Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω χιλιαδες λιρες παραγγελίες για μενα και φίλους μου, έχω στείλει δεκάδες πράγματα πίσω, πάντα με αίτημα για αλλαγη και όχι refund, δεν υπήρξε ποτέ αλλαγή. Έχεις εσύ εμπειρια;

Eγώ έχω πρόσφατη εμπειρία κιόλας, ενός μήνα. Και τώρα αναμένω αλλαγη σε ένα παντελόνι που έστειλα. Τα μεταφορικά από αλλαγή τα χρεώνεται το SD. Η μόνη πιθανότητα να σε κάνουν refund είναι να μην υπάρχει το μέγεθος που ζήτησες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγώ έχω πρόσφατη εμπειρία κιόλας, ενός μήνα. Και τώρα αναμένω αλλαγη σε ένα παντελόνι που έστειλα. Τα μεταφορικά από αλλαγή τα χρεώνεται το SD. Η μόνη πιθανότητα να σε κάνουν refund είναι να μην υπάρχει το μέγεθος που ζήτησες..

γιατι τα πληρωνει το sd?μονο αν ειναι κατι ελλατωματικο ή σου στειλουν κατι λαθος τα χρεωνονται.αν δεν σου αρεσε εσενα κατι δεν νομιζω να στο αλλαξουν και να χρεωθουν και τα μεταφορικα για να στο ξαναστειλουν.ας μας πει καποιος πιο εμπειρος

Επεξ/σία από apostolisk4
Δημοσ.

γιατι τα πληρωνει το paypal?μονο αν ειναι κατι ελλατωματικο ή σου στειλουν κατι λαθος τα χρεωνονται.αν δεν σου αρεσε εσενα κατι δεν νομιζω να στο αλλαξουν και να χρεωθουν και τα μεταφορικα για να στο ξαναστειλουν.ας μας πει καποιος πιο εμπειρος

http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/ContactUs/ContactForm

post-226424-0-26513300-1452878633_thumb.png

Θα ξαναγκρινιάξω. Τα ίδια πράγματα συνέχεια. Αναφέρει ξεκάθαρα ότι είτε έχουν κάνει αυτοί λάθος είτε κάποιος θέλει αλλαγή, τα μεταφορικά για να τα στείλει ΔΕΝ τα καλύπτει το sportsdirect αλλά τα επιβαρύνεται ο αγοραστής. Αν ο αγοραστής έχει πληρώσει με pp μπορεί να ζητήσει μέχρι και 30€ για 12 παραγγελίες ετησίως. 

Τα μεταφορικά μετά που θα στείλουν τα πράγματα που επέλεξε ο αγοραστής να αλλάξει (λάθος νούμερο, χρώμα, ελαττωματικά ) τα καλύπτει το sportsdirect. 

Αυτά.

Δημοσ.

attachicon.gifScreenshot.png

Θα ξαναγκρινιάξω. Τα ίδια πράγματα συνέχεια. Αναφέρει ξεκάθαρα ότι είτε έχουν κάνει αυτοί λάθος είτε κάποιος θέλει αλλαγή, τα μεταφορικά για να τα στείλει ΔΕΝ τα καλύπτει το sportsdirect αλλά τα επιβαρύνεται ο αγοραστής. Αν ο αγοραστής έχει πληρώσει με pp μπορεί να ζητήσει μέχρι και 30€ για 12 παραγγελίες ετησίως. 

Τα μεταφορικά μετά που θα στείλουν τα πράγματα που επέλεξε ο αγοραστής να αλλάξει (λάθος νούμερο, χρώμα, ελαττωματικά ) τα καλύπτει το sportsdirect. 

Αυτά.

λαθος δικο μου φιλε .εννουσα sportsdirect και οχι paypal.το ιδιο πραγμα λεμε απλα μπερδευτηκα εγω.δικο μου το λαθος

edit:δεν λεμε το ιδιο τελικα.δεν ηξερα οτι και σε περιπτωση που εκαναν αυτοι λαθος χρεωνομαστε εμεις τα μεταφορικα.

Δημοσ.

παιδια αν θελει κανενας το μπουφαν το everlast που εδιναν σημερα με διαγωνισμο ας μου πει να του χαριζω τον κωδικο αν γινεται γιατι εγω δεν θα το αγορασω.

Δημοσ.

Εχω ενα περιεργο προβλημα. Ειχα κανει μια παραγγελια για εμενα και 3 φιλους πριν 2 μηνες. Πριν λιγες ημερες ενημερωθηκα οτι κατι εσωρουχα που ειχε παραγγειλει ο φιλος μου, ειχαν μεσα την ασφαλεια και δε μπορει να τα ανοιξει. Υπαρχει καποια ιδεα, τι μπορω να κανω;

Καποια ιδεα; Μπορω να τα γυρισω πισω; Εχει περασει η προθεσμια; Δικο τους λαθος ειναι παντως. Αποδειξη δεν κρατησα, ωστε να τα παω σε καποιο Ελληνικο καταστημα.

Δημοσ.

Καποια ιδεα; Μπορω να τα γυρισω πισω; Εχει περασει η προθεσμια; Δικο τους λαθος ειναι παντως. Αποδειξη δεν κρατησα, ωστε να τα παω σε καποιο Ελληνικο καταστημα.

Εψαξες και δεν βρήκες κάτι για την αφαίρεση των αντικλεπτικών;  https://www.google.gr/#q=remove+security+tags+on+clothes

• Like 1
Δημοσ.

Η απόδειξη υπάρχει στο Ιστορικό παραγγελιών σου. Μπαίνειςκαι την εκτυπώνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να κάνω παραγγελία απο το sportdirect και θέλω βοήθεια σχετικά με τα μεγέθη . Μάρκες που θα ψάξω Lee Cooper, adidas, Puma, Jack and Jones, pierre cardin, soulcal  και Nike.   Προιόντα τα οποία θέλω είναι φουτέρ με κουκούλα , κάτω φόρμες ,  t shirt , και μπλουζάκια τύπου πόλο (με γιακά). Είμαι 1,87 και 97 κιλά σε καλή κατανομή θα έλεγα και συνήθως όλα μου τα ρούχα είναι XL εκτός απο κάποια που μπορεί να είναι XXL (πιστεύω ότι οι εταιρίες τα βγάζουν μικρά πχ. Admiral).

Επεξ/σία από frelas
Δημοσ.

Ποιο μπουφαν λες;

http://www.sportsdirect.com/SearchResults?DescriptionFilter=609225&utm_source=sd-1601116-facebook-jkt&utm_medium=email&utm_campaign=1601116-facebook-jkt   εδωσα τον κωδικο στον πρωτο που μου το ζητησε αλλα δεν μου ειπε ακομα αν το πηρε ή οχι.στο τελος θα τελειωσουν τα κομματια και θα παει χαμενος.αν εκανε και πιο νωρις την αγορα θα πετυχενε περισσοτερα χρωματα και νουμερα..κριμα και ειναι 60 λιρες μπουφανακι

Δημοσ.

Εψαξες και δεν βρήκες κάτι για την αφαίρεση των αντικλεπτικών;  https://www.google.gr/#q=remove+security+tags+on+clothes

Παντως λεει οτι αν ανοιχθουν θα γεμισουν τα ρουχα με μελανι. Δε ξερω εαν ειναι σωστη κινηση αυτη.. Το θεμα ειναι να τα γυρισω πισω το sportdirect για να βγαλουν οι ιδιοι τον αντικλεπτικο μηχανισμο.

Δημοσ.

Ειστε σιγουροι οτι αυτα εχουν μελανι; Νομιζω οτι οσα υπαρχουν ελλαδα ειναι απλος μηχανισμος (και πανε και το βαρανε σε σημειο που φαινεται η τρυπα που αφηνει το καρφι του αντικλεπτικου)

Δημοσ.

Ετσι γραφει στην ετικετα απο το αντικλεπτικο. Οχι τιποτα αλλο τα πηρε και 32 ευρω 3 εσωρουχα calvin klein. Εινα κριμα να πανε χαμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...