Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν αυτά τα vouchers έληγαν μετά από κάποιους μήνες ή κανένα χρόνο θα ήταν εξαιρετικό. Αλλά είχε αναφερθεί ότι λήγουν σχετικά νωρίς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

^^

Ήταν μέχρι τις 8 το πρωί, ώρα Ελλάδος.

Λογικά θα βγάλει κάτι, μέχρι παραμονή Πρωτοχρονιάς (-20%;).

Έχω παραγγείλει τουλάχιστον 2 φορές τα Karrimor Deodoriser Balls (http://www.sportsdirect.com/karrimor-deodoriser-balls-765374) και δεν τα στέλνει, τα κάνει συνέχεια refund.

Μπορείτε να τα βάζετε συνέχεια στην παραγγελία σας (για σπάσιμο), μπας και ευαρεστηθεί και γράψει δίπλα "UK only";

(Αφρούς και σπρέυ που έχει κάνει refund, ΟΚ, το καταλαβαίνω).

^^

Ήταν μέχρι τις 8 το πρωί, ώρα Ελλάδος.

Λογικά θα βγάλει κάτι, μέχρι παραμονή Πρωτοχρονιάς (-20% ;).

Έχω παραγγείλει τουλάχιστον 2 φορές τα Karrimor Deodoriser Balls (http://www.sportsdirect.com/karrimor-deodoriser-balls-765374) και δεν τα στέλνει, τα κάνει συνέχεια refund.

Μπορείτε να τα βάζετε συνέχεια στην παραγγελία σας (για σπάσιμο), μπας και ευαρεστηθεί και γράψει δίπλα "UK only";

(Αφρούς και σπρέυ που έχει κάνει refund, ΟΚ, το καταλαβαίνω).

Εντωμεταξυ 8.30 ειχα βαλει τα λεφτα στο λογαριασμο,και λεω ας τα παραγγειλω το μεσημερι...Και 12 ωρα ειχε γινει καπνος...Γαμωτ

Παιδια δε με αφηνει να ολοκληρωσω την πληρωμη με καρτα μισθοδοσιας απο alphabank , τι παιζει? (η οποια δοκιμαστηκε προσφατα στο ps plus και επαιζε κανονικα) Δοκιμασα να κανω πληρωμη απο την καρτα (mastercard) και τζιφος...μετα εκανα link την καρτα μου με το paypal και παλι δεν τα καταφερα...plz help!!!

Παιδια δε με αφηνει να ολοκληρωσω την πληρωμη με καρτα μισθοδοσιας απο alphabank , τι παιζει? (η οποια δοκιμαστηκε προσφατα στο ps plus και επαιζε κανονικα) Δοκιμασα να κανω πληρωμη απο την καρτα (mastercard) και τζιφος...μετα εκανα link την καρτα μου με το paypal και παλι δεν τα καταφερα...plz help!!!

Sorry ξεχασα να παραθεσω το μηνυμα που μου εβγαλε...ηδη εχασα μερικα αντικειμενα! : (  :( :(   

(η καρτα εχει σιγουρα χρηματα μεσα!)

Your card issuer has declined the payment. Please ensure that you enter all card details correctly and you have sufficient funds available to make the payment. If this problem persists, please contact your card issuer.

Sorry ξεχασα να παραθεσω το μηνυμα που μου εβγαλε...ηδη εχασα μερικα αντικειμενα! : (   :( :(   

(η καρτα εχει σιγουρα χρηματα μεσα!)

Your card issuer has declined the payment. Please ensure that you enter all card details correctly and you have sufficient funds available to make the payment. If this problem persists, please contact your card issuer.

Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα , θα μεταφερεις τα χρηματα απ την καρτα σου σε ενα 2ο account Paypal ,θα σε χρεωσει το paypal 3.7%+0.30Ευρω  και τα χρηματα θα μπουνε μεσα στο Balance σου. Και απο εκεινα τα χρηματα θα μπορεις να κανεις αγορες κανονικα.

Εγω ομως που αγοραζω 1η φορα, εβαλα για μεταφορικα τα 13Ε με αεροπλανο και βλεπω σημερα οτι ερχοντια με DHL  , λογικα επειδη ερχονται απο αγγλια δεν εχουμε θεμα με τελωνεια κτλ σωστα?

• Like 1

Ενας άλλος τρόπος είναι μέσω εμβασματος.το έχω κάνει τουλάχιστον τρεις φορές αυτό το μήνα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μέσω ebanking στέλνεις εμβασμα στο PayPal account σου παίρνει ένα ευρώ προμήθεια και σε δυο τρεις εργάσιμες φαίνονται στο PayPal balance.μιλαω για τράπεζα Πειραιώς δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες τράπεζες

Ενας άλλος τρόπος είναι μέσω εμβασματος.το έχω κάνει τουλάχιστον τρεις φορές αυτό το μήνα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μέσω ebanking στέλνεις εμβασμα στο PayPal account σου παίρνει ένα ευρώ προμήθεια και σε δυο τρεις εργάσιμες φαίνονται στο PayPal balance.μιλαω για τράπεζα Πειραιώς δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες τράπεζες

Και εγω με εμβασμα το κανω,αλλα μου παιρνει 2,5ευρω ανα 50...απο πειραιως κι΄εγω...

Πριν ένα μηνα έκανα 125 ευρώ μου κράτησε ένα ευρώ και για πόσα κάτω των 50 ευρώ πάλι ένα ευρώ. Μέσω e-bank το κάνεις ή πας στην τράπεζα?

Βαζω χρηματα σε λογαριασμο φιλου σε Πειραιως,και αυτος μου τα φορτωνει στο paypal...

Μηπως γινεται να μου τα βαλει σαν gift στο paypal και να γλωτωνω τα πολλα πολλα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...