Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όχι ήθελα να πάρω και τελικά κόλλωσα... 

το 28αρι εχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. αμα το πετύχεις μία φορά το χρόνο και μετα κουπόνια μείον 10 με 20% πέφτει σε τιμή carrefour αλλά χαρακτηριστικά καλής μάρκας

http://www.sportsdirect.com/muddyfox-tempo200-mens-933010?colcode=93301044

συνήθως ήταν μείον 70% αν δε κάνω λάθος πάντως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια καλησπερα στο Sizing Charts το 11uk λεει οτι ειναι το 46eu σε παπουτσια.ισχυει η εχει αλλαξει κατι.εχω παραγγειλει κατι παπουτσια karimmor αυτα εδω http://www.sportsdirect.com/karrimor-duma-mens-running-shoes-211885?colcode=21188540 και πηρα το 11 αφου φοραω 46.τι λετε θα ειναι ενταξει?εχει παρει καποιος αλλος τα συγκεκριμενα?ευχαριστω.

Επεξ/σία από vaggelisp17

όπα μάλλον λάθος 

ένα λεει ότι το uk11 είναι 45. Δε κοιτάς τα σχόλια πριν στα στείλουν?

Στα nike ειναι 46

ACHILLEAS N 10 days ago     amazing colors, good materials..very good choice! 
uk11=eu45

τι να πω δεν ξερω.παντως κατι lonsdale παπουτσια που πηρα το 11uk ειναι το 46eu.τωρα μπορω να αλλαξω το μεγεθος γινεται?σημερα το πρωι εκανα παραγγελια.

Υπάρχει τρόπος να βάλω κάπως το κουπόνι των 10λιρών σε αγορά που θα κάνω και η οποία θα είναι σε Ευρώ?

Γιατί όσο και να προσπαθώ δεν το δέχεται. Είναι το γνωστό κουπόνι με αγορές >100ε ,από τα Χριστούγεννα.

κανένα κουπόνι παίζει αυτό το καιρό ή θα παραγγείλω πάλι και μετά από 2 μέρες θα βγάλουν εκπτωτικό κουπόνι και το χάσω πάλι 

μήπως έχει λήξει? Δεν το έχω δει πως είναι για να είμαι ειλικρινής. 

καλά πάνε καλά οι τύποι?

αυτό εδώ ήταν το κουπόνι [24/12/2015 λήγει]

spd.png

Και μόλις μου απαντήσαν :

Unfortunately as the gift voucher is in GBP you are unable to use it outside of the UK.

If you wish to use the voucher you will have to make the order on our .uk website.

If you have any more enquiries please do not hesitate to contact us.

Τους έστειλα πίσω απάντηση να μου που κι εμένα που είναι το Uk κατάστημα γτ και με αγορά σε λίρες πάλι δεν το δέχεται.

Κάποιοι από δω το 'χαν χρησιμοποιήσει σε Ευρώ απ' ότι θυμάμαι αλλά δεν ξέρω πως, είναι και πολλές σελίδες το τόπικ άντε βρες άκρη.

Ρε παίδες είναι έτσι οι τιμές του όλη τη χρονια ή πέσαμε σε εκπτώσεις συγκεκριμένα τώρα;

Κανείς που να το έχει πετύχει σε διάφορες περιόδους;

ναι , εγω ειχα παρει πακετο των 3 οταν ηταν σε προσφορα , κατα την γνωμη μου αξιζει με χιλια , καλυτερη ποιοτικα απο τις φθηνες που βρισκει κανεις στην Ελλαδα και μεχρι τωρα κανενα απολυτως προβλημα

η απαντηση παει στο ερωτημα του  jimis888

• Like 1

http://www.sportsdirect.com/dunlop-trolley-suitcase-708042?colcode=70804291

αυτην δεν την ειχε και παλιοτερα σε προσφορα;

την ειχε παρει κανεις; αξιζει;

Είναι πολύ ποιοτική, με τσεπάκια, ποδαράκια ώστε να στέκεται και μόνη της όρθια. Κι είχε και κλειδαρίτσα. Αξίζει να την πάρεις.

• Like 1

όντως αξίζουν,είχα πάρει 4-5 τότε και είναι ακόμα κομπλέ μετά από κάμποσα ταξίδια, δες κι εδώ για περισσότερα.

(επίσης καλύτερα να γραφτεί ό,τι είναι να γραφτεί εκεί για να βοηθηθούν κι οι επόμενοι γτ εδώ μέσα σε 300σελίδες θα θαφτεί μετά από λίγο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...