Kamil Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 παιδια σημερα παρηγγειλα το muddyfox anarchy 300 (240 ευρω) .Μολις παραλαβω λεω πρωτες εντυπωσεις και πως πηγε το στησιμο (αφου δε το φερνουν συναρμολογημενο)...παντως τα χαρακτηριστικα του φενονται παρα πολυ καλα για την τιμη αφου ολα τα περιφεριακα του ειναι shimano , tektro , sr suntour κλπ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 ρε παιδες.... μια βοηθεια... για ένα περιεργο λογο στην παραγγελια που εκανα, ένα item to πηρε χωρις size, colour, tipota. μπορω να κανω κατι γι αυτό? είναι ακομα awaiting courier.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 ρε παιδες.... μια βοηθεια... για ένα περιεργο λογο στην παραγγελια που εκανα, ένα item to πηρε χωρις size, colour, tipota. μπορω να κανω κατι γι αυτό? είναι ακομα awaiting courier.. αυτό γίνεται όταν υπάρχει στοκ τη στιγμή που πατάς να το βάλεις στον κάλαθο αλλά μέχρι να παραγγείλεις εξαντλείτα. Tότε βέβαια δε θα μπορούσες τελικώς να το παραγγείλεις γιατί θα σου λεγε να το βγάλεις απ' τη λίστα σου ώστε να προχωρήσει η παραγγελεία των υπολοίπων που έχεις στo καλάθι και είναι σε στοκ. εμενα φιλε μου δεν μου εχει κρατησει κατι ουτε την πρωτη φορα που εκανα παραγγελια 300 ευρω ουτε τωρα 120 ευρω.εκτος αν δεν το βλεπω εγω .παντως στον λογαριασμο μου στο πειπαλ μου λεει fee amount 0 ευρω καλησπερα σε ολους.μου ηρθε σημερα το δεματακι και 3 t-shirt μου ηταν μεγαλα και δεν μου εκαναν.αμα ηταν τυπου slazenger με 3 και 4 ευρω δεν θα εμπαινα καν στον κοπο να τα επιστρεψω αλλα ειναι το ενα αντιντας και 2 λονσντειλ γυρω στα 10 ευρω το ενα οποτε ειναι κριμα να μην τα φορεσω.επειδη θα μπω στην διαδικασια της επιστροφης πρωτη φορα και δεν βγαζω ακρη μπορει καποιος να μου πει αναλυτικα τα βηματα ή αν υπαρχει ηδη καπου που να τα εξηγουν.να ενημερωσω οτι την αγορα την εκανα μεσω paypal οποτε τα γλυτωνω τα μεταφορικα.ξερω οτι το θεμα εχει απαντηθει 10000 φορες απλα ειναι ολα σκορπια και ειναι πολλες σελιδες.ελπιζω καποιος να με βοηθησει.ευχαριστω πολυ προκαταβολικα και καλη σας μερα εδώ είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 παιδια σημερα παρηγγειλα το muddyfox anarchy 300 (240 ευρω) .Μολις παραλαβω λεω πρωτες εντυπωσεις και πως πηγε το στησιμο (αφου δε το φερνουν συναρμολογημενο)...παντως τα χαρακτηριστικα του φενονται παρα πολυ καλα για την τιμη αφου ολα τα περιφεριακα του ειναι shimano , tektro , sr suntour κλπ Φιλέ ευχάριστου με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 παιδια σημερα παρηγγειλα το muddyfox anarchy 300 (240 ευρω) .Μολις παραλαβω λεω πρωτες εντυπωσεις και πως πηγε το στησιμο (αφου δε το φερνουν συναρμολογημενο)...παντως τα χαρακτηριστικα του φενονται παρα πολυ καλα για την τιμη αφου ολα τα περιφεριακα του ειναι shimano , tektro , sr suntour κλπ περιμένουμε εντυπώσεις γιατί με έψηνε κι εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kamil Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 παντως τα περιφεριακα του φενονται πολυ καλα και σιγουρα απο την περιγραφη δεν συγκρινεται με αλλο ποδηλατο σε αυτην την τιμη στην Ελλαδα!!! παντως το περιμενω για πεμπτη-παρασκευη αρα θα αργησει λιγο να ανεβει το review...παντως κυκλοφορει και αυτο το βιντεακι που πιστευω βοηθαει αρκετα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geka Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Παιδια καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ και εχω κανει παραγγελια απ της 28 Απριλη..μεχρι και σημερα 4/5 η παραγγελια μου εχει παρει αριθμο φορτωτικης και βρισκεται ακομα στο Λιντς οπως με ενημερωνει το tracking..Μιλωντας με την dhl με ενημερωσαν οτι δεν εχουν παραλαβει ακομα πακετο...Εντωμεταξυ η barlin μου χει στειλει δυο ενδιαμεσα μυνηματα στης 2/5 και 4/5 της μορφης Dear Sir/Madam, Thank you for your query. Your order SD400000159467** has been picked and packaged and is awaiting collection by our courier. We have several collections throughout the day and so we expect that you will receive your order within the next couple of days. Kind regards, Customer Services Πριν ενα μηνα μου ειχε ερθει κανονικα η παραγγελια οποτε θελω να πω πως δεν τιθεται λαθος διευθυνση στοιχειων...Τους εχω στειλει μειλ αλλα και pm μεσω fb δεν εχουν απαντησει ακομα...η πληρωμη εχει γινει μεσω visa..Μηπως εχετε να μου δωσετε καμια συμβουλη ?? ....JJD0002251454076658 το link που μου εχουν στειλει για την παρακολουθηση...ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kamil Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 εγω που παρηγγειλα την πεμπτη (30/4) , το σαββατο πηραν την παραγγελια μου και σημερα που τους πηρα τηλ μου ειπαν οτι κανει 4-6 εργασιμες να ερθει...αρα αφου η παρασκευη ηταν αργια (πρωτομαγια) τοτε υπολογιζω γυρω στην παρασκευη να τα φερουν αλλιως θα πανε για δευτερα....εγω προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει προβλημα γιατι εχουν περασει αρκετες μερες ωστε να μην εχουν ακομη παρει την παραγγελια σου...εμενα παντως η προηγουμενη παραγγελια που την εκανα αρχες του μηνα , μου τα εφεραν σε ακριβως μια ευδοναδα (5 εργασιμες)!!! παντως μην ανυσηχεις , λαμογιες δεν κανει το sportsdirect αλλα για καλο και για κακο ξαναπαρε τηλεφωνο γτ μπορει η κοπελα που σε εξυπηρετησε να μην ηξερε αφου και εμενα οποτε επερνα ( για το ποτε θα παραλαβω) αλλα μου ελεγε η μια και αλλα η αλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 ρε σεις, προσφορές και κουπόνια έοχυν σταματήσει να παίζουν? έχω καιρό να δω, και έχω έτοιμη την παραγγελία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 οταν παίξει πάλι το μείον 20% να έχει πέσει και η λίρα να πάρουμε κανένα ποδήλατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Εχω καιρο να πετυχω εκπτωσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Την πρωτοχρονιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 ναι ρε. και μεταφορικό 20 ευρώ για παραγγελία της πλάκας (15 t shirts?) οκ, δεν παραγγέλνω έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geka Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 εγω που παρηγγειλα την πεμπτη (30/4) , το σαββατο πηραν την παραγγελια μου και σημερα που τους πηρα τηλ μου ειπαν οτι κανει 4-6 εργασιμες να ερθει...αρα αφου η παρασκευη ηταν αργια (πρωτομαγια) τοτε υπολογιζω γυρω στην παρασκευη να τα φερουν αλλιως θα πανε για δευτερα....εγω προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει προβλημα γιατι εχουν περασει αρκετες μερες ωστε να μην εχουν ακομη παρει την παραγγελια σου...εμενα παντως η προηγουμενη παραγγελια που την εκανα αρχες του μηνα , μου τα εφεραν σε ακριβως μια ευδοναδα (5 εργασιμες)!!! παντως μην ανυσηχεις , λαμογιες δεν κανει το sportsdirect αλλα για καλο και για κακο ξαναπαρε τηλεφωνο γτ μπορει η κοπελα που σε εξυπηρετησε να μην ηξερε αφου και εμενα οποτε επερνα ( για το ποτε θα παραλαβω) αλλα μου ελεγε η μια και αλλα η αλλη Mιλησα με dhl παλι τα ιδια μου ειπαν...Μου ειπαν συγκεκριμενα οτι το συγκεκριμενο σαιτ εχει πολλες παραγγελιες και υπαρχει αναμονη...Μου κανει εντυπωση διοτι δεν μου απανταει κανεις ουτε μεσω φεισμπουκ που εχω στειλει μυνηματα...αν παρατηρησεις το hyperlink που μου εχει στειλει η barlin στο ανωθεν μυνημα μου ειναι ''παγωμενο'' απο της 28 χωρις στοιχεια...απο τοτε αναμενω με επαναλαμβανομενα μυνηματα,χωρις απαντηση ομως,,,Μια βδομαδα χωρις να εχει μπει στο καραβι ? τοσες πολλες παραγγελιες ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom291 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Παπουτσι αθλητικο nike να παρω το ιδιο μεγεθος που φοραω σε adidas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα