ZeusX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Έχει πάρει κανείς ζακετάκια "No Fear" ; Τι γραμμή έχουν; Είναι στενά ή φαρδιά; Βλέπω μερικά στο SportsDirect σε πολύ καλές τιμές και όμορφα σχέδια. Σε όλα τα Nike φοράω medium. Να πάρω ένα νούμερο μεγαλύτερο λέτε; Είμαι 1,88m - 80kgr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panelis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση να κάνω.... αγόρασα από sportsdirect πράγματα αξίας 179,27euro μέσω paypall. αναφορά από Paypall Original Order Nov 6, 2015 Order To Sportsdirect.com -€179.27 EUR Related Transactions Nov 9, 2015 Charge From Credit Card £133.19 GBP Nov 9, 2015 Currency Conversion -£133.19 GBP Nov 9, 2015 Currency Conversion €179.27 EUR Nov 9, 2015 Express Checkout Payment Sent -€179.27 EUR Original Order: -€179.27 EUR Total Payment: -€179.27 EUR και στην εφαρμογή Revolut εμφανίζει χρέωση 187euro στις 6/11. Που οφείλεται αυτή η διαφορά? ξέρει κανένας? Η φόρτωση της revolut κάρτας έγινε με euro. Μήπως θα ήταν καλύτερο να κάνω την αγορά κατευθείαν στο sportsdirect, χωρις paypall για να αποφύγω τις χρεώσεις?Μπορεί κάποιος να μου πει ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω προκειμένου να χρεώνομαι το ποσό που υπολογίζει το sportsdirect?? Ευχαριστώ Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2015 από panelis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μάλιστα. Για express? Express φίλε σε 4 ημέρες θα σου έρθουν,είχα παραγγείλει 19 Ιουνίου και τα παρέλαβα στις 23 Ιουνίου. Υ.Γ Δοκίμασα να παραγγείλω σήμερα πρώτη φορά μέσω paypal για να δούμε..προς το παρόν το ποσό που έχω υποβάλλει εκκρεμεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Έχει πάρει κανείς ζακετάκια "No Fear" ; Τι γραμμή έχουν; Είναι στενά ή φαρδιά; Βλέπω μερικά στο SportsDirect σε πολύ καλές τιμές και όμορφα σχέδια. Σε όλα τα Nike φοράω medium. Να πάρω ένα νούμερο μεγαλύτερο λέτε; Είμαι 1,88m - 80kgr. Μπλούζες και ηταν κανονικές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 και εγω εχει καιρο που γλυκοκοιταζω τα pierre cardin αλλα μπερδευομαο με τα σχόλια.1,80 εειμαι περιπου 77 κιλα.θελω ν παρω καποιο απ τα πλεκτα π εχει.συνηθως αγοραζω large αλλα φοβαμαι θ ναι μεγάλο?τι λετε?απ την αλλη πηρε το μάτι μου σχολιο πτι τ M εχει κοντο μανικι .. εκανες τελικα αγορα??κ γω το ίδιο προβληματισμο εχω.ειμαι 1,80 77κιλα.οσοι παιρνουν m ειναι πιο λεπτοί κ δν ξερω μετά ποση διαφορα εχει το L Έχω δύο μακρυμάνικες μπλούζες(η μία μάλλινη)pierre cardin αγορασμένες από το sportsdirect και είναι ΧL δηλαδή το κανονικό μου νούμερο.Είμαι 1.90, 91 κιλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά μια βοήθεια πατάω για παραγγελία και μου βγάζει το παρακάτω. We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card Visa x-3003. To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account. Τι παίζει ? έκανα χτες λογαριασμό Paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Λογαριασμό paypal έκανες αλλά λεφτά στο balance έβαλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δεν τραβάει από την κάρτα που έχω βάλει στο paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Όχι λόγω cc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μάλιστα,δηλαδή πρέπει να κάνω request money. Δεν δέχεται την χρεωστική της Πειραιώς,ωραία πράγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Κάνε top up, στέλνεις έμβασμα στην ουσία στο pp μέσω e-banking με κόστος 1€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos7 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Από χθες, πολλά προϊόντα - που παρακολουθούσα - βγαίνουν πλέον "not found". Τι λέτε να συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisleft Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα ρούχα / bottoms απο lonsdale / everlast. επειδή είμαι 1.85 - 110 κιλά ( αρκετά χρόνια στα γυμναστήρια ) θα ήθελα αν κάποιος έχει μια ιδέα στο τι νούμερα θα μπορούσα να επιλέξω σε αυτές τις μάρκες. ενδιαφέρομαι για hoodies / και φόρμες bottom κυρίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Από χθες, πολλά προϊόντα - που παρακολουθούσα - βγαίνουν πλέον "not found". Τι λέτε να συμβαίνει; Πουλήθηκαν, τί άλλο; θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα ρούχα / bottoms απο lonsdale / everlast. επειδή είμαι 1.85 - 110 κιλά ( αρκετά χρόνια στα γυμναστήρια ) θα ήθελα αν κάποιος έχει μια ιδέα στο τι νούμερα θα μπορούσα να επιλέξω σε αυτές τις μάρκες. ενδιαφέρομαι για hoodies / και φόρμες bottom κυρίως. Lonsdale έχουν γενικά λίγο στενή γραμμή, τουλάχιστον οι μπλούζες τους (και πολύ ωραίο ύφασμα για τα λεφτά τους). Από Everlast δεν ξέρω. Δες και τα σχόλια των αγοραστών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisleft Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) trust me έχω διαβάσει και τις 299 σελίδες και τα σχόλια στο SD.com αλλά ως τώρα δεν έχω βρει κάτι παρεμφερές Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2015 από chrisleft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα