vgiozo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι. Πριν κάποιες μέρες έκανα μια παραγγελία στο Sportsdirect πληρώνοντας με PayPal. Όμως διαπίστωσα ότι κάνοντας το κόλπο με το request money στο PayPal μου δεσμευσανε τα χρήματα για 21 ημέρες. Χωρίς να το ξέρω αυτό έκανα την παραγγελία. Στο PayPal μου έχει την παραγγελία ως pending αφού δεν υπάρχουν χρήματα στο balance ακόμη. Στο ιστορικό παραγγελιών όμως στο Sportsdirect δεν υπάρχει. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η παραγγελία έχει εγκριθεί απο το κατάστημα και αν γίνεται να την ακυρώσω κάπως. Συγγνώμη αν σας κούρασα. Δεν έχει εγκριθεί η παραγγελία, όχι...το έπαθα πολλές φορές τη προηγούμενη περίοδο (χωρίς να έχω κάνει όμως το συγκεκριμένο κόλπο, αλλά δοκιμάζοντας αν θα περάσει η πληρωμή στην κάρτα μέσω Paypal)... ...γενι΄κα αν δεν πληρώνεται αμέσως, η παραγγελία δεν καταγράφεται στο sportsdirect... Μπορείς είτε να περιμένεις είτε να τους στείλεις μήνυμα να την ακυρώσουν για σένα (παρέχοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία)...δυστυχώς ποτέ δεν δέχθηκαν να εγκρίνουν παραγγελία εκ των υστέρων που δεν καταγράφηκε τη στιγμή της αγοράς στην ιστοσελίδα τους, ακόμα κι αν αναμένονταν τα χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexgamer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τι νούμερα προτείνεται για lonsdale και everlast φόρμες. Είμαι 1.83 και 72 κιλά. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2016 από alexgamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneirena Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Nα ρωτησω, μιας και δεν μπορω να ψαξω αυτη τη στιγμη ολες τις απαντησεις, εχω καινουργια visa (χρεωστικη) απο την Πειραιως, αν την συνδεσω με Paypal θα καταφερω να κανω την αγορα ή μονο με το εμβασμα σε αλλο λογαριασμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisXania360 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Τι νούμερα προτείνεται για lonsdale και everlast φόρμες. Είμαι 1.83 και 72 κιλά. Στα Lonsdale οτι size φοράς, διαλεξε ένα κάτω. Ας πουμε εγω είμαι 173cm/82kg και επειδή είμαι λίγο ανοιχτός πάνω , διαλέγω L νούμερα πάντα. Αγόρασα νούμερο L σε Lonsdale και μου έκανε σαν XL.Από οτι καταλαβαίνω θες μαλλον Μ! Γενικά να απoφεύγεις μάρκες Lonsdale/Everlast λόγω κακής ποιότητας και design,εκτος αν θες κάτι καθημερινό να αγοράσεις γιατι είναι αρκετά φθηνά. Υπάρχουν αρκετές προσφόρες σε μάρκες με καλή ποιότητα ρούχων...πχ Jack&Jones, Levis(πολλες ποροφορές σε παντελόνια) , Soviet, Lee Cooper, SoulCal, Under Armour ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fountouni Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 παιδια θελω και εγω να παραγγειλω απο sport direct ,η παραγγελια μου ειναι ανω των 100 euro και μου βγαζει τα φθηνοτερα μεταφορικα με 15 euro!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Τόσο είναι... τα φτηνότερα είναι 11 και αυξάνονται ανά ευρώ όταν εχεις πολλά ή ογκώδη πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μιας και πήρα πρόσφατα παπούτσια και θέλω να τα επιστρέψω, επικοινώνησα με αυτούς και με είπανε ότι πρέπει να επιστραφούν μαζί με το κουτί τους. Είναι τα συγκεκριμένα Site: Lonsdale σε 7.5 [41.5]. Κανονικά φοράω 41-42, αλλά αυτά είναι πολύ μικρά, σαν 40. Σε φόρμες/φούτερ πάντα ένα νούμερο μικρότερο σε Lonsdale/Everlast. Τα Everlast μια χαρά ποιοτικά με έχουν τύχει, τα Lonsdale εντάξει, φυσιολογικά. Να κάνω μια ερώτηση, παίζει να φτιάξουμε ένα post να λέει σε πόσο καιρό γίνεται η επιστροφή των προιόντων (30 εργάσιμες από την ημερομηνία παραλαβής με είπαν και στην αυθεντική τους συσκευασία), και σε ποιες περιόδους παίζουν μεγάλες εκπτώσεις; Τουλάχιστον 3 με έρχονται τώρα, Χριστούγεννα, Πάσχα και Black Friday. Τα προηγούμενα με συνδιασμό αυτό το Site: post να πάνε στην αρχική σελίδα ώστε να βρίσκονται πιο εύκολα αν είναι. Μπορεί να τα πετάξει κανας moderator; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μιας και πήρα πρόσφατα παπούτσια και θέλω να τα επιστρέψω, επικοινώνησα με αυτούς και με είπανε ότι πρέπει να επιστραφούν μαζί με το κουτί τους. Είναι τα συγκεκριμένα Site: Lonsdale σε 7.5 [41.5]. Κανονικά φοράω 41-42, αλλά αυτά είναι πολύ μικρά, σαν 40. Σε φόρμες/φούτερ πάντα ένα νούμερο μικρότερο σε Lonsdale/Everlast. Τα Everlast μια χαρά ποιοτικά με έχουν τύχει, τα Lonsdale εντάξει, φυσιολογικά. Να κάνω μια ερώτηση, παίζει να φτιάξουμε ένα post να λέει σε πόσο καιρό γίνεται η επιστροφή των προιόντων (30 εργάσιμες από την ημερομηνία παραλαβής με είπαν και στην αυθεντική τους συσκευασία), και σε ποιες περιόδους παίζουν μεγάλες εκπτώσεις; Τουλάχιστον 3 με έρχονται τώρα, Χριστούγεννα, Πάσχα και Black Friday. Τα προηγούμενα με συνδιασμό αυτό το Site: post να πάνε στην αρχική σελίδα ώστε να βρίσκονται πιο εύκολα αν είναι. Μπορεί να τα πετάξει κανας moderator; Εγώ έστειλα την προηγούμενη Δευτέρα 2 ζευγάρια μποτάκια χωρίς τα κουτιά τους. Έφτασαν το Σάββατο και χθες με ενημέρωσαν ότι έστειλαν τα σωστά νούμερα. Στους όρους επιστροφής αναφέρεται ότι δεν χρειάζεται να είναι στην αρχική συσκευασία. Το έχω αναφέρει και κάποιες σελίδες πιο πίσω. Πάντως οι 2 μπότες που έστειλα είχαν βάρος 2,3kg και πήγε σαν δέμα. Πλήρωσα 31,80€ από τα οποία επιστράφηκαν 30ευρώ από το paypal. Η καινούργια αποστολή χωρίς καμία επιβάρυνση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Η επιστροφή ήταν από λάθος τους; Ή αν θέλω να κάνω αλλαγή νούμερου την κάνω έτσι απλά; (λόγω δικού μου λάθους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Η επιστροφή ήταν από λάθος τους; Ή αν θέλω να κάνω αλλαγή νούμερου την κάνω έτσι απλά; (λόγω δικού μου λάθους) Εγώ υποστήριζα ότι ήταν δικό τους λάθος. επειδή πήρα uk11 και στην παραγγελία είχε σε παρένθεση ότι είναι 45. αλλά όταν ήρθαν, μέσα η ετικέτα έγραφε uk11 και 46. Όταν τους το ανέφερα μου είπαν