Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι να παω τοτε , εδω εμενα εχθες μου ειπαν να ξανακαλεσω την παρασκευη για να μαθω ποτε θα παραλαβω και σημερα ξανακαλεσα και μου ειπαν οτι τα πραγματα αναμενονται για αυριο και το αργοτερο την πεμπτη....σου λεω αυτοι μονοι τους δεν ξερουν τι γινεται...παντως για καλο και για κακο στειλε και ενα μηνυμα στο facebook του sportsdirect γτ απο οτι καταλαβα το προβλημα ειναι με το σαιτ και οχι με την DHL

Παιδια καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ και εχω κανει παραγγελια απ της 28 Απριλη..μεχρι και σημερα 4/5 η παραγγελια μου εχει παρει αριθμο φορτωτικης και βρισκεται ακομα στο Λιντς οπως με ενημερωνει το tracking..Μιλωντας με την dhl με ενημερωσαν οτι δεν εχουν παραλαβει ακομα πακετο...Εντωμεταξυ η barlin μου χει στειλει δυο ενδιαμεσα μυνηματα στης 2/5 και 4/5 της μορφης

Dear Sir/Madam,

Thank you for your query. 

Your order SD400000159467** has been picked and packaged and is awaiting collection by our courier. We have several collections throughout the day and so we expect that you will receive your order within the next couple of days.

Kind regards,

Customer Services

Πριν ενα μηνα μου ειχε ερθει κανονικα η παραγγελια οποτε θελω να πω πως δεν τιθεται λαθος διευθυνση στοιχειων...Τους εχω στειλει μειλ αλλα και pm μεσω fb δεν εχουν απαντησει ακομα...η πληρωμη εχει γινει μεσω visa..Μηπως εχετε να μου δωσετε καμια συμβουλη ?? ....JJD0002251454076658 το link που μου εχουν στειλει για την παρακολουθηση...ευχαριστω

ρε φιλε τωρα που το παρατηρησα , εσενα στον προορισμο (destination service area) εχει μονο το Athens και μετα ερωτηματικα , ενω εμενα σε ολες μου της παραγγελιες γραφει Athens , Dytikos tomeas ath , Greece....μηπως εχεις κανει κανα λαθος στην παραγγελια και δεν εχεις βαλει διευθυνση;; email σου εχουν στειλει απο barlin courier ;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά καλησπέρα, μόλις έκανα την τρίτη μου παραγγελία. Παρατήρησα ότι στα 19 προιόντα που αγόρασα τα μεταφορικά ήταν 10.99 και εάν παρέγγελνα 20 προιόντα ανέβαινε στα 14.99. Δεν ξέρω εάν το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος ότι πλέον παίζει ρόλο πόσα πράγματα αγοράζεις. Εάν αγόρασε κάποιος πρόσφατα, πόσο καιρό έκαναν να έρθουν Αθήνα; Ευχαριστώ.

τι να παω τοτε , εδω εμενα εχθες μου ειπαν να ξανακαλεσω την παρασκευη για να μαθω ποτε θα παραλαβω και σημερα ξανακαλεσα και μου ειπαν οτι τα πραγματα αναμενονται για αυριο και το αργοτερο την πεμπτη....σου λεω αυτοι μονοι τους δεν ξερουν τι γινεται...παντως για καλο και για κακο στειλε και ενα μηνυμα στο facebook του sportsdirect γτ απο οτι καταλαβα το προβλημα ειναι με το σαιτ και οχι με την DHL

ρε φιλε τωρα που το παρατηρησα , εσενα στον προορισμο (destination service area) εχει μονο το Athens και μετα ερωτηματικα , ενω εμενα σε ολες μου της παραγγελιες γραφει Athens , Dytikos tomeas ath , Greece....μηπως εχεις κανει κανα λαθος στην παραγγελια και δεν εχεις βαλει διευθυνση;; email σου εχουν στειλει απο barlin courier ;;;

Στα delivery details τωρα που βλεπω αναφερετε κανονικα η διευθυνση μου αλλα και πριν απο ενα μηνα ξαναειχα κανει επιτυχημενη παραγγελια μεσα σε μια βδομαδα,οποτε τα ερωτηματικα τωρα που λες δεν ξερω γιατι εμφανιζονται στην dhl...τους εχω στειλει στο φεισμπουκ και με post και με pm αλλα και μεσω του σαιτ και σημερα εστειλα και στην barlin σιγη βοωντος εν τη ερημο...πως γινεται πριν ενα μηνα να μου ερχεται κανονικα και τωρα οχι /???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανε τη διευθυνση σου με greeklish

Θα την αλλαξω και θα την κανω greeklish αν και μου κανει εντυπωση οτι στην παραγγελια του Μαρτιου με τα ιδια στοιχεια στα ελληνικα δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα...Ξερει καποιος να μου πει το νουμερο του τηλεφωνικου τους κεντρου να τους παρω τηλεφωνο..??...ευχαριστω παιδια !!

Επεξ/σία από Geka

coyote2 σε ευχαριστω  για τον χρονο σου !!...τα πραγματα ηρθαν σημερα με αλλο tracking βεβαια !!!...μου εστειλαν μυνημα στο fb ζητωντας συγνωμη για την ασυμβατοτητα που προηλθε απο την διευθυνση μου στα ελληνικα αφου ξαναμιλησα με dhl...Σε καθε περιπτωση ολα καλως !!...Γενικο συμπερασμα η διευθυνση στα λατινικα παιδια !!!

• Like 1

παρελαβα σημερα το muddyfox και πραγματικα το ποδηλατο ειναι εκπληκτικο!!! αρχικα το στησιμο ηταν πολυ απλο αφου το μονο που επρεπε να βαλουμε ειναι την μπροστινη ροδα , το τιμονι και τα πεταλια. παμε στο ψητο τωρα !!! το ποδηλατο ειναι παρα πολυ ομορφο , οι ταχυτητες του αλλαζουν/δουλευουν αριστα , οι μπουκαλες του ειναι πολυ καλες ,  το μονο προβληματακι ειναι τα φρενα τα οποια θελουν ενα ρυθμιζματακι και θα πιανουν και αυτα αριστα!!! επισης μεσα στο κουτι ειχε και αλλενακια και γαλλικο κλειδι...γενικα εκ πρωτης οψεος το ποδηλατο φενεται πραγματικα value for money και εννοοιτε πως δεν συγκρινετε με ποδηλατα απο μαγαζια σε ατην την τιμη...εγω προσωπικα το πρωτινω με κλειστα ματια αφου ολα οσα φοραει ειναι μαρκα (sr santour , zoom , tekto , shimano) και γενικα φενεται πολυ καλο..σας βαζω και ενα βιντεακι για οποιον τυχον το αγορασει για ν δει πως να το στησει 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...