Razor_7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Alpha χρεωστική περνάει; Έχει δοκιμάσει κανείς, μην πηγαίνω τσάμπα να κάνω κατάθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εγω οσο προσπαθησα με καρτες Alpha χρεωστικες και πιστωτικες δεν εκανα κατι. Αν και τελικα σε συμφερει μονο μεσα απο Paypal, για τυχον επιστροφες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livaspy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα, ξέρει κανεις αν τα μεγέθη σε Pierre Cardin μάλλινα ειναι νορμαλ διοτι στα πουκάμισα ειναι ενα κλικ μικρότερα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis.k Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πήρα ένα νούμερο μικρότερο όπως μου πρότειναν και είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FKLDS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ, λαμβάνοντας υπόψιν και τις κριτικές που διάβασα για τα Pierre Cardin, αγόρασα μακρυμάνικες μπλούζες ένα νούμερο μικρότερο και μου ήρθαν "κουτί". Μήπως ξέρει κανένας αν και στα μπουφάν/τζάκετ ισχύει το ίδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Alpha χρεωστική δεν περασε σε εμενα σημερα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μου κάνει εντύπωση αυτό που λέτε για τα pierre cardin...εγώ έχω αγοράσει ένα φούτερ και ένα πουλοβεράκι(αυτά με το φερμουάρ μέχρι το στήθος) XL όπως και στα υπόλοιπά μου ρούχα και μου κάθονται κανονικά.Αν έπαιρνα Large,θα μου ήταν στενό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εγω οσο προσπαθησα με καρτες Alpha χρεωστικες και πιστωτικες δεν εκανα κατι. Αν και τελικα σε συμφερει μονο μεσα απο Paypal, για τυχον επιστροφες.Εννοειται μεσω pp.Αλλα το ιδιο δεν ειναι;Αν δεν περναει ξεχωριστα θα περναει μεσω pp; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ποσες μερες κανουν συνηθως μεχρι να φτασουν τα προιοντα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ποσες μερες κανουν συνηθως μεχρι να φτασουν τα προιοντα; 4-5 για αθήνα και 5-6 για επαρχία. Εαν εισαι πολυ γκαντέμης οπως ο υποφαινόμενος βάλε 10 ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 4-5 για αθήνα και 5-6 για επαρχία. Εαν εισαι πολυ γκαντέμης οπως ο υποφαινόμενος βάλε 10 ... Και γω τοτε στους γκαντεμηδες. Ημερολογιακες 7 ηδη και θα περιμενω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Και γω τοτε στους γκαντεμηδες. Ημερολογιακες 7 ηδη και θα περιμενω. εσενα εκανε το γυρο της ευρωπης; γιατι εμενα ήδη μπήκε 2 φορες σε λάθος κοντεινερ.... τωρα περιφέρεται καπου στη σκανδιναβια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 εσενα εκανε το γυρο της ευρωπης; γιατι εμενα ήδη μπήκε 2 φορες σε λάθος κοντεινερ.... τωρα περιφέρεται καπου στη σκανδιναβια! Ναι, τρεις χωρες περασε και συνεχιζει ακαθεκτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Από τη μέρα που φεύγει κάνει 8-9 ημέρες (με 1 Σ/Κ ανάμεσα) για να έρθει. Εξαίρεση το express που έρχεται την επόμενη ημέρα. Επομένως αν αργήσει παραπάνω είναι γιατί άργησε η αποστολή δεν είναι θέμα γκαντεμιάς. (εξείρεση κάτι σκανδιναυίες) Η πορεία είναι: LEEDS GATWICK BRUSSELS BUDAPEST ATHENS THESSALONIKI (+1 ημέρα) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Απο τη στιγμη που φαινεται Βουδαπεστη,σε 2 μερες μετα ειναι Αθηνα,και σε 1 μερα συνηθως επαρχια κτλ κτλ.. Ε,καμια φορα μπορει να καθυστερησει και λιγο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα