Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η πορεία είναι:

LEEDS

GATWICK

BRUSSELS

BUDAPEST

HELSINKI

BUDAPEST

ATHENS

MADRID

Σου εβαλα επιπλεον δυο σημεια ετσι για το γουστο! Θεσσαλονικη γιαννενα με δυο παπουτσια πανινα... μπαλακι μου το εχουν κάνει και ακομα τιποτα... Το εχω πάρει πλεον στο χαβαλε... Κατα τα αλλα η διαδρομη ειναι οπως τη λες!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν αγορασουμε μεσω paypal αλλα με καρτα της revolut, συμφερει να αγορασουμε σε λιρες ή σε ευρω?

Πάντα σε Ευρώ (εκτός αν ανατιμηθεί τόσο ώστε η ισοτιμία να ξεπεράσει προς τα κάτω τις 1,20 λίρες)

Απο τη στιγμη που φαινεται Βουδαπεστη,σε 2 μερες μετα ειναι Αθηνα,και σε 1 μερα συνηθως επαρχια κτλ κτλ..

Ε,καμια φορα μπορει να καθυστερησει και λιγο...

Την προηγουμενη εβδομαδα εφυγε το πακετο μου απο τη Βουδαπεστη Τεταρτη στις 11.09 το πρωι και Παρασκευη στις 12.00 κτυπησε το κουδουνι ο κουριερ. Εντυπωσιαστηκα θετικα απο την ταχυτητα παραδοσης, σχεδον παντα λαμβανα Δευτερα καθε δεμα που ειχε φυγει Τεταρτη απο Βουδαπεστη.

• Like 1

Την προηγουμενη εβδομαδα εφυγε το πακετο μου απο τη Βουδαπεστη Τεταρτη στις 11.09 το πρωι και Παρασκευη στις 12.00 κτυπησε το κουδουνι ο κουριερ. Εντυπωσιαστηκα θετικα απο την ταχυτητα παραδοσης, σχεδον παντα λαμβανα Δευτερα καθε δεμα που ειχε φυγει Τεταρτη απο Βουδαπεστη.

Και εμένα  το ίδιο για Ηράκλειο Κρήτης... Αφού φύγει απο Βουδαπέστη ,μετά απο τρεις  μέρες είναι στη πόρτα μου!Mακάρι να ξαναβγάλει σύντομα καμια καλή προσφορά...

Παιδία τα karrimor μπουφαν έχουν σχετικά φαρδιά γραμμή ?? Γενικά έχει πάρει κανένας ?? Και τι νούμερο μου προτείνετε είμαι 1,72 κ 75 κιλα.

Εγω ειμαι 1.80/90κιλα,και φοραω medium.ενα νουμερο μικροτερο δηλαδη...

Παιδία τα karrimor μπουφαν έχουν σχετικά φαρδιά γραμμή ?? Γενικά έχει πάρει κανένας ?? Και τι νούμερο μου προτείνετε είμαι 1,72 κ 75 κιλα.

Εχω ενα running jacket, 1.75 κοντα στα 100κ. και το large είναι ενα κλικ στενό... μόλις πιάσω τα 95κ. θα είναι μια χαρά

Να προτείνω κάτι επειδή και εγώ έχω πολλές φορές πρόβλημα με τ νούμερα;

Γίνεται να αναφέρουμε και περιφέρεια στήθους; Νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικότερο. 

πραγματικα ειναι αυτο που χρειαζεται διαβασα τοσες μα τοσες σελιδες και ολοι αναφερωνται σε υψος και κιλα.πιστευω θα βοηθηση αρκετα το να λεμε και περιφερεια

Για σας παιδιά θέλω να παραγγείλω από sportsdirect αλλά στη γειτονιά μου δεν έχουμε διευθύνσεις. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη περίπτωση; 

Tα δεματα ερχονται με κουριερ(dhl),αλλα παντα με παιρνουν τηλ να παραλαβω,οποτε αν δωσεις τηλεφωνο νομιζω δεν εχεις προβλημα!

Tα δεματα ερχονται με κουριερ(dhl),αλλα παντα με παιρνουν τηλ να παραλαβω,οποτε αν δωσεις τηλεφωνο νομιζω δεν εχεις προβλημα!

ok. Σ' ευχαριστώ φίλε μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως το ειπαν αλλα μελη εγινε και με τη δικη μου αποστολη.

Δεκα ημερολογιακες μερες αναμεσα σε παραγγελια-παραλαβη και τηλεφωνημα του κουριερ πριν μου επιδωσει το δεμα.

Αψογα.

Επεξ/σία από sahanaki4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...