TAKE5 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Με τα κουπόνια τι γίνεται. Μου εστειλαν μηνυμα ότι θα στείλουν εως τις 2/12 αλλά τίποτα, είναι κανεις άλλος που δεν του εχουν στείλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 ποτε εκανες τη παραγγελια? Εμενα μου το εστειλαν 2 μερες μετα τη παραγγελια μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Στις 30/11 μετά μου έστειλαν μηνυμα ότι από τον αρχικό έλεγχο δικαιούμε voucher και θα το στείλουν εως τις 2/12 ή ωσπου να φύγει η παραγγελία αλλά ενώ τα πράγματα είναι πια Βουδαπέστη τίποτα από voucher Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Στειλε τους ενα mail και ρωτησε το,κριμα να το χασεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamennos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Το μόνο που κατάφερα ήταν με paypal+AMEX. Με κανέναν άλλον τρόπο. +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
histpa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Και σε μενα εστειλαν κατευθειαν κουπονια αν και ειχα κανει αγορα αρκετες ωρες πριν αρχισει κιολας να ισχυει!!! Για τα ισοθερμικα campri εχει κανεις αποψη για τα μεγεθη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Και σε μενα εστειλαν κατευθειαν κουπονια αν και ειχα κανει αγορα αρκετες ωρες πριν αρχισει κιολας να ισχυει!!! Για τα ισοθερμικα campri εχει κανεις αποψη για τα μεγεθη? είμαι 1.81 84 κιλα πλεόν χααχαχ, αλλα το large μου καθεται ΑΚΡΙΒΩΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
histpa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 είμαι 1.81 84 κιλα πλεόν χααχαχ, αλλα το large μου καθεται ΑΚΡΙΒΩΣ αντρες με κοιλιτσα ειναι σαν καραμελιτσα!!την υγεια μας να χουμε και ορεξη να τρωμε!! οποτε εγω που ειμαι 1,80 γυρω στα 76 πιστευω και το medium θα ναι καλο...λογικα εχουν λιγο αερα αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 αντρες με κοιλιτσα ειναι σαν καραμελιτσα!!την υγεια μας να χουμε και ορεξη να τρωμε!! οποτε εγω που ειμαι 1,80 γυρω στα 76 πιστευω και το medium θα ναι καλο...λογικα εχουν λιγο αερα αυτα. όχι, για αυτό και τονισα το ακριβως χαχαχ μου είναι στις ραφες ΑΚΡΙΒΩΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
histpa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 όχι, για αυτό και τονισα το ακριβως χαχαχ μου είναι στις ραφες ΑΚΡΙΒΩΣ ααα και γω νομιζα οτι σ ρθε κουτι εννοουσες!!οποτε L και γω γιατι ερχονται και γιορτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cathy-κι Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα... Μόλις έλαβα την παραγγελια και είδα ´οτι τα παπούτσια που είχα παραγγείλει για σύζυγο και πατέρα δεν ειναι Καστορινα.. Και ειμαι 99,9 τοις 100 σίγουρη ´οτι έτσι έγραφε όταν παρήγγειλα... Ωστόσο τώρα λέει suede like... Anyway αυτο που με ενδιαφέρει ειναι αν αλλάζονται... Ισχύει μόνο αλλαγή σε νούμερα? Δε μπορεί να μη μπορούμε να αλλάξουμε κάτι μόνο επειδή απλώς δε μας αρέσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα... Μόλις έλαβα την παραγγελια και είδα ´οτι τα παπούτσια που είχα παραγγείλει για σύζυγο και πατέρα δεν ειναι Καστορινα.. Και ειμαι 99,9 τοις 100 σίγουρη ´οτι έτσι έγραφε όταν παρήγγειλα... Ωστόσο τώρα λέει suede like... Anyway αυτο που με ενδιαφέρει ειναι αν αλλάζονται... Ισχύει μόνο αλλαγή σε νούμερα? Δε μπορεί να μη μπορούμε να αλλάξουμε κάτι μόνο επειδή απλώς δε μας αρέσει? Μπορείς και χωρίς λόγο να τα επιστρεψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cathy-κι Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Σίγουρα;; Και τι επιλέγω στο reason και τι μπορώ να πάρω;;μου επιστρέφουν χρήματα ´η κάτι σαν πιστωτικό? το εχεις κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Έχω επιστρέψει παπούτσια λόγο μεγεθους, αλλά δεν υπήρχε το μεγεθος που ειχα οποτε μου εκανα refund. Αν πας εδω υπάρχει και το Β= Product not required http://ie.sportsdirect.com/returns?form=pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πήρα - Κάτι φθηνά αθλητικά Donnay για το γυμναστήριο/τρέξιμο - Ημίμποτα PU Leather Lee Cooper Τα πρώτα με απογοήτευσαν. Περίμενα φτηνή κατασκευή, αλλά εδώ κατόρθωσαν να φήσουν μόνο μια λεπτή εξωτερική σόλα ως πάτο για τα πόδια σου πάνω από τη βάση των δαχτύλων....κυριολεκτικά καθώς γέρνει μπροστά το πόδι είναι σαν να μην υπάρχει μεσαία σόλα. ...αν δεν ήταν κάτω των 10€ (8.60€ όταν πλήρωσα) θα επιζητούσα κάποιο refund, τώρα δεν νομίζω ότι αξίζει...το κόστος να τα στείλω πίσω είναι μεγαλύτερο από εκείνο των παππουτσιών...κι αν ακόμη μου καλύψει τα έξοδα το Paypal, δεν νομίζω ότι αξιζει η σπατάλη χρόνου... Τα δεύτερα είναι όμορφα εξωτερικά, βέβαια το πλαστικό δέρμα μυρίζει έντονα και το υλικό κάνει αμέσως σημάδια/ραγαδες στο σημείο καμπής...ελπίζω να ξεθωριάσει η μυρωδιά του γρήγορα....δεν ξέρω αν έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε για τη φροντίδα PU Leather παππουτσιών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα