Λοκο21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 κατά τύχει μάλλον μπόρεσα να παραγγειλω την παρασκευή από SD με καρτα
janus5555 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 όταν λες κατά τύχη; μπορείς να πεις τι κάρτα ήταν και το ποσό- αν παίζει κάποια σχέση;
Λοκο21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Είναι κάρτα master card εθνικής και η αγορά είναι 120€ Και μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή που παράγγειλα είχα κάνει παρά πολλές προσπάθειές αλλά τζίφος και μέχρι ώσπου την προηγούμενη Παρασκευή ξαναπροσπαθησα κατά της 4 το πρωί δέχτηκε το έτοιμα μου και μετά μου έστειλε e-mail ότι το έτοιμα μου έγινε αποδεκτό
ΑΙΝΑΡ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Είναι κάρτα master card εθνικής και η αγορά είναι 120€ Και μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή που παράγγειλα είχα κάνει παρά πολλές προσπάθειές αλλά τζίφος και μέχρι ώσπου την προηγούμενη Παρασκευή ξαναπροσπαθησα κατά της 4 το πρωί δέχτηκε το έτοιμα μου και μετά μου έστειλε e-mail ότι το έτοιμα μου έγινε αποδεκτό Προφανώς την αγορά την έκανες με κάρτα απευθείας κι όχι με paypal? Κάποιος άλλος που να δοκίμασε με paypal?
christakos07 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δεν γίνεται με paypal.Δεν χρειάζεται να το δοκιμάσεις.
zebras84 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δηλαδη με καρτα visa απευθείας γίνεται κανονικά παραγγελία πλεον? (Χωρίς paypal). Ή μόνο η master card??
christakos07 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μπορείς να το δοκιμάσεις Πάντως από γνωστό έμαθα ότι παρήγγειλε κατευθείαν με κάρτα.Τώρα αν ήταν visa ή mastercard..
sheldon_cooper Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Παραγγελία αξίας 429,39 απ' ευθείας χρεώσεις εθνική debit mastercared > problem with the transaction alpha bank visa electron > declined τράπεζα πειραιώς visa debit > declined απ' ευθείας χρεώσεις wind bonus amex > declined alpha bonus amex > declined paypal παραδόξως η χρέωση του 1.50 ευρώ από το Paypal (εθνική) έγινε κανονικά αλλά και με το paypal τζίφος
kondoras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 @sheldon_cooper: Και η υπογραφή, απολύτως ταιριαστή! 2
gbouros Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δυστυχώς πλέον υπάρχουν 2 τρόποι να ψωνίσουμε από το εξωτερικό - Κάποιος σου βάλει χρήματα στο paypal balance - Με bitcoin (Διαβάστε τον οδηγό εδώ ή τουλάχιστον τις πρώτες 3-4 σελίδες που εξηγούνται τα σημαντικότερα) Πάντα υπάρχει και η περίπτωση να χαλιναγωγήσουμε την καταναλωτική μας μανία και να περιμένουμε μέχρι να τελειώσει το CC.
mobile_32 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 <p> Είναι κάρτα master card εθνικής και η αγορά είναι 120€ Και μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή που παράγγειλα είχα κάνει παρά πολλές προσπάθειές αλλά τζίφος και μέχρι ώσπου την προηγούμενη Παρασκευή ξαναπροσπαθησα κατά της 4 το πρωί δέχτηκε το έτοιμα μου και μετά μου έστειλε e-mail ότι το έτοιμα μου έγινε αποδεκτό<br />Prepaid ειναι η κάρτα ?</p>
tzagakos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 γεια σας παιδια SOS....κανω παραγγελια στο sportsdirect επιλεγοντας την καρτα που ειχα κανει και προηγουμενες παραγγελιες και δεν την δεχεται...μήπως γνωριζετε το γιατι???
Razor_7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 μα εκπέμπει SOS, σε κανένα βουνό θα είναι σκαρφαλωμένος... 4
Kamil Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 γεια σας παιδια ,οπως ειχα υποσχεθει , καποια στιγμη και αφου το ποηλατο θα εκανε κανα χλμ θα εγραφα ενα review για το ποδηλατο...καταρχην εχει κανει σχεδον 200χλμ και δεν εχει δημιουργησει καποιο προβλημα..το μονο παραπονο μου ειναι τα φρενα δεν ειναι κοκκαλο , ναιμεν φρεναρουν αλλα οχι αποτωμα αλλα με ενα ρυθμισμα με 5 ευρω θα ειναι οκ ...επισης εχω μεινει αφωνος με το σσμαν το οποιο ειναιπραγματικα αψογο , επισης καιοι αναρτηση [μπουκαλα] ειναι αρκετα καλη αν και κανει εναν μικρο ηχο αλλα απο οτι μου πε ποδηλατας δεν ειναι κατι το ανυσηχητικο...πιστευω πως ειναι πραγματι value for money καθως δεν ββγαζει προβληματα και μεχρι στιγμης που τοχρησιμοποιω καθημερινα δεν με εχει κανει να ξενερωσω ουτε λιγο 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα