Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα γίνω πολύ κακός να πω ότι δεν νομίζω να τα αγόρασες τόσο....? Ήταν καιρό σε προσφορά κ το λέω γιατί τα πήρα κι εγώ.......

Τεσπα, 47 δεν νομίζω να βρεις να πουλήσεις anyway.........

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!!!!Εχει αυτη την στιγμη -10% σε οτι παρεις!Γινεται αυτοματα στο καλαθι αγορων

• Like 3
Δημοσ.

Πράγματι φτωχά τα πράγματα φέτος. Με αυτό το 10% μπορείς να πεις πως για παραγγελίες άνω των 150€ έχεις δωρεάν μεταφορικά.

Όσοι ενδιαφέρονται θα ισχύει (αν κατάλαβα καλά) μέχρι τις 2 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας.

Δημοσ.

Παιδιά και εγώ εκεί έχω καταλήξει. Στο ότι στα μεμονωμένα flash sales που κάνει σε brands ή κατηγορίες μπορείς να έχεις το μεγαλύτερο όφελος, αρκεί να ψωνίσεις μόνο αυτά. Από εκεί και πέρα ακολουθούν τα δωρεάν ταχυδρομικά και τα 12€ επιστροφή ανά 60€ παραγγελία.

Εξαίρεση είναι το 20% off που γίνεται σχετικά σπάνια.

Δημοσ.

Καλύτερο το -70% στα Pierre Cardin... Βγήκαν τσάμπα τα πάντα..!

Θα συμφωνήσω!!Πολύ καλή ποιότητα 

Και με δωρεάν μεταφορικά έκατσε γάντι για τις γιορτές!  :-D  :-D

Πρώτη εμπειρία από sportsdirect άκρως θετική!!! 

Δημοσ.

Τα Pierre Cardin τα εχω τσακισει και εγω, για αυτη την κατηγορια τιμης τα θεωρω τα καλυτερα προιοντα απο το συγκεκριμενο καταστημα.

Δημοσ.

Ξέρετε, πόσο τους παίρνει συνήθως να επιστρέψουν χρήματα από ακυρωμένη παραγγελία;

Μετά τα μεσάνυχτα χθες υπέβαλλα μια παραγγελία, αλλά το πρωί νωρίς πέτυχα αρνητικά σχόλια για 1-2 προϊόντα και ζήτησα να αφαιρεθούν...ήταν και τα ακριβότερα της παραγγελίας...

...μου απάντησαν αμέσως, λέγοντας ότι δεν γίνεται επεξεργασία στη παραγγελία, οπότε σκέφθηκα πως εφόσον παρακολουθούν τις παραγγελίες και απαντούν αμέσως από την εξυπηρέτηση, θα μπορούσα γρήγορα-γρήγορα να ακυρώσω, να πάρω τα χρήματα πίσω και να υποβάλω νέα παραγγελία...

...έλα όμως που ενώ η παραγγελία ακυρώθηκε στο sportsdirect, τα χρήματα από το Paypal έχουν αφαιρεθεί και η πληρωμή εμφανίζεται ακόμη ως "pending", όπως αμέσως μετά την παραγγελία...

...δεν βλέπω, λοιπόν, να επιστρέφονται τα χρήματα εγκαίρως, μα΄λλον πάμε και για πολυήμερη καθυστέρηση....

Δημοσ.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο από τα ακόλουθα ισοθερμικά; Αυτά τα παίρνουμε στο μέγεθός μας ακριβώς, μικρότερα;

Αν και κανονικά αγοράζω XL, δεν είναι σπάνιο να επαρκεί μια χαρά και το Large...σε τέτοια ρουχα που είναι "κολλητά" δεν είμαι σίγουρος τί πρέπει να αγοράσω.

http://www.sportsdirect.com/slazenger-thermal-baselayer-top-mens-361423?colcode=36142303

http://www.sportsdirect.com/sondico-mens-thermal-mock-427458?colcode=42745803

http://www.sportsdirect.com/sondico-base-core-long-sleeve-base-layer-mens-427106?colcode=42710603

http://www.sportsdirect.com/dunlop-pro-mock-shirt-mens-361396?colcode=36139603

http://www.sportsdirect.com/sondico-core-base-short-sleeves-mens-427388?colcode=42738803

κοίτα σε tshirt τι φοράς συνήθως ; εγώ που φοράω  l και xl γενικά , πήρα σε l και είναι μια χαρά 

Δημοσ.

Ξέρετε, πόσο τους παίρνει συνήθως να επιστρέψουν χρήματα από ακυρωμένη παραγγελία;

Μετά τα μεσάνυχτα χθες υπέβαλλα μια παραγγελία, αλλά το πρωί νωρίς πέτυχα αρνητικά σχόλια για 1-2 προϊόντα και ζήτησα να αφαιρεθούν...ήταν και τα ακριβότερα της παραγγελίας...

...μου απάντησαν αμέσως, λέγοντας ότι δεν γίνεται επεξεργασία στη παραγγελία, οπότε σκέφθηκα πως εφόσον παρακολουθούν τις παραγγελίες και απαντούν αμέσως από την εξυπηρέτηση, θα μπορούσα γρήγορα-γρήγορα να ακυρώσω, να πάρω τα χρήματα πίσω και να υποβάλω νέα παραγγελία...

...έλα όμως που ενώ η παραγγελία ακυρώθηκε στο sportsdirect, τα χρήματα από το Paypal έχουν αφαιρεθεί και η πληρωμή εμφανίζεται ακόμη ως "pending", όπως αμέσως μετά την παραγγελία...

...δεν βλέπω, λοιπόν, να επιστρέφονται τα χρήματα εγκαίρως, μα΄λλον πάμε και για πολυήμερη καθυστέρηση....

To pending σημαίνει ότι θα σου πάρουν όσα χρήματα χρειαστεί από την παραγγελία. Στην περίπτωσή σου τπτ.

Συμβαίνει γιατί "δεσμεύουν" το ποσό και στη συνέχεια τραβάνε όσα χρήματα πρέπει (στην περίπτωση που κάτι είναι out of stock). Μετά από λίγο απελευθερώνονται. Δλδ δεν υπάρχει χρέωση στην πιστωτική.

Δημοσ.

To pending σημαίνει ότι θα σου πάρουν όσα χρήματα χρειαστεί από την παραγγελία. Στην περίπτωσή σου τπτ.

Συμβαίνει γιατί "δεσμεύουν" το ποσό και στη συνέχεια τραβάνε όσα χρήματα πρέπει (στην περίπτωση που κάτι είναι out of stock). Μετά από λίγο απελευθερώνονται. Δλδ δεν υπάρχει χρέωση στην πιστωτική.

Δεν χρησιμοποίησα πιστωτική...είχα τα χρήματα στο Paypal Balance και τα τράβηξαν άμεσα...

...παρόλαυτά, εμφανίζεται ως "pending" η πληρωμή στο Paypal...επαναλαμβάνω παρότι

α) τα χρήματα ήταν άμεσα διαθέσιμα στο Paypal, χωρίς μεσολάβηση κάρτας/τράπεζας

β) τα τράβηξαν αμέσως,

γ) έχει ακυρωθεί εδώ και 24ώρες περίπου η παραγγελία στο SportsDirect.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...