ότι εξαρτάται από την εταιρεία. Δεν αναγνώρισαν αυτό που τους είπα οπότε η επιστροφή ήταν απλά αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εγώ έστειλα την προηγούμενη Δευτέρα 2 ζευγάρια μποτάκια χωρίς τα κουτιά τους. Έφτασαν το Σάββατο και χθες με ενημέρωσαν ότι έστειλαν τα σωστά νούμερα. Στους όρους επιστροφής αναφέρεται ότι δεν χρειάζεται να είναι στην αρχική συσκευασία. Το έχω αναφέρει και κάποιες σελίδες πιο πίσω. Πάντως οι 2 μπότες που έστειλα είχαν βάρος 2,3kg και πήγε σαν δέμα. Πλήρωσα 31,80€ από τα οποία επιστράφηκαν 30ευρώ από το paypal. Η καινούργια αποστολή χωρίς καμία επιβάρυνση. Aχα, μιας και έχεις ιδίαν γνώση πάω πάσο. Εγώ είχα μείνει στην επικοινωνία μαζί τους.. Mέσω ΕΛΤΑ εε; Πακετάρισμα δικό σου ή πήρες τίποτα από κει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Παρελαβα σημερα,και βλεπω οτι μου εχουν βαλει ενα ζευγαρι αθλητικα και ενα σκουφο παραπανω απ'οτι ζητησα(τα χρεωσαν κανονικα ομως),συν οτι θελω να επιστρεψω καποια ρουχα λογβ μεγεθους.. Μπορω να τα στειλω και να ζητησω αλλαγη για τα ρουχα,και refund για τα επιπλεον παπουτσια? Η μηπως να ζητησω για ολα ενα refund και να τελειωνουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Aχα, μιας και έχεις ιδίαν γνώση πάω πάσο. Εγώ είχα μείνει στην επικοινωνία μαζί τους.. Mέσω ΕΛΤΑ εε; Πακετάρισμα δικό σου ή πήρες τίποτα από κει; Πακετάρισμα δικό μου. και τα 2 ζευγάρια τα τύλιξα όλα μαζί με ζελατίνη φαγητού. Μετά τα έβαλα σε μία σακούλα χάρτινη και την έκλεισα με ταινία και μετά τα έβαλα σε σακούλα νάυλον (τις χοντρές) και μαζί με το χαρτί με την διεύθυνση την κάλυψα με διάφανη ταινία (την πλατιά.) Μέσα στα παπούτσια μην ξεχάσεις να βάλεις και το χαρτί όπου θα δηλώνεις τι επιστρέφεις και τι θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Παρελαβα σημερα,και βλεπω οτι μου εχουν βαλει ενα ζευγαρι αθλητικα και ενα σκουφο παραπανω απ'οτι ζητησα(τα χρεωσαν κανονικα ομως),συν οτι θελω να επιστρεψω καποια ρουχα λογβ μεγεθους.. Μπορω να τα στειλω και να ζητησω αλλαγη για τα ρουχα,και refund για τα επιπλεον παπουτσια? Η μηπως να ζητησω για ολα ενα refund και να τελειωνουμε? Επιστρέφεις τα περιττά + όσα δε θέλεις λόγω μεγέθους ζητώντας refund και για τα μεν και για τα δε αλλά και για τα μεταφορικά που θα πληρώσεις για να τα στείλεις αφού ήταν δικό τους το λάθος.Επικοινώνησε όμως πρώτα μαζί τους για να επιβεβαιώσεις ότι θα σου πιστωθούν και τα μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Επιστρέφεις τα περιττά + όσα δε θέλεις λόγω μεγέθους ζητώντας refund και για τα μεν και για τα δε αλλά και για τα μεταφορικά που θα πληρώσεις για να τα στείλεις αφού ήταν δικό τους το λάθος.Επικοινώνησε όμως πρώτα μαζί τους για να επιβεβαιώσεις ότι θα σου πιστωθούν και τα μεταφορικά. Οποτε πριν κανω οτιδηποτε να επικοινωνησω στο cssportsdirect.com,και μετα να γραφτω στο paypal για τα μεταφορικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα