Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη εχω  χασει την μπαλα με τα cc και διαφορα ποστ που εχουν γραφτει...Εχω χρεωστικη της Πειραιως,μπορω να παραγγειλω απευθειας ή με paypal?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ προσπάθησα με χρεωστική της Εθνικής αλλά τίποτα. Δοκίμασε δεν χάνεις και τίποτα, αν και το πιο πιθανό δεν θα περάσει. Εγώ θα βάλω την κάρτα Revolut που είναι και αγγλική

Καλημέρα. Σκέφτομαι να κάνω μία παραγγελία και είδα κάτι παπούτσια Lee Cooper, ξέρετε τι παίζει με τα νούμερα; Σε Nike φοράω 44

Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα νούμερο μικρότερο.Εγώ φοράω 45,5 στη Nike και το 45 της Lee Cooper μου είναι ένα-ενάμιση νούμερο μεγαλύτερο.Σου παραθέτω και την αντιστοιχία μεγεθών που βλέπω στο δικό μου Lee Cooper μήπως και σε βοηθήσει: EU 45,US 12,UK 11 και μήκος 30cm.

Παιδιά αν θέλετε παπούτσια για τρέξιμο πάρτε τα nimbus 16 η nimbus 17.είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτή την κατηγορία. Τα βγάλανε με 62 ευρώ στο σαιτ. Εγώ τα είχα αγοράσει 150 πριν 2 μήνες

• Like 1

Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα νούμερο μικρότερο.Εγώ φοράω 45,5 στη Nike και το 45 της Lee Cooper μου είναι ένα-ενάμιση νούμερο μεγαλύτερο.Σου παραθέτω και την αντιστοιχία μεγεθών που βλέπω στο δικό μου Lee Cooper μήπως και σε βοηθήσει: EU 45,US 12,UK 11 και μήκος 30cm.

Σ'ευχαριστώ φίλε. Αυτό έκανε έβαλα στο καλάθι το 43
  • Like 1

Καλημέρα. Σκέφτομαι να κάνω μία παραγγελία και είδα κάτι παπούτσια Lee Cooper, ξέρετε τι παίζει με τα νούμερα; Σε Nike φοράω 44

Εγώ σε αθλητικό φοράω 46 και μποτάκια 45,5 σε άλλες εταιρείες. Έχω πάρει 2 διαφορετικά μποτάκια lee. Να τα πάρεις οπωσδήποτε 1 νούμερο μικρότερο. Το ένα που πήρα και έχει πόθο ανοιχτή φόρμα, το 44,5 είναι ότι πρέπει.

Παιδιά αν θέλετε παπούτσια για τρέξιμο πάρτε τα nimbus 16 η nimbus 17.είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτή την κατηγορία. Τα βγάλανε με 62 ευρώ στο σαιτ. Εγώ τα είχα αγοράσει 150 πριν 2 μήνες

αυτο ειναι λαθος...αν τα παρει καποιος overpronator την εχει πατησει ασχημα...παπουτσια αποκλειστικα για underpronators ή αντε για neutral

Ερώτηση: Έκανα μια παραγγελία Σάββατο βράδυ, πλήρωσα με paypal (Μέσω Revolut), είμαι ακόμα στο processing, στο paypal υπάρχει η κίνηση του sportdirect αλλά με κατάσταση pending, το ίδιο και στην εφαρμογή της revolut έχει δεσμεύση τα χρήματα, αλλα πάλι γραφει pending... 

Είναι νωρίς ακόμα ή να στείλω μειλ στο sportdirect ?

Ερώτηση: Έκανα μια παραγγελία Σάββατο βράδυ, πλήρωσα με paypal (Μέσω Revolut), είμαι ακόμα στο processing, στο paypal υπάρχει η κίνηση του sportdirect αλλά με κατάσταση pending, το ίδιο και στην εφαρμογή της revolut έχει δεσμεύση τα χρήματα, αλλα πάλι γραφει pending... 

Είναι νωρίς ακόμα ή να στείλω μειλ στο sportdirect ?

Η χρέωση θα γίνει όταν στα στείλουν, επειδή υπάρχει περίπτωση κάποιο να μην το έχουν.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επειδή πολλοί ρωτάνε θα σας πω τι έγινε με εμένα. Τα είπαν και άλλοι πιο πάνω αλλά όχι συγκεντρωτικά.

Ψώνισα με paypal. Είχα ήδη κάνει από παλιά την εγγραφή για την επιστροφή στα μεταφορικά.

1. Παπούτσια- παρήγγειλα εγώ το λάθος νούμερο (2 ζευγάρια)
  2. ένα κολάν- δε μου άρεσε
  3. στείλανε το χαζό περιοδικό τους χωρίς να το παραγγείλω και μου το χρέωσαν

Περιοδικό:

Τους έστειλα μέιλ. Μου απάντησαν πως δε το θέλουν πίσω και μου επέστρεψαν τα χρήματα στο Paypal.

Παπούτσια και το κολάν:

Συμπλήρωσα το έγγραφο επιστροφής. Στα παπούτσια ζήτησα αλλαγή με άλλο νούμερο. Στο κολάν επιστροφή χρημάτων. Συσκεύασα τα παπούτσια και το κολάν με τα κουτιά τους μαζί (αλλά σύμφωνα με τους όρους τους δεν είναι απαραίτητο), έβαλα μέσα το έγγραφο επιστροφής και έβγαλα φωτογραφίες το πακέτο. Το έστειλα με ΕΛΤΑ και έβγαλα φωτογραφία την απόδειξη.

Paypal

Τους έστειλα τις φωτογραφίες, αριθμό παραγγελίας και ότι άλλο ζητούσανε. Σε 3-4 μέρες μου βάλανε 30 ευρώ (είχα πληρώσει κανά δυο ευρώ παραπάνω).

Sportsdirect

Καμιά 10αριά μέρες μετά που έστειλα το δέμα, μπήκανε χρήματα στο paypal ίσα με την αξία του κολάν. Δε πήρα κανένα μέιλ από Sportsdirect για οτιδήποτε. Τους έγραψα να ρωτήσω τι γίνεται (αν κάνανε την αλλαγή, αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι κτλ). Δεν απάντησαν.

3 βδομάδες μετά από όταν έστειλα τις επιστροφές, απλά έφερε η DHL τα παπούτσια. Ούτε μέιλ επιβεβαίωσης ούτε tracking number ούτε τίποτα. Δε μου απάντησαν ποτέ στα μέιλ μου. Δε πλήρωσα μεταφορικά για να μου στείλουν τα παπούτσια αλλαγής.

πόσο πάει το έλτα για αποστολή στην αγγλία???????

το υπολογίζεις ως δέμα απο εδω:

https://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx

άλλες επιλογές υπάρχουν ? πχ DHL συμφέρει ξέρει κανείς?

θέλω να επιστρέψω ενα ζευγάρι παπούτσια μεσα στο κουτί τους (έκανα εγω λάθος στο νουμερο)

Όταν γράφει για παράδειγμα: «Η προσφορά λήγει τα μεσάνυχτα την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου» εννοεί ότι ισχύει μέχρι την Τρίτη στις 23:59 ή την Τετάρτη στις 23:59;

ρε παιδια τα νουμερα ειναι αγγλικα η αμερικανικα.

σε ενα ζευγαρι απο ελλαδα που πηρε δεν ειχε αγγλικο νουμερο μονο αμερικανικο και ευρωπαικο

Το κατάστημα είναι βρετανικό άρα όσα νούμερα βλέπεις στο internet store τους είναι UK.

Αν καταλαβαίνω καλά από αυτό που γράφεις, αγόρασες κάποιο ζευγάρι από Ελλάδα και μέσα στο παπούτσι η ετικέτα έγραφε μόνο ευρωπαϊκό και αμερικάνικο νούμερο;Αν ναι,googlαρε τη μάρκα του παπουτσιού ώστε να βρεις size guide και να δεις ποιο UK size αντιστοιχεί πχ στο EU45  US11...Κάποιες εταιρείες όπως η asics δεν αναγράφουν σε κάποια από τα μοντέλα τους το UK size.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΟΛΑ τα νούμερα σε παπούτσια είναι UK

ακόμα και σε αυτά που έχει UK και σε παρένθεση το ευρωπαικό αντίστοιχο, η αντιστοιχία είναι 50-50 σωστή-λάθος, και μόνο με βάση το UK να ψωνίζετε.

πχ λάθους ,http://www.sportsdirect.com/salomon-xr-shift-mens-trail-running-shoes-213321?colcode=21332157

Επεξ/σία από NaGR

αυτο ειναι λαθος...αν τα παρει καποιος overpronator την εχει πατησει ασχημα...παπουτσια αποκλειστικα για underpronators ή αντε για neutral

Ποιά προτείνεις επειδή κοιτάζω να πάρω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...