kleopatramisstrou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Θελω να κανω μια παραγγελια κατι παπουτσια για τον αντρα μου, αλλα ελεω capital control δε μου επιτρεπει να περασω την καρτα της Alpha που εχω, ουτε χρεωστικη, ουτε πιστωτικη. Αν μπορει καποιος που εχει εμπειρια παραγγελιων απο το συγκεκριμενο σαιτ να με εξυπηρετησει και να παραγγειλει εκεινος για εμενα θα του ημουν υποχρεη. Εννοειται οτι θα προηγηθει καταθεση στο λογαριασμο του και θα του βαλω και 20 ευρω επιπλεον της παραγγελιας για την ολη διαδικασια που θα μπει. Οποιος ενδιαφερεται να με εξυπηρετησει να μου στειλει πμ να κανονισουμε Επισης αν γνωριζει καποιος κανενα μαγαζι στην ελλαδα που να διαθετει γνησια και οικονομικα αθλητικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Παιδες καλησπερα, εχει ψωνισει κανεις το μπουφανακι της Karrimor 3 σε 1? Να μας πει εντυπωσεις http://www.sportsdirect.com/karrimor-3in1-jacket-mens-443532?colcode=44353270 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, το 11 στα asics σε τι αντιστοιχεί; Έχει κάποιος να μου πει; Επειδή δεν εμπιστεύομαι την αντιστοίχηση του sportdirect. Την πάτησα 1 φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the marauder Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Παιδες καλησπερα, εχει ψωνισει κανεις το μπουφανακι της Karrimor 3 σε 1? Να μας πει εντυπωσεις http://www.sportsdirect.com/karrimor-3in1-jacket-mens-443532?colcode=44353270 Το πήρα πέρσι,τον χειμώνα.Πραγματικά,από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.Αδιάβροχο και πολύ ζεστό, Το φοράω πάνω στη μηχανή και δεν περνάει τίποτα.Για το στυλ βέβαια το θέμα είναι τελείως υποκειμενικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Το πήρα πέρσι,τον χειμώνα.Πραγματικά,από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.Αδιάβροχο και πολύ ζεστό, Το φοράω πάνω στη μηχανή και δεν περνάει τίποτα.Για το στυλ βέβαια το θέμα είναι τελείως υποκειμενικό. Ενταξει μου αρεσει, απλα τωρα για 40 ευρω φαινετια μπουφαναρα... Απο νουμερο; Ισχυει το ενα νουμερο μικροτερο στα Karrimor? Ειμαι 1.80, 80 κιλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the marauder Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ενταξει μου αρεσει, απλα τωρα για 40 ευρω φαινετια μπουφαναρα... Απο νουμερο; Ισχυει το ενα νουμερο μικροτερο στα Karrimor? Ειμαι 1.80, 80 κιλά Ίδιες περίπου αναλογίες,πήρα medium και είναι σχετικά άνετο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, το 11 στα asics σε τι αντιστοιχεί; Έχει κάποιος να μου πει; Επειδή δεν εμπιστεύομαι την αντιστοίχηση του sportdirect. Την πάτησα 1 φορά. To UK11 της asics είναι EU46,5 αλλά αν δεν ξέρεις το ευρωπαϊκό σου μέγεθος,πρόσεξε: δώσε βάση στα εκατοστά και όχι στο size.Θέλω να πω ότι το 46,5 στην asics αντιστοιχεί σε 29,5 cm αλλά στη Nike για παράδειγμα μπορεί να αντιστοιχεί σε 30 ή 30,5 και σε μια άλλη εταιρεία σε 29.Ελπίζω να βοήθησα και να μη σε μπέρδεψα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dendenden Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Πρώτη παραγγελία σήμερα από Sportsdirect, περίπου 140 ευρώ. Πρέπει να έφαγα άκυρο από Visa Alpha. Έχω περίπου 80 ευρώ στο balance και νόμιζα ότι τα υπόλοιπα θα τα πάρει από την Visa. Το order δεν εμφανίζεται στο SDI και στο Paypal το Status είναι Pending (You submitted an order in the amount of 146 EUR to Sportsdirect.com). Τι πρέπει να κάνω τώρα? ( έχω ενεργοποιημένο Iban και μπορώ να στείλω έμβασμα για να φορτώσω το υπόλοιπο. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patras7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια.δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα ειναι ενα site το woomie.gr που μαλλον τα προιοντα του ειναι απο το sportsdirect.προσφερει αντικαταβολη και στανταρ εξοδα αποστολης 3.99.εγωδεν ειχα παραγγειλει απο το sportdirect λογω του οτι θελω με αντικαταβολη.ψαχνωντας λιγο ειδα οτι στο woomie.gr εχει τα ιδια ακριβως προιοντα. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2016 από patras7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ποιά προτείνεις επειδή κοιτάζω να πάρω; Αναλογως το ποδι σου, το περπατημα σου . Η αντιθεση στα πολυ καλα παπουτσια που σου προτειναν αλλα για overpronators (οπως ειμαι εγω) ειναι τα Asics Cayano που ειναι κορυφη Να ρωτησω και εγω για παντελονι που δεν εχω παρει ποτε απο εκει . 48W να υποθεσω οτι σημαινει 48 inches waist , σωστα ? Το 48W S , 48W L , 48W R τι στο καλο σημαινει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Απαντήθηκε μερικά μυνήματα πιο πάνω. Το s/r/l αναφέρεται στο μήκος και σημαίνει short/regular/long αντίστοιχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
so93 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Πρώτη παραγγελία σήμερα από Sportsdirect, περίπου 140 ευρώ. Πρέπει να έφαγα άκυρο από Visa Alpha. Έχω περίπου 80 ευρώ στο balance και νόμιζα ότι τα υπόλοιπα θα τα πάρει από την Visa. Το order δεν εμφανίζεται στο SDI και στο Paypal το Status είναι Pending (You submitted an order in the amount of 146 EUR to Sportsdirect.com). Τι πρέπει να κάνω τώρα? ( έχω ενεργοποιημένο Iban και μπορώ να στείλω έμβασμα για να φορτώσω το υπόλοιπο. Ευχαριστώ Είναι η στάνταρ διαδικασία αυτή. Μετά από μια μέρα μόλις επιβεβεβαιώσουν οτι μπορούν να ανταποκριθούν στην παραγγελία που έκανες,δουν δηλαδή ότι έχουν στοκ και από το paypal εγκρίνεται η συναλλαγή και περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την παραγγελία θα σου στείλουν. Μάλλον δηλαδη πέρασε η καρτα σου ΟΛΑ τα νούμερα σε παπούτσια είναι UK ακόμα και σε αυτά που έχει UK και σε παρένθεση το ευρωπαικό αντίστοιχο, η αντιστοιχία είναι 50-50 σωστή-λάθος, και μόνο με βάση το UK να ψωνίζετε. πχ λάθους ,http://www.sportsdirect.com/salomon-xr-shift-mens-trail-running-shoes-213321?colcode=21332157 Στα Salomon έτσι είναι!! Επειδή φοράω χρόνια το συγκεκριμένο brand αυτά είναι τα νούμερά του. Νομίζω είναι 0.5-1 νούμερα χαμηλότερο από τα άλλα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doryforika2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Έχω παραγγείλει από τη πρηγουμενη εβδομαδα.μου δείχνει ότι έχει φύγει από βουδαπεστη από τις 4 2. Πως και άργησε τόσο. Έχει ξανάσυμβεί? Έχω παραγγείλει πολλες φορές αλλά αυτό πρώτη φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dendenden Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Είναι η στάνταρ διαδικασία αυτή. Μετά από μια μέρα μόλις επιβεβεβαιώσουν οτι μπορούν να ανταποκριθούν στην παραγγελία που έκανες,δουν δηλαδή ότι έχουν στοκ και από το paypal εγκρίνεται η συναλλαγή και περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την παραγγελία θα σου στείλουν. Μάλλον δηλαδη πέρασε η καρτα σου Πρωτάρης στο SDI. Πάντως με ανησυχεί ότι δεν έχω ακόμα comfirmation email για την παρραγελια και ούτε στο tab orders εμφανίζει παραγγελία. Και στο τέλος της παραγγελίας είχε αρνητικό μήνυμα (6 βήμα), από ότι θυμάμαι και ζήταγε άλλη κάρτα. Τι να πω... Απλά τραγικό το support και όλο το experience από το SDI. -Απάντηση που έλαβα από το [email protected], ρωτώντας τους για το status της παραγγελίας: In some circumstances we may be able to cancel your order. You will receive an email confirmation if we have been successful in cancelling your order, If not please follow our returns procedures for unwanted items. Should you need to follow up on this case please quote the reference below: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor1999 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Έχει αγοράσει κανένας παπούτσια LEE COOPER ? Αξίζουν η τσάμπα το δεκάρικο? Από νούμερα τι λέει ?Φοράω 43 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα