Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να ρωτήσω κάτι οι χρέωσεις γίνονται σε ευρώ ή σε λίρες και κάνεις την μετατροπή το pp ή η τράπεζα?

Την χρέωση θα την κάνεις σε ευρώ από το sportsdirect απευθείας, καθώς για λόγους marketing μάλλον έχουν την ανταλλαγή 1,0 προς 1,2 αντί του 1,3 περίπου που είναι τώρα.

Επομένως κερδίζεις.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως βλεπετα τα reviews; Υπαρχει καποιο σημειο με ολα τα καινουργια; Εγω τα θεωρω αχρηστα και ποτε δεν εκανα γιατι τα ειδη ειναι προσκαιρα, μολις πουληθουν σβηνουν οχι μονο τα reviews αλλα και την αναφορα για το προιον, μενει μονο ενα νουμερο ξερο.

Έκανα παραγγελία μέσω pay pal balance.Έπειτα μου έστειλαν mail λέγοντας ότι μερικά πράγματα δεν τα είχαν πλέον διαθέσιμα.Μετά από ποσό καιρό ξαναμπαίνουν αυτά τα χρήματα στο pay pal; Επίσης με τα προϊόντα που αφαίρεσαν,το κόστος των μεταφορικών όπως υπολογισα μειώθηκε από 14,99 σε 10,99.Την διαφορά αυτή θα μου τη βάλουν ξανά στο balance;

ειμαι 19 χρονων σχεδον...1.75 υψος..65 κιλα και θελω να παρω αυτο το παντελονι...τι νουμερο μου πρωτινετε?34w r?http://www.sportsdirect.com/crafted-twisted-mens-chinos-518637?colcode=51863702εχω παρει πολλες φορες απο αυτο το σαιτ αλλα ποτε παντελονια τυπου chinos...(αν το λεω σωστα)....και περα απο αυτο τα νουμερα που φοραω σε παντελονια που εχω αγορασει απ οελλαδα διαφερουν..πχ τα τζιν μ ειναι 34αρια...αλλα ενα υφασματινο παντελονι απο berscha 38!!..και ενα αλλο τζιν που ειχα αγορασει απο sportsdirect (lee cooper)το πηρα 34w r και μ ειναι λιγο μεγαλο στην μεση!

ΥΓ...θελω να το φοραω με πουκαμισο ειτε μεσα ειτε απεξω...οποτε δεν θελω να ειναι τερμα στενο στην μεση...να εχει αρκετο περιθωριο αλλα να μην μ πεφτει κιολας!...

32wr φοράω εγω με λίγα κιλά παραπάνω και μερικούς πόντους παραπάνω. Εφόσον θες πουκάμισο απο μεςα νομιζω οτι κ εσένα θα σου ειναι ακριβώς το 32

ειμαι 19 χρονων σχεδον...1.75 υψος..65 κιλα και θελω να παρω αυτο το παντελονι...τι νουμερο μου πρωτινετε?34w r?http://www.sportsdirect.com/crafted-twisted-mens-chinos-518637?colcode=51863702εχω παρει πολλες φορες απο αυτο το σαιτ αλλα ποτε παντελονια τυπου chinos...(αν το λεω σωστα)....και περα απο αυτο τα νουμερα που φοραω σε παντελονια που εχω αγορασει απ οελλαδα διαφερουν..πχ τα τζιν μ ειναι 34αρια...αλλα ενα υφασματινο παντελονι απο berscha 38!!..και ενα αλλο τζιν που ειχα αγορασει απο sportsdirect (lee cooper)το πηρα 34w r και μ ειναι λιγο μεγαλο στην μεση!

ΥΓ...θελω να το φοραω με πουκαμισο ειτε μεσα ειτε απεξω...οποτε δεν θελω να ειναι τερμα στενο στην μεση...να εχει αρκετο περιθωριο αλλα να μην μ πεφτει κιολας!...

Λεβέντη έχουμε το ίδιο σουλούπι , είχα αγοράσει το καλοκαίρι παντελόνια chinos της μάρκας kangol,το μέγεθος που τα είχα αγοράσει ήτανε 30 W R και με ζώνη και με πουκάμισο από μέσα κομπλέ ήμουν,το μόνο θέμα με στένευαν λίγο στις γάμπες κάτω γενικά κομπλέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...