυρωσω? Και για ποσο θα ειναι σε κατασταση pending ενω η συναλλαγη εχει ηδη πληρωθει με την δευτερη που εκανα μεσω του Paypal balance? Στην καρτα μου δεν εχει χρεωθει κατι. Μηπως με διπλοχρεωσουν για την ιδια συναλλαγη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Και να θέλουν δε μπορουν καθώς δε πρόκειται με την καμία να χρεωθεί η κάρτα σου. Στο my account στο sportsdirect φαίνεται διπλή η παραγγελία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα