panosfl22 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Έχω παραγγείλει από τη πρηγουμενη εβδομαδα.μου δείχνει ότι έχει φύγει από βουδαπεστη από τις 4 2. Πως και άργησε τόσο. Έχει ξανάσυμβεί? Έχω παραγγείλει πολλες φορές αλλά αυτό πρώτη φορα Μηπως λογο Αγροτων??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Απλά τραγικό το support και όλο το experience από το SDI. Τι σου φταίει το Sportsdirect, όταν δεν υπάρχει κράτος και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιστωτική; Με τι τρόπο πλήρωσες; Έχει αγοράσει κανένας παπούτσια LEE COOPER ? Αξίζουν η τσάμπα το δεκάρικο? Από νούμερα τι λέει ?Φοράω 43 . Για Lee Cooper, πάρε 1,5 - 2 νούμερα, μικρότερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Έχει αγοράσει κανένας παπούτσια LEE COOPER ? Αξίζουν η τσάμπα το δεκάρικο? Από νούμερα τι λέει ?Φοράω 43 . Έχω πάρει για εμένα μποτάκια και για φίλους στρωτά. Μια χαρά είναι. Αλλά έχουν μεγάλη φόρμα. Εγώ τα πήρα 1 νούμερο μικρότερο από αυτό που φοράω. Αλλά επειδή ήταν διαφορετικά μποτάκια το ένα το πήρα 1,5 μικρότερο από το κανονικό μου. Δηλ http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-high-top-mens-boots-119377?colcode=11937703 αυτά τα πήρα 44.5 και http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-hasting-mens-boots-119361?colcode=11936105 αυτά 45 ενώ φοράω 46. Στην χειρότερη βάζεις πάτο αν βαριέσαι επιστροφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dendenden Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Τι σου φταίει το Sportsdirect, όταν δεν υπάρχει κράτος και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιστωτική; Με τι τρόπο πλήρωσες; Paypal, με μη επαρκή balance 80 ευρώ περίπου είχα και τα υπόλοιπα νόμιζα ότι θα τα τραβήξει από τη Visa. Για καλό και για κακό έστειλα χτες ένα έμβασμα για να συμπληρώσω το balance μου. Μου φταίει, ότι δεν σε ενημερώνει άμεσα το SDI και σου πετάει ένα Pending στο Paypal, χωρίς να ξέρεις γιατί και πως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δοκιμάστε και με κάρτες εγχώριες. Εγώ μόλις πέρασα παραγγελία 200€ amex της alpha (μέσω paypal) χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο με mastercard της εθνικής τρώω πόρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dendenden Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δοκιμάστε και με κάρτες εγχώριες. Εγώ μόλις πέρασα παραγγελία 200€ amex της alpha (μέσω paypal) χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο με mastercard της εθνικής τρώω πόρτα. Ωραίος,to status είναι pending στο paypal? Εμφανίζεται η παραγγελία σου στα Orders? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ωραίος,to status είναι pending στο paypal? Εμφανίζεται η παραγγελία σου στα Orders? Έχει περαστεί στις παραγγελίες με κατάσταση "In process". Δεν έχει μπλοκάρει ούτε μία φορά την αμεξ. Και έχω παραγγείλει πολλές φορές και μεγάλα ποσά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
so93 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Πρωτάρης στο SDI. Πάντως με ανησυχεί ότι δεν έχω ακόμα comfirmation email για την παρραγελια και ούτε στο tab orders εμφανίζει παραγγελία. Και στο τέλος της παραγγελίας είχε αρνητικό μήνυμα (6 βήμα), από ότι θυμάμαι και ζήταγε άλλη κάρτα. Τι να πω... Απλά τραγικό το support και όλο το experience από το SDI. -Απάντηση που έλαβα από το [email protected], ρωτώντας τους για το status της παραγγελίας: In some circumstances we may be able to cancel your order. You will receive an email confirmation if we have been successful in cancelling your order, If not please follow our returns procedures for unwanted items. Should you need to follow up on this case please quote the reference below: Γενικά πιστεύω ότι το SDI είναι πιο σωστοί από πολλους. Και εγώ 2 παραγγελίες έχω κάνει σύνολο και στην 1η ενώ πήρα κανονικά κάτι παπούτσια στο confirmation mail μου στείλανε ότι δεν είναι διαθέσιμα και μετά μου επέστρεψαν τα λεφτά. Για αυτό και pending.Μέχρι να διαβεβαιώσουν ότι έχουνε στοκ ειναι pending. Μόλις το επιβεβαιώσουν προχωράει κανονικά η διαδικασία. Απλά στην παραγγελία που έκανα πριν 3 μέρες μετά απο 1,5 μέρα μου στείλανε ότι προχωράει.. Τώρα αν σου βγάζουνε μηνύματα για ζητήματα με την κάρτα σου σόρρυ μαν μου αλλά εσύ φταις στην συγκεκριμένη περίπτωση. Φιλικά πάντα!! Απλά κοίτα την επόμενη φορά να έχεις φορτωμένο το balance σου στο paypal για να μην έχεις ζητήματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dendenden Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Απλά στην παραγγελία που έκανα πριν 3 μέρες μετά απο 1,5 μέρα μου στείλανε ότι προχωράει.. Τώρα αν σου βγάζουνε μηνύματα για ζητήματα με την κάρτα σου σόρρυ μαν μου αλλά εσύ φταις στην συγκεκριμένη περίπτωση. Φιλικά πάντα!! Απλά κοίτα την επόμενη φορά να έχεις φορτωμένο το balance σου στο paypal για να μην έχεις ζητήματα! Κατ'εμε 1,5 μέρα για να σου πουν an έχουν stock είναι way too much. Αυτή την στιγμή δεν ξέρω αν είναι pending λόγω stock ή κάρτας... Δεν έστειλα πριν το έμβασμα γιατί έχει περάσει η Visa σε άλλες αγορές. Τώρα περιμένω το έμβασμα και βλέπουμε... Καλοφόρετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasileios1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 γνωριζει κανεις τα hoodies everlast τι φορμα εχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 γνωριζει κανεις τα hoodies everlast τι φορμα εχουν? Φουτερ που εχω δυο εχουν φαρδια γραμμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Paypal, με μη επαρκή balance 80 ευρώ περίπου είχα και τα υπόλοιπα νόμιζα ότι θα τα τραβήξει από τη Visa. Για καλό και για κακό έστειλα χτες ένα έμβασμα για να συμπληρώσω το balance μου. Μου φταίει, ότι δεν σε ενημερώνει άμεσα το SDI και σου πετάει ένα Pending στο Paypal, χωρίς να ξέρεις γιατί και πως. Δεν γίνεται ξαφνικά να φταίει το SDI , μήπως έχει και ένα μερίδιο το paypal ? Εγώ είχα παραγγείλει αρκετές φορές πριν τα cc χωρίς Paypal και ιστορίες , ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα,μην ρίχνουμε ευθύνες σε κάτι που δεν είμαστε σίγουροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Παραγγελια τελευταια με 7 αντικειμενα. Θετικη εντυπωση πως συγκεντρωθηκαν αμεσως κι εχουν αποσταλει, ενω μονο στα 5 απο τα 7 υπηρχε ενδειξη "in stock". Αψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis.k Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Επειδη ειδα καποια σχολια για τα νουμερα στα παππουτσια για UK κτλ. Φοραω 44 συνήθως σε αθλητικό. Εχω ενα Nike και βλεπω οτι το 44αρι αντιστοιχεί σε UK 9. Σε κάτι adidas που έχω το 43αρι είναι UK9(1/2). Λέω να τσιμπήσω αυτό : http://www.sportsdirect.com/nike-zoom-winflo-2-mens-running-shoes-210170?colcode=21017002 Να πάρω το 9άρι κανονικά?Τι λέτε? Επίσης έβαλε προσφορα τα tommy. Με ενδιαφέρει αυτό http://www.sportsdirect.com/tommy-hilfiger-hilfiger-mens-golf-polo-shirt-549280?colcode=54928022 Εχω καποια αγορασμενα απο ελλαδα και γενικα το μεγεθος μου ειναι large. ξερετε αν υπαρχει καποια διαφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 γνωριζει κανεις τα hoodies everlast τι φορμα εχουν? Παρε ενα νουμερο μικροτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα