vgiozo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Γραψε μου και αλλα και εχω παραγγειλει παντελονια βασιζομενος στο μεγεθος της μεσης. Υπαρχει καποιος καλυτερος τροπος για να το πετυχουμε καλυτερα; Το αυτονόητο λέει, ότι κάθε μάρκα έχει διαφορετικό κόψιμο...στενότερο/φαρδύτερο στα πόδια ή στη μέση, το "ύψος" του καβάλου κ.α. πάντα σε σχέση με τη σωματική δομή σου... Πρακτικά πρέπει είτε να το δοκιμάσεις είτε να έχεις ένα σταθερό μέτρο σύγκρισης για υπολογισμούς... Εμένα πχ δεν μου κάνουν τα παντελόνια του Lidl...στο μέγεθος της μέσης μου είναι στενό στα πόδια και στο μέγεθος που είναι βολικό στα πόδια είναι μεγάλο στη μέση... ...άλλο παράδειγμα πχ τα Levi's 501 έχουν πολύ μεγάλη απόσταση από τον καβάλο μέχρι τη μέση κι επειδή έχω μακριά πόδια χρειάζομαι μεγαλύτερο νούμερο στο μήκος κι έτσι φαίνεται σαν να "κρεμάει" το παντελόνι... Γι αυτό όταν βρίσκω παίρνω τα Camel Active, που έχουν πιο "κοντή" μέση κι αναλόγως όχι τόσο στενή ραφή στα πόδια. Αν παίρνεις ένα συγκεκριμένο μοντέλο παντελόνι συστηματικά, προσπάθησε να βρεις το συγκριτικό με΄γεθος του παντελονιού που σε ενδιαφέρει για να κρίνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 το revolut τι ειναι ακριβος ? ειναι εμπιστο ? Διάβασε εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mojo jojo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 τι προμηθεια περνει η revolut ? πχ αν βαλω 100 ευρω ποσα θα εχω μεσα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 τι προμηθεια περνει η revolut ? πχ αν βαλω 100 ευρω ποσα θα εχω μεσα ? Δεν έχει προμήθεια η Revolut. 1€ κοστίζει η αποστολή τραπεζικού εμβάσματος μέσω e-banking. Διάβασε το link με το θέμα που σου έστειλα και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Εδώ είμαστε off-topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
surf80 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 12 ευρω για καθε 60 ευρω. την ημερα που βγηκε αυτο εκανα μια παραγγελια 80 ευρω.θα μου στειλουν καποιο κουπονι ή επρεπε να κανω κατι κατα την διαρκεια της παραγγελιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Παρελαβα σημερα τα πραγματα που ειχα παραγγειλει. Ειχε μεσα 4 παντελονια, δυο διαφορετικες μαρκες Lee Cooper και Pierre Cardin. Ολα στο ιδιο νουμερο βασιζομενος σε οτι ειχα μεχρι τωρα αγορασμενο απο Ελλαδα. Πολυ κοντα ολα μεταξυ τους, σαφως τα Lee ειναι πιο φαρδυα και τα Pierre λιγο πιο στενα αλλα σε λογικα πλαισια. Σιγουρα θα βολευε να ειχα δοκιμασει στην Αγγλια νουμερα σε διαφορες μαρκες για να δω πως ειναι η φορμα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 παιδια να υποθεσω ακομα δεν γινεται να αγοράσουμε με τον κλασικο τρόπο ε? με καρτα χρεωστικη εννοω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamennos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 παιδια να υποθεσω ακομα δεν γινεται να αγοράσουμε με τον κλασικο τρόπο ε? με καρτα χρεωστικη εννοω... την πεμπτη με χρεωστικη amex της alpha (μεσω paypal) περασε κανονικα. αλλα γενικα ειναι θεμα τυχης πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 την πεμπτη με χρεωστικη amex της alpha (μεσω paypal) περασε κανονικα. αλλα γενικα ειναι θεμα τυχης πιστευω σε ευχαριστω... οι υπολοιποι? εχει τύχει και σε αλλον να περασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulaki1976 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 σε ευχαριστω... οι υπολοιποι? εχει τύχει και σε αλλον να περασει? Κι εγω με amex της alpha (μεσω paypal) εκανα τα ψωνια μου κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Κι εγω με amex της alpha (μεσω paypal) εκανα τα ψωνια μου κανονικα mesw paypal ομως... οχι κατευθειαν με την καρτα... οκ ευχαριστω για τις απαντησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulaki1976 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 mesw paypal ομως... οχι κατευθειαν με την καρτα... οκ ευχαριστω για τις απαντησεις Μεσω η οχι μεσω paypal δεν εχει σημασια. Εχω κανει αγορα και απευθειας με την καρτα ανευ paypal προσφατα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μεσω η οχι μεσω paypal δεν εχει σημασια. Εχω κανει αγορα και απευθειας με την καρτα ανευ paypal προσφατα . μονο με την δικη μου δεν μπορω δηλαδη? τελος παντων, σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 μονο με την δικη μου δεν μπορω δηλαδη? τελος παντων, σας ευχαριστω τι καρτα εχεις; γιατι και εγω χωρις κολπο δεν μπορω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Τράπεζας Πειραιώς χρεωστική κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα