efkola Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 πανε τα τελευταια 100 euro απο το paypal balance Ομοιοπαθής Μόλις ψώνισα με το free delivery! Δεν το γνώριζα και στο τελευταίο βήμα που μου εβγαλε free shipping νόμιζα οτι ηταν λάθος του καταστήματος και χάρηκα Οπότε γλίτωσα τα 15 ευρώ των μεταφορικών(η παραγγελία μου ήταν 135 ευρώ). Κάτι παρόμοιο έπαθα κι εγώ.Μόλις μπήκα σπίτι και ετοιμαζόμουν να παραγγείλω κάποια πράγματα για εμένα και δύο ακόμα ατόμα,βλέπω free delivery στην πρώτη σελίδα...στην αρχή φαντάστηκα ότι αφορά μόνο στο UK αλλά τελικά είναι πανευρωπαϊκό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ήταν τελικά μέχρι την ώρα που έλεγε, μας κορόιδεψαν... Προσπάθησα πριν λίγο και δεν υπήρχε το free delivery... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ήταν τελικά μέχρι την ώρα που έλεγε, μας κορόιδεψαν... Προσπάθησα πριν λίγο και δεν υπήρχε το free delivery... Πριν μισό λεπτό πλήρωσα με free delivery... βαλε το delivery express που λεει και πριν το τελικό βήμα θα σου βγάλει ότι είναι δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Kαλή βδομάδα! Η προσφορά ήταν από 9.00pm Κυριακής έως 9.00am Δευτέρας...ώρες UK λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 ε ναι... ισχύει για 1-2 λεπτα ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Σωστά, λάθος μου. Απλά έβλεπα ότι όταν επέλεγες delivery δε στο έδειχνε free.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Την έριξα και εγώ την παραγγελία μου με express delivery παρακαλώ. Μια χαρά μου έκατσε, ήθελα αρκετά πραγματάκια. Review πως γράφουμε για κάποιο προϊόν; Πρέπει να έχω συμπληρώσει κάποιο αριθμό αγορών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis.k Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ την εκάνα τη ... και δεν έβαλα express!!!χαχαχαχαχαχα δε πειραζει και το αλλο τσαμπα ηταν βεβαια! επειδη πρωτη φορα αγορασα ποσο περιπου κανει η απλη αποστολη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Για την απλή θα υπολογίζεις περίπου 10 ημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis.k Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Για την απλή θα υπολογίζεις περίπου 10 ημέρες. Χμμμ.Να προλάβουμε τα Χριστούγεννα τουλάχιστον.χεχεχεχε Έκανα γερή βλακεία. Βγάζει τακτικά δωρεάν μεταφορικά?(Κανά 2μηνο που το παρακολουθώ το site νομίζω πρώτη φορά είδα κάτι αντίστοιχο.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Χμμμ.Να προλάβουμε τα Χριστούγεννα τουλάχιστον.χεχεχεχε Έκανα γερή βλακεία. Βγάζει τακτικά δωρεάν μεταφορικά?(Κανά 2μηνο που το παρακολουθώ το site νομίζω πρώτη φορά είδα κάτι αντίστοιχο.) Όχι, πρέπει να είχε κανά χρόνο να δώσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 ήθελα και εγώ να πάρω κάτι πράγματα αλλά έχασα το free delivery.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulaki1976 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Με την απλη παραδοση ειναι συστημενο με tracking number η ανευ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Με την απλη παραδοση ειναι συστημενο με tracking number η ανευ ? έρχεται μετά από 10 ημέρες με dhl courier. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulaki1976 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 έρχεται μετά από 10 ημέρες με dhl courier. Ευχαριστω,αρα εφοσον ερχεται με κουριερ ειναι εντοπισιμη η παραγγελια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα