paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Η πορεία είναι: LEEDS GATWICK BRUSSELS BUDAPEST HELSINKI BUDAPEST ATHENS MADRID Σου εβαλα επιπλεον δυο σημεια ετσι για το γουστο! Θεσσαλονικη γιαννενα με δυο παπουτσια πανινα... μπαλακι μου το εχουν κάνει και ακομα τιποτα... Το εχω πάρει πλεον στο χαβαλε... Κατα τα αλλα η διαδρομη ειναι οπως τη λες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αν αγορασουμε μεσω paypal αλλα με καρτα της revolut, συμφερει να αγορασουμε σε λιρες ή σε ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αν αγορασουμε μεσω paypal αλλα με καρτα της revolut, συμφερει να αγορασουμε σε λιρες ή σε ευρω? Πάντα σε Ευρώ (εκτός αν ανατιμηθεί τόσο ώστε η ισοτιμία να ξεπεράσει προς τα κάτω τις 1,20 λίρες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Απο τη στιγμη που φαινεται Βουδαπεστη,σε 2 μερες μετα ειναι Αθηνα,και σε 1 μερα συνηθως επαρχια κτλ κτλ.. Ε,καμια φορα μπορει να καθυστερησει και λιγο... Την προηγουμενη εβδομαδα εφυγε το πακετο μου απο τη Βουδαπεστη Τεταρτη στις 11.09 το πρωι και Παρασκευη στις 12.00 κτυπησε το κουδουνι ο κουριερ. Εντυπωσιαστηκα θετικα απο την ταχυτητα παραδοσης, σχεδον παντα λαμβανα Δευτερα καθε δεμα που ειχε φυγει Τεταρτη απο Βουδαπεστη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kopeli Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Την προηγουμενη εβδομαδα εφυγε το πακετο μου απο τη Βουδαπεστη Τεταρτη στις 11.09 το πρωι και Παρασκευη στις 12.00 κτυπησε το κουδουνι ο κουριερ. Εντυπωσιαστηκα θετικα απο την ταχυτητα παραδοσης, σχεδον παντα λαμβανα Δευτερα καθε δεμα που ειχε φυγει Τεταρτη απο Βουδαπεστη. Και εμένα το ίδιο για Ηράκλειο Κρήτης... Αφού φύγει απο Βουδαπέστη ,μετά απο τρεις μέρες είναι στη πόρτα μου!Mακάρι να ξαναβγάλει σύντομα καμια καλή προσφορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpap1994 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Παιδία τα karrimor μπουφαν έχουν σχετικά φαρδιά γραμμή ?? Γενικά έχει πάρει κανένας ?? Και τι νούμερο μου προτείνετε είμαι 1,72 κ 75 κιλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Παιδία τα karrimor μπουφαν έχουν σχετικά φαρδιά γραμμή ?? Γενικά έχει πάρει κανένας ?? Και τι νούμερο μου προτείνετε είμαι 1,72 κ 75 κιλα. Εγω ειμαι 1.80/90κιλα,και φοραω medium.ενα νουμερο μικροτερο δηλαδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Παιδία τα karrimor μπουφαν έχουν σχετικά φαρδιά γραμμή ?? Γενικά έχει πάρει κανένας ?? Και τι νούμερο μου προτείνετε είμαι 1,72 κ 75 κιλα. Εχω ενα running jacket, 1.75 κοντα στα 100κ. και το large είναι ενα κλικ στενό... μόλις πιάσω τα 95κ. θα είναι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 είναι φαρδιά, ένα νούμερο κάτω τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Να προτείνω κάτι επειδή και εγώ έχω πολλές φορές πρόβλημα με τ νούμερα; Γίνεται να αναφέρουμε και περιφέρεια στήθους; Νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobask2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 πραγματικα ειναι αυτο που χρειαζεται διαβασα τοσες μα τοσες σελιδες και ολοι αναφερωνται σε υψος και κιλα.πιστευω θα βοηθηση αρκετα το να λεμε και περιφερεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanikos88 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Για σας παιδιά θέλω να παραγγείλω από sportsdirect αλλά στη γειτονιά μου δεν έχουμε διευθύνσεις. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Για σας παιδιά θέλω να παραγγείλω από sportsdirect αλλά στη γειτονιά μου δεν έχουμε διευθύνσεις. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Tα δεματα ερχονται με κουριερ(dhl),αλλα παντα με παιρνουν τηλ να παραλαβω,οποτε αν δωσεις τηλεφωνο νομιζω δεν εχεις προβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanikos88 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Tα δεματα ερχονται με κουριερ(dhl),αλλα παντα με παιρνουν τηλ να παραλαβω,οποτε αν δωσεις τηλεφωνο νομιζω δεν εχεις προβλημα! ok. Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Οπως το ειπαν αλλα μελη εγινε και με τη δικη μου αποστολη. Δεκα ημερολογιακες μερες αναμεσα σε παραγγελια-παραλαβη και τηλεφωνημα του κουριερ πριν μου επιδωσει το δεμα. Αψογα. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2016 από sahanaki4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα