insanity13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Παιδια καλησπερα, μια απορια.. παρηγγειλα κατι πραγματα απο sports direct και εγω και μου ηρθαν ολα χθες,κ οπως ειναι φυσικο μερικα δεν θα μου εκαναν επειδη δεν εχω εμπειρια απο το εν λογω μαγαζι ουτε εψαξα αρκετα και θελω να στειλω πισω 4 πραγματα και δεν θελω αλλαγη αλλα επιστροφη χρηματων..εχει κανεις καμια ιδεα αν γινεται και πως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insanity13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 ειναι κανεις εδω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Οι απαντήσεις σε όλες σου τις ερωτήσεις βρίσκονται αναλυτικά μέσα στο thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insanity13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 και πως μπορω να τις βρω; να ψαξω 274 σελιδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 και πως μπορω να τις βρω; να ψαξω 274 σελιδες; http://www.insomnia.gr/topic/466957-to-topic-του-sportsdirectcom/?p=53894370 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 και πως μπορω να τις βρω; να ψαξω 274 σελιδες; δεν έχεις ψάξει όμως και καθόλου και δεν είναι σωστό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forest66 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 και εγώ βρίσκω αδύνατο να διαβάσω όλες τις σελίδες και απο search δεν βρήκα κατι οπότε ρωτάω και που ίσως έχει γίνει ξανά: έχει πάει κανείς σε κάποιο φυσικό καταστημα sportdirect? οι τιμές και τα προϊόντα είναι σχεδόν όλα διαθέσιμα όπως και στο site? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ναι έχω πάει Λονδίνο και Κάρντιφ.Είναι ακριβώς τα ίδια. (για όλες όλες τις προσφορές δεν μπορώ όμως να σου πω μιας κ τα μαγαζιά είναι μεγάλα και έχουν τεράστιο όγκο εμπορεύματος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 και εγώ βρίσκω αδύνατο να διαβάσω όλες τις σελίδες και απο search δεν βρήκα κατι οπότε ρωτάω και που ίσως έχει γίνει ξανά: έχει πάει κανείς σε κάποιο φυσικό καταστημα sportdirect? οι τιμές και τα προϊόντα είναι σχεδόν όλα διαθέσιμα όπως και στο site? όχι αυτό δε το έχει ρωτήσει κανένας μάλλον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3monhunter Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 και εγώ βρίσκω αδύνατο να διαβάσω όλες τις σελίδες και απο search δεν βρήκα κατι οπότε ρωτάω και που ίσως έχει γίνει ξανά: έχει πάει κανείς σε κάποιο φυσικό καταστημα sportdirect? οι τιμές και τα προϊόντα είναι σχεδόν όλα διαθέσιμα όπως και στο site? Ένα φιλαράκι που πήγε τον Δεκέμβριο μου είπε ότι οι τιμές είναι ίδιες. Τώρα για τα προϊόντα φαντάζομαι θα ισχύει το ίδιο. Πάντως γενικότερα να ξέρεις ότι αρκετές μάρκες είναι oversize, πχ Lonsdale παραγγέλνεις Μ και το αντίστοιχο ''φυσιολογικό'' νούμερο που αντιστοιχεί είναι το L. Προσπάθησε να παίζεις ένα νούμερο κάτω. Για τα παπούτσια όλα νορμάλ. Αν κάνω κάπου λάθος ας με διαψεύσουν και οι υπόλοιποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 έχει πάει κανείς σε κάποιο φυσικό καταστημα sportdirect? οι τιμές και τα προϊόντα είναι σχεδόν όλα διαθέσιμα όπως και στο site? Στο Λονδίνο που είχα πάει τον Νοέμβριο οι τιμές ήταν ίδιες αλλά κάποια αξεσουάρ ποδηλάτου που έψαχνα δεν υπήρχαν στο κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Οι τιμές είναι ίδιες στα φυσικά καταστήματα αλλά εκεί επικρατεί μια χαώδης κατάσταση. Κάθε κατάστημα έχει δικό του απόθεμα και τα δοκιμαστήρια έχουν εξαφανιστεί από παντού. Στο διαδίκτυο εκτιμώ ότι ψωνίζεις καλύτερα γιατί έχεις πρόσβαση στην πλήρη γκάμα προϊόντων του καταστήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Οι τιμές είναι ίδιες στα φυσικά καταστήματα αλλά εκεί επικρατεί μια χαώδης κατάσταση. Κάθε κατάστημα έχει δικό του απόθεμα και τα δοκιμαστήρια έχουν εξαφανιστεί από παντού. Στο διαδίκτυο εκτιμώ ότι ψωνίζεις καλύτερα γιατί έχεις πρόσβαση στην πλήρη γκάμα προϊόντων του καταστήματος. Συμφωνώ ως προς την γκάμα, αλλά από το ιντερνετ δεν μπορείς να δοκιμάσεις. Ειδικά κάτι Karrimor ρούχα που έχουν περίεργη γραμμή. Όταν είχα πάει πάντως στο υποκατάστημα του Λονδίνου είχαν κανονικά δοκιμαστήρια και χωρίς κόσμο. Γενικά ναι είναι χάος, μπορεί να ψάχνεις πράγματα πχ για running και να τα έχει σκόρπια σε 3 ορόφους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Ολοι οι Ελληνες τουρίστες έχω ακούσει ότι περνάνε μία βόλτα πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forest66 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 και εγώ πιο πολύ για δοκιμή παπουτσιών/ρούχων θέλω το φυσικό κατάστημά. η παραγγελία θα γινει online για να μην κουβαλάς κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα