Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τον τρόπο του εμβασματος σωστά? Αν ναι δεν ξέρω για πιο λόγο κρατάει 2,5 κα όχι 1 ευρώ. Ας μας βοηθήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα

Δημοσ.

Βαζω χρηματα σε λογαριασμο φιλου σε Πειραιως,και αυτος μου τα φορτωνει στο paypal...

Μηπως γινεται να μου τα βαλει σαν gift στο paypal και να γλωτωνω τα πολλα πολλα?

Φαντάζομαι δεν έχεις e-banking, κάνεις κατάθεση στο λογαριασμό του φίλου σου στην Τράπεζα Πειραιώς και μετά εκείνος στα «στέλνει» στον PayPal λογαριασμό σου.

Να ανακεφαλαιώσουμε:

Το «κόλπο» με το PayPal request είναι παλαιό και δεν αξίζει πλέον, αφού επιτρέπονται οι αποστολές εμβασμάτων στο εξωτερικό μέχρι τα 500 ευρώ μηνιαίως.

Η κάθε τράπεζα χρεώνει ότι θέλει, π.χ. 0,50 ή 1,00 ευρώ ανά έμβασμα. Το PayPal δεν χρεώνει κάτι. Π.χ. κάνεις μεταφορά 200 ευρώ (π.χ. 1 ευρώ τα έξοδα), την επόμενη εμφανίζονται 200 ευρώ στο PayPal balance σου.

@ apostolisk4

Όπως λέει και στις οδηγίες του PayPal, ο λογαριασμός του e-banking πρέπει να είναι ο ίδιος (το όνομα) με το ονοματεπώνυμο σου στο PayPal. Δεν μπορείς να στείλεις δηλαδή από το e-banking σου στο PayPal άλλου χρήστη.

Από τη στιγμή που βρίσκονται αυτά τα 200 ευρώ στο PayPal balance, μπορούν να πηγαινοέρχονται όσες φορές θέλετε και χωρίς κανένα κόστος. Δηλαδή μεταφορά π.χ. 200 ευρώ στο e-mail PayPal κάποιου φίλου σας με 0,00 ευρώ fee.

Δημοσ.

Φαντάζομαι δεν έχεις e-banking, κάνεις κατάθεση στο λογαριασμό του φίλου σου στην Τράπεζα Πειραιώς και μετά εκείνος στα «στέλνει» στον PayPal λογαριασμό σου.

Να ανακεφαλαιώσουμε:

Το «κόλπο» με το PayPal request είναι παλαιό και δεν αξίζει πλέον, αφού επιτρέπονται οι αποστολές εμβασμάτων στο εξωτερικό μέχρι τα 500 ευρώ μηνιαίως.

Η κάθε τράπεζα χρεώνει ότι θέλει, π.χ. 0,50 ή 1,00 ευρώ ανά έμβασμα. Το PayPal δεν χρεώνει κάτι. Π.χ. κάνεις μεταφορά 200 ευρώ (π.χ. 1 ευρώ τα έξοδα), την επόμενη εμφανίζονται 200 ευρώ στο PayPal balance σου.

@ apostolisk4

Όπως λέει και στις οδηγίες του PayPal, ο λογαριασμός του e-banking πρέπει να είναι ο ίδιος (το όνομα) με το ονοματεπώνυμο σου στο PayPal. Δεν μπορείς να στείλεις δηλαδή από το e-banking σου στο PayPal άλλου χρήστη.

Από τη στιγμή που βρίσκονται αυτά τα 200 ευρώ στο PayPal balance, μπορούν να πηγαινοέρχονται όσες φορές θέλετε και χωρίς κανένα κόστος. Δηλαδή μεταφορά π.χ. 200 ευρώ στο e-mail PayPal κάποιου φίλου σας με 0,00 ευρώ fee.

Καλα καταλαβες,ετσι ακριβως εκανα...

Δηλαδη εαν τα βαλω κατευθειαν στη δικη μου prepaid,εμφανιζονται αυτοματα στο paypal μου?

Γιατι το κανανε καποιοι αυτο,αλλα δε μπορουσαν να παραγγειλουν...(λογω cc)

Δημοσ.

Συμφωνω απόλυτα με αυτά που λες φίλε απλά η απορία είναι γιατί σε μένα χρεώνει 1 ευρώ εμβασμα και στον patriot21 2.5 ευρώ ενώ είναι η ίδια τράπεζα

Δημοσ.

...

Δηλαδη εαν τα βαλω κατευθειαν στη δικη μου prepaid,εμφανιζονται αυτοματα στο paypal μου?

...

Μα πώς θα γίνει αυτό, δεν έχει καμία σχέση η prepaid κάρτα σου με το PayPal.

Δημοσ.

2,50 ανα 50..δηλαδη 5 στα 100 και παει λεγοντας

Μα πώς θα γίνει αυτό, δεν έχει καμία σχέση η prepaid κάρτα σου με το PayPal.

Αυτην ειχα συνδεσει με το paypal

Δημοσ.

patriot21

σε «χρεώνει» ο φίλος σου αυτά το ποσά; Δεν βγαίνει νόημα, εξήγησε ακριβώς τι κάνεις, μη γεμίζουμε και το thread με πολλαπλές καταχωρήσεις.

Δημοσ.

Βγηκαμε πολυ off topic.Οχι μπροστα μου το κανει,το paypal παιρνει προμηθεια 2,5ευρω ανα 50..Αν εχεις λυση στειλε μου σε pm,να μη γεμιζουμε αδικα εδω...

Δημοσ.

Καλησπερα , εχω κανει την παραγγελια απο την προηγουμενη τριτη ( 22/12 ) και σημερα το πρωι εφυγε απο το gatwick.Σε ποσες μερες περιπου θα παραλαβω , γιατι τωρα με τις αργιες πηγαν πολυ πισω..ετσι οπως τα υπολογισα πανε περιπου για 7-8 γεναρη...τοσο πολυ θα αργησουν;

Δημοσ.

Στο tracking θα σου βγάλει estimated ημερομηνία για παραλαβή που θα είναι σωστή(εμένα ήρθε μια μέρα νωρίτερα από το estimated).

Σήμερα παρέλαβα.Δες στο screenshot για να πάρεις μία γεύση.(Standar Delivery)

W1FBYUN.png

Δημοσ.

Ήρθε και η άλλη μου παραγγελία σήμερα από 16/12 και 17/12 αποστολή.

Δεν περίμενα μέσα στις γιορτές τέτοια ανταπόκριση.

Το ένα ζευγάρι που πήρα είναι μεγαλύτερο. Κάποιος που ξέρει, αγγίζει να το στείλω πίσω; Με πειπαλ έχω πληρώσει.

https://www.dropbox.com/s/4yghhyjr3tilz4t/Skitch.png?dl=0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...